всичко е уговорено, играе компютъра, буклуци
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Пич, тази година след като продадете Клиши, Насри и Фабрегас няма да сте в топ4. Какви неща сънуваш?
Изпаднете ли веднъж от топ4 връщането ще ви е много трудно. Превърнахте се в тренировъчен център на Ман Сити. Как да не ви се подиграва човек.
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеА публиката поименно не искаш ли!? Ейй, тоя сезон дето ви срещнем там ша ви мачкаме, за всичките 6 години до сега ша си върнем! Ааамаха, то бива бива подигравки, ама на фона на 125 годишната ни история звучат меко казано смешни! Време е те да се превърнат в респект и почитание!The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Сори Полки, ако не съм бил ясен, но за мен борбата на Грамърси е да загубят колкото може по-малко от дела си!
Те и на 4.00 и на 7.50 нямаше да участват, но при увеличение 1 към 1 на 4.00 лв. дела на Бориславова ще скочи повече отколкото при 1 към 0.53!
Приключваме с темата и се връщаме на спорта!
Сега като се замислих не само Шити захранвате с "таланти" ами и Барселона: Анри, Хлеб и вероятно Сеск си бяха едни от най-добрите ви футболисти през последните години (разбира се Анри НАЙ-ДОБРИЯ)!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеПРИ НЕЙНАТА СХЕМА ЩЕ ЛАПНЕ НАД 60% ОТ БАНКАТА ЩОТО ДРУГИТЕ АКЦИОНЕРИ НЯМА ДА УЧАСТВАТ!
че дори и си изчислил на колко ще й се повиши дела
май ползваш онзи сайт за предсказанията пак
отделен е въпроса, че имаше съвсем друго на предвид и от този ти пост тръгнаха обясненията ми към теб
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеА публиката поименно не искаш ли!? Ейй, тоя сезон дето ви срещнем там ша ви мачкаме, за всичките 6 години до сега ша си върнем! Ааамаха, то бива бива подигравки, ама на фона на 125 годишната ни история звучат меко казано смешни! Време е те да се превърнат в респект и почитание!
Ако Юнайтед слезе от върха там ще се върне Челски и по-малко вероятно Шити!
Да не говорим, че в момента Пуул имат по-големи шансове за титлата от вас, защото поне имат горе-долу направен отбор, а вие ще почвате пак от 0 (не чак от нула имате вратар, Вермаален и Сонк).
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениепак да ти го кажа, че едва ли си разбрал
бориславова има 49.99% от акциите в момента
дали увеличението на капитала ще е на 4 лв. или на 7.50 няма значение - тя ще трябва да внесе 25 млн.лв. и в двата случая
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеГовори ми в цифри...дни, месеци, ГОДИНИLast edited by kev; 05.07.2011, 16:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеГовори ми в цифри...дни, месеци, ГОДИНИ
сега е 2011 година
всеки ден пишеш, че от 6 години нямаме титла
коя година се получава тогава и кога е игран финала???
гледам, че с цифрите си много зле .................... справка темата БАКБ и бисера ти
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение12.6 млн. акции от 25.2 са 50%, но от 21 са 59.9%
бориславова има 49.99% от акциите в момента
дали увеличението на капитала ще е на 4 лв. или на 7.50 няма значение - тя ще трябва да внесе 25 млн.лв. и в двата случая
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеточно след като взехме последната си купа на финала срещу вас след дузпи
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеколко "няколко", че вече остарявам събития от преди 4-5 години трябва да ми ги припомнят
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениев АРСЕНАЛ има принципи които се отстояват
налага ми се да ти припомня, че преди няколко години играхте финал за ФА къп срещу юношите на АРСЕНАЛ защото същите юноши си спечелиха това право в поредицата от мачове, а дъртия алкохолик дедо сашо пусна всичките си звезди и трепереше до самия край на мача
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеТи нашите сънища ги остави!
Вие сънувате кой от добрите си играчи за колко пари да продадете и отсега можем да ви добавим още една година без купа....освен ако най-накрая не спечелите Карлинг догодина
налага ми се да ти припомня, че преди няколко години играхте финал за ФА къп срещу юношите на АРСЕНАЛ защото същите юноши си спечелиха това право в поредицата от мачове, а дъртия алкохолик дедо сашо пусна всичките си звезди и трепереше до самия край на мача
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениети гледай някоя камила да не ви го отпори отзад , че и без чалми сънувате кошмари, а с чалми може да сънувате таласъми
Скоулс: Барса е на светлинни години пред Юнайтед
Вие сънувате кой от добрите си играчи за колко пари да продадете и отсега можем да ви добавим още една година без купа....освен ако най-накрая не спечелите Карлинг догодина
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеСега от новия сезон ще имат и те по една чалма отпред
Скоулс: Барса е на светлинни години пред Юнайтед
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениена БАРСА екипа изобщо не изглежда еФтин
мангалите каквото и да сложат, наистина изглежда доста евтино ............. като на просяци и за тях винаги им е скъпо
Коментар
Коментар