IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев

За нормалните хора сте смешни - мда, а ти с твоите излагции не си, ама никак, щото жалките хора не са смешни, тях просто ги съжаляваш
    Ай, със здраве!

Я сега да те питам любителю на двойните стандарти - Пирин беше изваден от А група, заради задължания към НОИ, а цска - не. Това двоен стандарт ли е? И не трябва ли и вие да сте във В група като Пирин?
    Ммм да, прав си нямам юридически познания

Ами то това е гьон-суратлука, който лъха от твоето отборче, аз те питам за неща, при които във всяка нормална държава тоя трябва да е в кауша, ти ни разправяш, че сме жалки?

Не знам за какви се имате вече ( риторично )?

Доколкото знам ЦСКА успяха да си разсрочат задълженията ( договориха се ), т.е. ги признаха към съответните институции, оттам насетне мисля, че не е проблем понеже си им върви финансова санкция за просрочието.

С казуса на Пирин не съм запознат, понеже не ги следя.

П.П. 'айде като каза двойни стандарти да те питам и аз, защо като "хванаха" Металург и твоя УеФски в уговорен мач, излетя само Металург?

Също и за вашия Гиби, който си призна за още 1 уреден мач в друг сезон, никой не се самосезира?

Защо Мърльо като дойде на Герена и каза УеФски спира да влиза в уговорки и тъ нъ и т.н.

В Италия литнаха зелките на водещите тимове за подобни неща, Юве отиде в Б група и им отнеха 2 титли, а за твоя УеФски това са нормални неща?

И защо тия панаири все с твоя отбор се случват, ако не е тайна?

П.П. ЦСКА си денси на терена! Дано Гошко вратарчето се оправи, че от това тичане да прегръща гредите цял мач, се контузил доста

Коментар

• Маранди, бе не ти ли писна да те поправям, бе брааат Ти да не си мазохист? Имаше едно време един асанчо 12345, както и един спамерЪ - та тях докато не ги напсуваха по 3 пъти вечер и не можеха да спят - ти да не си им рода? Имаш всичко на всичко 2 въпроса и двата непроверени и смешни - ще ти отговоря в твоето писане - никога не съм се крил или подминавал въпрос:
      Първоначално изпратено от marandi
      Първоначално изпратено от Грую Груев
      П.С. Защо основната теза на повечето чорбари тук, когато някой им извади факти, не е да му покажат (ако могат) с факти, че греши, а се почва с елементарните обиди - сини очила, говедо и т.н., не ми е проблем (не се обиждам лесно, като някои форумни героини, които е трябвало да се родят с пишка), но все пак това не е форумът на гонг, спортал и т.н., където спорят пъпчиви пубери, а сайта на Инвестор-а и тук (поне се предполага) публиката е по-зряла и умна, но предполагам, че се пробвате да ме убедите в обратното - засега успявате
      Груйчи,

ние ти задаваме конкретни въпроси, бря. А, не ти да ги прескачаш, за да си я докараш на "твоята", налЕ?

Я, и аз да те питам нормално ли е:

- това пиянде Рабех, което има забрана да напуска страната да пали самолета и по този начин да гази закона ( да не питам пък защо още не е в панделата за рецидив и колко души трябва да утрепи тоя потенциален убиец )? - Рабех няма забрана да напуска страната - има влязла в сила условна присъда+глоба, но не и забрана данапуска страната. По второто дело все още няма присъда. Тъй като явно не си юрист, припомни случая със Стависки - докато беше подсъдим, аи след като го осъдиха, той си ходеше до Москва (а беше убил човек+още един в кома). Набий си го в главата - ако съда не ти забрани, можеш да си ходиш където си пожелаеш, стига мярката ти за неотклонение да го разрешава, а в случая е точно така. Ето ти линк за присъдата на Рабех - http://www.dnevnik.bg/sport/2009/08/...en_ot_purviia/ Иначе си е за затвора, ако питаш мен, но при това положение и половин Бг трябва да е там, за съжаление
      - нормално ли е миналата година Ботев Пд да е наказан според регламента с лишаване от 3 точки за показани свастики от агитката им, а само преди 3 дена, за същото твоя УеФски се разминава само с парична санкция? - пак не си чел като хората и са ти промили мозъчето - на Ботев му върнаха 3-те точки и рално небеше наказан въобще. Ето ти линк - http://www.segabg.com/online/article...=12&id=0002001 Явно от БФС са си взели поука, че така не могат да се отнемат точки и затова не са отнели въобще точки на Левски (ситуацията е идентична с Ботев - няма двоен стандарт). Представям си какво квичене щеше да настане, ако ни бяха отнели точки и полсе ни ги върнеха.
      Тия неща дразнят в твоето отборче и затова освен за гъбаркане, за друго не ставате, Баце. Колкото и да се дуете, че сте велики.

За нормалните хора сте смешни - мда, а ти с твоите излагции не си, ама никак, щото жалките хора не са смешни, тях просто ги съжаляваш
      Ай, със здраве!
      Я сега да те питам любителю на двойните стандарти - Пирин беше изваден от А група, заради задължания към НОИ, а цска - не. Това двоен стандарт ли е? И не трябва ли и вие да сте във В група като Пирин?
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
        Грую който е гледал мача знае.Който не го е гледал да си трае.Освен това гола за който говориш е на Меси а не е автогол.Прегледай си линка хубаво.
        А за фентъзито скоро ще съм първи
        лелеле, ти си сляп - Меси въобще не докосва топката, дори не се радва след гола, най-елементарен автогол - купи си цайси. А мача с чорбата съм го гледал - и на стадиона, и на доста повторения. Като ти искам факти - извади някакво линкче, ане само общи приказки, когато твърдиш нещо трябва да го докажеш.
        А за лигата - ще видим, има още да гониш, защото кой сега е номер 1
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Снощи гледах Уембли 68!!!Това беше отбор за световна титла!!!Ако не беше желязната завеса,англичаните щеха да отнесат калая!!!Велико поколение футболисти!!!Малко повече самочуствие ......!!!!

Коментар

• Грую който е гледал мача знае.Който не го е гледал да си трае.Освен това гола за който говориш е на Меси а не е автогол.Прегледай си линка хубаво.
            А за фентъзито скоро ще съм първи
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев
              П.С. Защо основната теза на повечето чорбари тук, когато някой им извади факти, не е да му покажат (ако могат) с факти, че греши, а се почва с елементарните обиди - сини очила, говедо и т.н., не ми е проблем (не се обиждам лесно, като някои форумни героини, които е трябвало да се родят с пишка), но все пак това не е форумът на гонг, спортал и т.н., където спорят пъпчиви пубери, а сайта на Инвестор-а и тук (поне се предполага) публиката е по-зряла и умна, но предполагам, че се пробвате да ме убедите в обратното - засега успявате
              Груйчи,

ние ти задаваме конкретни въпроси, бря. А, не ти да ги прескачаш, за да си я докараш на "твоята", налЕ?

Я, и аз да те питам нормално ли е:

- това пиянде Рабех, което има забрана да напуска страната да пали самолета и по този начин да гази закона ( да не питам пък защо още не е в панделата за рецидив и колко души трябва да утрепи тоя потенциален убиец )?

- нормално ли е миналата година Ботев Пд да е наказан според регламента с лишаване от 3 точки за показани свастики от агитката им, а само преди 3 дена, за същото твоя УеФски се разминава само с парична санкция?

Тия неща дразнят в твоето отборче и затова освен за гъбаркане, за друго не ставате, Баце. Колкото и да се дуете, че сте велики.

За нормалните хора сте смешни

Ай, със здраве!

Коментар

Грую пак е със сините очила.Бисер Легендата не само си вкара гол но и покриваше Бербатов.Ако не си гледал мача питай тия дето са го гледали.
                Абе къде е Батков? Май е в Тел Авив и ще спи в "оная" стая
                и ти къде видя.че Легендата покрива Барбуката, че аз никъде не видях репортаж, който да ме убеди в това? Ще може ли да постнеш линкче, така както съм постнал аз? А и основната ви теза беше, че не са зачели автогол, което било невъзможно според вашите апологети и понеже ви мързи да мислите и сте (повечето) само на копи/пейст, като го повторихте 100 пъти и го приехте за истина. Е, да, ама не е истина.
                Къде е батков, не знам, но по-добре е да си остане там - няма да липсва на никого от Левски...
                П.С. Нещо много точки си направил във фентъзито - добре е да има конкуренция

Коментар

• Грую пак е със сините очила.Бисер Легендата не само си вкара гол но и покриваше Бербатов.Ако не си гледал мача питай тия дето са го гледали.
                  Абе къде е Батков? Май е в Тел Авив и ще спи в "оная" стая
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                    Първоначално изпратено от Грую Груев
                    Тамън сега стана по-интересно първенството - пак си повярвахте, че ще станете шампиони и после пак ще обвинявате фифа, уефа, световния заговор и т.н., като не станете...
                    Айде сега с ръка на сърцето кажи на фона на показаното в първите 6 кръга Левски ли заслужава да е шампион? Да видим твоята преценка колко е трезва... Нали се сещаш, ако не биете Черноморец този уикенд на колко точки отива разликата? А аз ще съм много щастлив и доволен ако след пролетния мач с нас пак се връщаш на онези победи с по 7 гола просто защото няма какво друго да кажеш за самия мач... Успех срещу Лацио другата седмица!
                    Ами не, не заслужава, но пък ако станем, все пак има още 24 кръга, ще имате правото да се окичите със званието "морален шампион"
                    Ако някой е гледал снощи Сантандер-Барселона, то падна още един мит от чорбарската действителност - че автогол не може да се отменя поради засада. Изписаха се фермани по тази тема, еле пък червените апологети и то за какво - ами както обикновено, за да "докажат" една лъжа - нищо ново. Та погледайте, поне ще се насладите на головете на Барса, ако не друго
                    http://www.youtube.com/watch?v=ze1PN6AJeDo

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
                      Колчо - първо виж какво ви чака:

Зе Роберто вика Клозе в Хамбургер

През летния трансферен прозорец Зе Роберто премина от Байерн в Хамбургер. Сега той подканя своя бивш съотборник Мирослав Клозе да го последва още през зимата.

„В момента Клозе е едва четвърти нападател на Байерн. Той обаче иска да играе на световното първенство догодина и това положение не е добро за него”, разсъждава Зе Роберто пред списание Шпортбилд.

В момента Хамбургер търси нападател. На проби сега там е полякът Смоларек. Истинската класа обаче може да се търси при Клозе, смята бразилецът.

„Възможно е сегашния му статут да го прави нещастен и той да поиска да се махне. Тогава може да се отвори възможност да го вземем”, ясен е 35-годишният Зе Роберто, който напусна Байерн със свободен трансфер.

В неделя Хамбургер, които сега водят в класирането на Бундеслигата, приемат точно Байерн. След шест сезона в Мюнхен това е особен мач за защитника.

„В неделя ще имаме голям шанс пред нас. Трябва да вземем трите точки – всичко друго е без значение”, коментира Зе Роберто, този път за вестник Билд.
                      Дали ще сгънете по някой хамбургер или те ще ви сгънат?!?
                      Е кво ?
                      това би могло да е една добра крачка към челото на красирането...
                      квот сабя покаже... ама мисла, че имаме силици за победа...
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• http://sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2531458

Томов завлякъл от ЦСКА 12 млн. лв.

23.09.2009
                        SPORTNI.bg

Бившият президент на ЦСКА Александър Томов е завлякъл клуба с около 12 000 000 лева. Това разкри пред "Меридиан Мач" новият бос на "червените" Димитър Борисов. Според него Томов е прибирал парите от продажбите, които клубът е осъществил по време управлението му.

"Томов не е вкарал нито една стотинка в касата на ЦСКА от продажбите на футболисти. Говорим за 12 000 000 лева от трансфери", каза пред изданието Димитър Борисов.

Както е известно, Лупи успя да осъществи сериозни трансфери на "Армията". Той продаде над десет футболисти, като най-сериозните удари му бяха този на нападателя Неи в Саудитска Арабия, защитника Александър Тунчев в Лестър, Валентин Илиев в Терек (Грозни) и Велизар Димитров в Металург (Донецк).
                        Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• http://sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2531462

Осем отбора скрили милиони

23.09.2009
                          SPORTNI.bg

8 000 000 лв данъци са били укрити от осем родни отбора, стана ясно днес след гостуването на шефа на НАП (Национална агенция по приходите) Красимир Стефанов в сутрешния блок на бТВ.

Под "укриване на данъци" се има предвид, че въпросните отбори са осигурявали състезателите си на минамална работна заплата, докато реално получените от последните суми са били далеч по големи. Стефанов не скри притеснението си от сериозността на ситуацията и сподели, че в най-кратки срокове ще информира председателя на парламентарната комисия за борба с корупцията Яне Янев.

Шефът на НАП разкри, че изложените данни са резултат от дълга проверка, стартирала след отнемането на лиценза на ЦСКА преди повече от година.

"Разследването не е приключило. Резултатите досега са - 8 млн лв укрити данъци и близо 4 млн лв неправилно приспадната печалба. Започнахме след като бе отнет лиценза на шампиона ЦСКА, а след това получихме и още сигнали.

Стефанов разкри каква е схемата. Играчите подписват договори на минимални заплати, а след това прибавят анекси към тях с реалните цифри.

"Това го открихме при въпросните отбори. Колкото до данъците - един има над 2 млн, няколко над милион, един около 500 000 и един над 100 000... За някои клубове обаче все още нямаме необходимите документи. Нека те да не се успокояват", закани се началникът на НАП.
                          Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Колчо - първо виж какво ви чака:

Зе Роберто вика Клозе в Хамбургер

През летния трансферен прозорец Зе Роберто премина от Байерн в Хамбургер. Сега той подканя своя бивш съотборник Мирослав Клозе да го последва още през зимата.

„В момента Клозе е едва четвърти нападател на Байерн. Той обаче иска да играе на световното първенство догодина и това положение не е добро за него”, разсъждава Зе Роберто пред списание Шпортбилд.

В момента Хамбургер търси нападател. На проби сега там е полякът Смоларек. Истинската класа обаче може да се търси при Клозе, смята бразилецът.

„Възможно е сегашния му статут да го прави нещастен и той да поиска да се махне. Тогава може да се отвори възможност да го вземем”, ясен е 35-годишният Зе Роберто, който напусна Байерн със свободен трансфер.

В неделя Хамбургер, които сега водят в класирането на Бундеслигата, приемат точно Байерн. След шест сезона в Мюнхен това е особен мач за защитника.

„В неделя ще имаме голям шанс пред нас. Трябва да вземем трите точки – всичко друго е без значение”, коментира Зе Роберто, този път за вестник Билд.
                            Дали ще сгънете по някой хамбургер или те ще ви сгънат?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                              Първоначално изпратено от B.Graham
                              Я кажи нещо за ваш'те? http://bayern.gol.bg/article.php?id=63490 Много амбициозно
                              ного ясно...
                              Ти къ мислиш ? Тва дан ти е Реал Мъдрит...
                              Тука са управляа с мисъл за бъдещето, а не, дай ся че налупам кредити кой от къде даде, па после че го мислим...
                              Инак, за момента нямаме некой кой знае къв противник (освен шампиона де) та да видим къде сме на картата...
                              За момента не виждам кой мое да ни се опре в Германия. Виж по Ефропата знаеш е друг фъпрос...
                              За там ми е интересно, дале ще успеем да се узъбин на некой голем утбор..
                              НАПРЕД МАШИНАААА !!!
                              Трябва да се узъбите на Дебелия Балет задължително
                              Life won't wait for you.

Коментар

Я кажи нещо за ваш'те? http://bayern.gol.bg/article.php?id=63490 Много амбициозно
                                ного ясно...
                                Ти къ мислиш ? Тва дан ти е Реал Мъдрит...
                                Тука са управляа с мисъл за бъдещето, а не, дай ся че налупам кредити кой от къде даде, па после че го мислим...
                                Инак, за момента нямаме некой кой знае къв противник (освен шампиона де) та да видим къде сме на картата...
                                За момента не виждам кой мое да ни се опре в Германия. Виж по Ефропата знаеш е друг фъпрос...
                                За там ми е интересно, дале ще успеем да се узъбин на некой голем утбор..
                                НАПРЕД МАШИНАААА !!!
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X