IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз очаквам следващите 2 мача да са over 2.5
    не мисля че under ще продължат
    Иначе за мен или Англия (най-вероятно) или Аржентина е световен

Коментар

• Здравейте, и аз да споделя какво заложих за днес (в Еврофутбол):
      И трите мача 2/1 (обрати), но в система, т.е. търся поне 2
      Отделно на резултати, пак в система:
      Корея - Гърция 3:2
      Аржентина - Нигерия 4:2
      Англия - САЩ 4:2
      Приятно гледане Ви желая и дано има повечко голове!

Коментар

• по принцип не си пиша прогнозите, иначе снощи и двата мача ги хванах на точен резултат, ама втория не го пуснах - печалбата от първия ми се видя достатъчна и реших да не се лакомя за втория, че обикновено ме бият през пръстите в такива случаи
        Хайде и прогнозите за днес:
        Малякия - Дръпнатустан - под 2,5, 1Х за Малякия (на двоен шанс) и 0:0 кат резил
        Дружината на Некадърника - Проскубаните Орли - пфу, много тегав мач, нищо чудно да има изненада (то май изненада ще е ако Наркоманската дружинка бие, ама все пак Меси) - не бих го игрзл, вероятно овър, все пак като прогноза - 3:2
        Неудачниците на световно - поданиците на чичо Сам - принципно очаквам хамериканите да са голямата изненада на световното, ама за този мач - не знам, енигма ми е и няма да го играя (може би като видя как тръгне ще се включа) Искрено се надявам поне на мачовете на Англия да има нещо различно от кукузели, вулвудрели и прочие манго джери - едно Come on England би зарадвало слуха ми, колкото и да не съм фен на Ингилизите
        С две думи, бих пуснал само маляките,останалите ще си ги гледам на спокойствие
        П.С. Бравос на волей националите, макар че игаха със сравнително слаб противник - Българи, юнаци
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Здравейте на всички.
          Айде и аз да дам една прогноза
          Корея - Гърция 1:1
          Аржентина - Нигерия 2:1
          Англия - САЩ 0:1 (тук мисля че ще е изненадата )
          Лек и печеливш ден на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
            ЮАР - Мексико 1:1
            Уругвай - Франция 0:0
            Хаки ис нъмбър 1

Дано все така да я караш до края на световното и ние да препишем някой печеливш залог от теб

За днес:
            Корея - Гърция 1:0
            Аржентина - Нигерия 4:1
            Англия - САЩ 2:1

Коментар

Ами гледам си и двете предположения и се чудя.... защо не ги пуснах двата на точен, поне 40 коефициент щях да спечеля.....

За утре Корея - Гърция 1:1
              Аржентина - Нигерия 2:0
              Англия - САЩ 3:1
              снощи докато гледах мача се сетих за теб, повярвай ми!
              Дано викам си да ги е пуснал , ще избие рибата!
              А сега може и нито един да не хванеш- хахахахах!
              Ама пусни ги макар и символично!

Коментар

ЮАР - Мексико 1:1
                Уругвай - Франция 0:0
                Ами гледам си и двете предположения и се чудя.... защо не ги пуснах двата на точен, поне 40 коефициент щях да спечеля.....

За утре Корея - Гърция 1:1
                Аржентина - Нигерия 2:0
                Англия - САЩ 3:1
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• абсолютна засада!
                  правилото за 2 души да покриват човек е било винаги, поне аз от 15 години го зная, защото случайно попаднах на това правило и като се замислих има някакъв резон!
                  Така че все още тесла няма! хахахах
                  фанах мача на по мижавия коеф гол/гол, ама нека не лакомеем!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                    Хаки, що не пуснахме точен... даеш
                    е, вие не сте, ама аз си го пуснах - 1:1 и подсигуровка с малка сума за 2:2 (при 0:0 ми връщаха залога в бет 365), та дет се вика - на хайрлия е, засега

Иначе аз очкавам твърде много изненади на световното, особенов група А (според мен петленцата ще отпаднат още в групата) - просто в момента букитата са гладни и си търсят донори - дано ние не сме между тях
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Хаки, що не пуснахме точен... даеш

Коментар

• Гадна засада, и за мен не е редно да се свири засада, ама преди няколко месеца в премиерсхип имаше такава ситуация и тогава Боби Борисов я обясни добре , и цитира и правилника.А като се замисля че е от сума ти време това правило и колко много подобни ситуаций са решавали и тиитли(с такива голове) чак ми се плаче.Та да видим кога щяе го опорочат това световно .Все още не са
                        Лек и печеливш ден на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                          Нов тип засада...
                          Кое му е новото
                          За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Нов тип засада...

Коментар

• Ето един полезен адрес за тези който са на работа в момента, отваря се с windows media player, open URL или директно в браузер: http://svetovno.unixsol.org/asx/low/...eI5hyQb45dzOSS
                              И не забравяйте да викате:
                              Българи - Юнаци!!! Българи - Юнаци!!! Българи - Юнаци!!! Българи - Юнаци!!! Българи - Юнаци!!! Българи - Юнаци!!! Българи - Юнаци!!! Българи - Юнаци!!! Българи - Юнаци!!! Българи - Юнаци!!! Българи - Юнаци!!! Българи - Юнаци!!! Българи - Юнаци!!! Българи - Юнаци!!! Българи - Юнаци!!! Българи - Юнаци!!! Българи - Юнаци!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от destiny x Разгледай мнение
                                World Cup 2010 Schedule and Scoresheet

Регламента за играта:

1) Познат знак - 1 точка

2) Познат точен резултат - 3 точки (напимер ако познаеш точен
                                резултат на определен мач печелиш общо 4 точки 3 за резултата + 1 за
                                знака)

3) Познат отбор класирал се на осминафинал - 3 точки

4) Познат отбор класирал се на четвъртфинал - 4 точки

5) Познат отбор класирал се на полуфинал - 6 точки

6) Познат отбор класирал се на финал - 8 точки

7) Познат шампион - 10 точки

Участникът с най-много точки е победител.
                                Изтеглете си файла и го споделете с приятели аз лично съм заформил игра с 25 човека, всеки е влезнал с по 100 кинта
                                if u don't know...now u know

Коментар

Working...
                                X