If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте, и аз да споделя какво заложих за днес (в Еврофутбол):
И трите мача 2/1 (обрати), но в система, т.е. търся поне 2
Отделно на резултати, пак в система:
Корея - Гърция 3:2
Аржентина - Нигерия 4:2
Англия - САЩ 4:2
Приятно гледане Ви желая и дано има повечко голове!
по принцип не си пиша прогнозите, иначе снощи и двата мача ги хванах на точен резултат, ама втория не го пуснах - печалбата от първия ми се видя достатъчна и реших да не се лакомя за втория, че обикновено ме бият през пръстите в такива случаи
Хайде и прогнозите за днес:
Малякия - Дръпнатустан - под 2,5, 1Х за Малякия (на двоен шанс) и 0:0 кат резил
Дружината на Некадърника - Проскубаните Орли - пфу, много тегав мач, нищо чудно да има изненада (то май изненада ще е ако Наркоманската дружинка бие, ама все пак Меси) - не бих го игрзл, вероятно овър, все пак като прогноза - 3:2
Неудачниците на световно - поданиците на чичо Сам - принципно очаквам хамериканите да са голямата изненада на световното, ама за този мач - не знам, енигма ми е и няма да го играя (може би като видя как тръгне ще се включа) Искрено се надявам поне на мачовете на Англия да има нещо различно от кукузели, вулвудрели и прочие манго джери - едно Come on England би зарадвало слуха ми, колкото и да не съм фен на Ингилизите
С две думи, бих пуснал само маляките,останалите ще си ги гледам на спокойствие
П.С. Бравос на волей националите, макар че игаха със сравнително слаб противник - Българи, юнаци
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Здравейте на всички.
Айде и аз да дам една прогноза
Корея - Гърция 1:1
Аржентина - Нигерия 2:1
Англия - САЩ 0:1 (тук мисля че ще е изненадата )
Лек и печеливш ден на всички
Ами гледам си и двете предположения и се чудя.... защо не ги пуснах двата на точен, поне 40 коефициент щях да спечеля.....
За утре Корея - Гърция 1:1
Аржентина - Нигерия 2:0
Англия - САЩ 3:1
снощи докато гледах мача се сетих за теб, повярвай ми!
Дано викам си да ги е пуснал , ще избие рибата!
А сега може и нито един да не хванеш- хахахахах!
Ама пусни ги макар и символично!
абсолютна засада!
правилото за 2 души да покриват човек е било винаги, поне аз от 15 години го зная, защото случайно попаднах на това правило и като се замислих има някакъв резон!
Така че все още тесла няма! хахахах
фанах мача на по мижавия коеф гол/гол, ама нека не лакомеем!
е, вие не сте, ама аз си го пуснах - 1:1 и подсигуровка с малка сума за 2:2 (при 0:0 ми връщаха залога в бет 365), та дет се вика - на хайрлия е, засега
Иначе аз очкавам твърде много изненади на световното, особенов група А (според мен петленцата ще отпаднат още в групата) - просто в момента букитата са гладни и си търсят донори - дано ние не сме между тях
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Гадна засада, и за мен не е редно да се свири засада, ама преди няколко месеца в премиерсхип имаше такава ситуация и тогава Боби Борисов я обясни добре , и цитира и правилника.А като се замисля че е от сума ти време това правило и колко много подобни ситуаций са решавали и тиитли(с такива голове) чак ми се плаче.Та да видим кога щяе го опорочат това световно .Все още не са
Лек и печеливш ден на всички
Ето един полезен адрес за тези който са на работа в момента, отваря се с windows media player, open URL или директно в браузер: http://svetovno.unixsol.org/asx/low/...eI5hyQb45dzOSS
И не забравяйте да викате: Българи - Юнаци!!!Българи - Юнаци!!!Българи - Юнаци!!!Българи - Юнаци!!!Българи - Юнаци!!!Българи - Юнаци!!!Българи - Юнаци!!!Българи - Юнаци!!!Българи - Юнаци!!!Българи - Юнаци!!!Българи - Юнаци!!!Българи - Юнаци!!!Българи - Юнаци!!!Българи - Юнаци!!!Българи - Юнаци!!!Българи - Юнаци!!!Българи - Юнаци!!!
Коментар