IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да направят класация за най-скучен и безинтересен мач и да се свършва
    Освен тия на Англия и Германия, другите доста биха поспорили за първото място. Дано Бразилия и Испания най-после да покажат защо футболът е най-великият спорт на света, все още...

Коментар

• аз лично съм доста разочарован от Холандия днес. дано влязат в ритъм, че никакви не ги виждам иначе

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Познах резултата на Холандия-Дания...жалко че изиграх САМО "знака"
        Аз пък хващам Каут за голмайстор и разбира се знака
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Познах резултата на Холандия-Дания...жалко че изиграх САМО "знака"

Коментар

• Нещо не ми е ясно с правилата на фентъзито. Очаквах Ван Бомел да получи много точки за defending bonus. Само в последните 30 минути, които гледах, той отне поне 3 топки....а играта не ми дава нищо...
            Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Холандия - Дания 2:1
              Япония - Камерун 1:2
              Италия - Парагвай 1:1

Коментар

• ...дано да не познаеш - че имам 2 парагвайчета в отбора

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                  Вчера познах само един "знак", но все пак няма да спирам с опитите:

Холандия-Дания 2-0
                  Япония-Камерун 1-2
                  Италия-Парагвай 1-1
                  Холандия - Дания 3:1
                  Япония - Камерун 0:2
                  Италия - Парагвай 1:0

Промених си мнението за последния мач и го давам за италианците

Коментар

• Вчера познах само един "знак", но все пак няма да спирам с опитите:

Холандия-Дания 2-0
                    Япония-Камерун 1-2
                    Италия-Парагвай 1-1

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                      имам в отбора Парк, Рафа Маркес и Корен, ама и тримата съм ги оставил резерви, а сега видях че може да се правят смени между мачовете, трябваше да прочета правилата
                      И аз сега го видях...язък!
                      Нищо - ще наваксваме за втория кръг!

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                        имам в отбора Парк, Рафа Маркес и Корен, ама и тримата съм ги оставил резерви, а сега видях че може да се правят смени между мачовете, трябваше да прочета правилата
                        Така е.... стратегията е да слагаш титуляри тези, на които мачовете предстоят и после ако видиш, че не са спечелили много точки, да ги смениш

Коментар

• имам в отбора Парк, Рафа Маркес и Корен, ама и тримата съм ги оставил резерви, а сега видях че може да се правят смени между мачовете, трябваше да прочета правилата

Коментар

• Аржентина игра сравнително добре, ама трябваше да вкара поне още 1 гол!
                            Направо е смешно играчи като Игуаин и Меси колко пъти нацелиха ръкавиците на вратаря на Нигерия. Направиха го играч на мача, а само трябваше да пуснат топката покрай него!

Освен Игуаин и Тевез трябваше рано рано да излезе, ама Марадона май не е много по тактиките май.
                            Жалко че нигерийците не мушнаха един гол накрая да видим какво щяха да правят звездите!

Коментар

• Първоначално изпратено от HAPPY TREE FRIENDS Разгледай мнение
                              ....Аржентина ако има сериозни намерения на този шампионат...трябва да стегне...екскурзиантите и мързелите в отбора...защото с/у нигериийците..само Меси игра..
                              Ми и така е да . Аржентинците не показаха почти нищо като игра . да не говорим ,че ми се струват и паянтови в защита . щом нигерийците , които са мега зле в момента им създадоха 2 опасности ....

Коментар

• Първоначално изпратено от HAPPY TREE FRIENDS Разгледай мнение
                                ....Аржентина ако има сериозни намерения на този шампионат...трябва да стегне...екскурзиантите и мързелите в отбора...защото с/у нигериийците..само Меси игра...останалите се скриха...
                                ..за спанците с/у шоколадите очаквам погром в червено...
                                Не проумявам как може Марадона да търпи Игуаин толкова време, при положение, че има Милито на пейката...

Коментар

Working...
                                X