Първоначално изпратено от B.Graham
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от man_unitedРазбира се че го гледах! Еванс скача за високата топка и Дрогба се засилва срещу него! В следствие на това Еванс вдига крака по-високо (както правят всички вратари например), защото в противен случай Дрогба ще му влезе мъжката както е във въздуха и ще му строши кокалите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_unitedРазбира се че го гледах! Еванс скача за високата топка и Дрогба се засилва срещу него! В следствие на това Еванс вдига крака по-високо (както правят всички вратари например), защото в противен случай Дрогба ще му влезе мъжката както е във въздуха и ще му строши кокалите!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от man_unitedПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от man_unitedТака е - но горките карамелчета просто няма с какво да Ви бият - играете една и съща игра (според мен "ритане по кокалчетата на противника"), а Вие сте по-добри в нея!
И на теб да ти скочи този огромен, черен, здрав "момък" и ти ще се опиташ да се защитиш...пък и не го е ритнал кой знае колко - щом стана и вкара гол от засада..фаулирайки Уес Браун!
Tи гледа ли мача?!?!?!?!
http://www.youtube.com/watch?v=K7-RXM5sg7kOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от man_unitedПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от man_unitedТака е - но горките карамелчета просто няма с какво да Ви бият - играете една и съща игра (според мен "ритане по кокалчетата на противника"), а Вие сте по-добри в нея!
И на теб да ти скочи този огромен, черен, здрав "момък" и ти ще се опиташ да се защитиш...пък и не го е ритнал кой знае колко - щом стана и вкара гол от засада..фаулирайки Уес Браун!
Tи гледа ли мача?!?!?!?!
http://www.youtube.com/watch?v=K7-RXM5sg7k
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_unitedПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от man_unitedТака е - но горките карамелчета просто няма с какво да Ви бият - играете една и съща игра (според мен "ритане по кокалчетата на противника"), а Вие сте по-добри в нея!
Tи гледа ли мача?!?!?!?!
http://www.youtube.com/watch?v=K7-RXM5sg7kLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от man_unitedТака е - но горките карамелчета просто няма с какво да Ви бият - играете една и съща игра (според мен "ритане по кокалчетата на противника"), а Вие сте по-добри в нея!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_unitedТака е - но горките карамелчета просто няма с какво да Ви бият - играете една и съща игра (според мен "ритане по кокалчетата на противника"), а Вие сте по-добри в нея!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от man_unitedПървоначално изпратено от B.GrahamИ мърсисайдското дерби винаги има заряд.
Този сезон формата на Ливърпул падна доста, на Евертън още повече!
За мен сигурна победа за Бенитес - и работа поне до Нова Година!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_unitedПървоначално изпратено от B.GrahamИ мърсисайдското дерби винаги има заряд.
Този сезон формата на Ливърпул падна доста, на Евертън още повече!
За мен сигурна победа за Бенитес - и работа поне до Нова Година!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от destiny xлеле Барса колко са добри...
този уикенд Барса - Реал и Арсенал - Челси
Тази година Премиършип ще е интересен почти колкото Бундеслигата - с 3 отбора, които се борят за титлата (аз мисля че в един момент Арсенал ще нареди слаби резултати и ще остане 3ти) и с 3-4 отбора, които имат ОСНОВАТЕЛНИ мераци за 4тото място!
Коментар
Коментар