IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
    Да отклоним за момент вниманието си от Световното, защото на Уимбълдън се случва нещо уникално:

Wimbledon's longest match

Малко факти:

- мачът не можа да приключи онзи ден и вчера и днес ще бъде подновен за трети ден;

- времетраенето само на 5-ия сет е по-дълго от най-дългия мач в досегашната история на турнира;

- всеки един от двамата тенисисти (Иснер и Махут) вече е подобрил рекорда за най-много асове в един мач;

Изключително!
    мдам, тъкмо щях да го постна това и си ме изпреварил.
    хаки, ти що си полседен в лигата, бре джанъм
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Да отклоним за момент вниманието си от Световното, защото на Уимбълдън се случва нещо уникално:

Wimbledon's longest match

Малко факти:

- мачът не можа да приключи онзи ден и вчера и днес ще бъде подновен за трети ден;

- времетраенето само на 5-ия сет е по-дълго от най-дългия мач в досегашната история на турнира;

- всеки един от двамата тенисисти (Иснер и Махут) вече е подобрил рекорда за най-много асове в един мач;

Изключително!
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от ksarax Разгледай мнение
          Единставеното по-хубаво е победа за Германия.
          Няма как да стане това - тази разбитата турско-полско-бразилска команда ще падне...с оправданието че е най-младата НЕМСКА дружина на световни финали!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            "УХААААА" както казва бате Колчо (който нещо изчезна от форума след като Байерн загуби финала на ШЛ...да не се е пропил от мъка някъде)
            Осминафинал Германия - Англия !!! Какво по-хубаво за феновете!!!
            Единставеното по-хубаво е победа за Германия.

Коментар

• "УХААААА" както казва бате Колчо (който нещо изчезна от форума след като Байерн загуби финала на ШЛ...да не се е пропил от мъка някъде)
              Осминафинал Германия - Англия !!! Какво по-хубаво за феновете!!!

Коментар

• Завърна се само защото "близооо" ме оставиха без интернет събота и неделя, а не ми беше хрумнало да се подготвя за автоматичните смени...но нищо, има борба, не съм се отказал...
                Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                П.С. След втория кръг на фентъзито пак се завърнах на обичайното си място, т.е на върха , но пък поне сега е доста оспорвано, аи пилците се броят наесен, т.е. на 11.07
                Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• на мен залозите дали даден отбор ще вкара гол или няма ми изглеждат добре,
                  вчера гърците бяха ясни, за днес си мисля че Словения и Гана няма да вкарат

Коментар

• Хайде и аз да се включа с дребен съвет, пък който има уши (в случая очи) ще ме чуем, а който има акъл може и да докара (или пък изгуби) некое уефче
                    Такааа, видя се, че първенството е на принципа: един ден изненанди, един ден логика - вчера бяха изненади - Урудите, Мафана-Мафана, Наркотата, че даже и Дръпнатите (донякъде), т.е. днес не би следвало да има изненанди, надявам се (поне аз съм заложил така)
                    Идеята ми е друга - има залози на Играч на мача и коеф. са доста високи - аз в момента праскам такива и успеваемостта ми е доста добра - 2 от 3 мача при коеф. 6, 6 и 4, аименно играх Кака, Вия и Меси за играч на съответния мач, като освен Кака (и то заради тъпия му червен картон), останалите 2 си излязоха. Мисълта ми е, че големите играчи в отборите, обикновено стават и играчи на мача - малко е рисково, но пък и коеф. са супер.
                    Упсех, каквото и да играете

П.С. След втория кръг на фентъзито пак се завърнах на обичайното си място, т.е на върха , но пък поне сега е доста оспорвано, аи пилците се броят наесен, т.е. на 11.07
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• http://sportni.bg/worldcup2010/?tid=...10&site_id=abv

това не ме изненадва. Ако беше някой от Хондурас щяха да си счупят ръцете да го наказват.
                      Тея цигани испанците да завършват втори в групата, да отиват на бразилия и да приключват д.....а и звездите.

Коментар

• е ами на Гърбушко Йовов1

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                          Това го гледах - признавам си че не съм виждал такъв пропуск през живота си!

Коментар

• Съвсем отговорно мога да кажа, че африканските отбори са супер слаби, супер зле!
                            Още на техния турнир се видя колко им е слам футбола!
                            То само с физика не става!

Коментар

• Защо Нигерия отпадна?
                              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• не мога да си позволя прогнози за точни резултати като вас и затова само знаци от мен

Словения-Англия 2
                                САЩ-Алжир 1
                                Гана-Германия 2
                                Австралия-Сърбия 2

успех на събралите смелост да залагат -> не е препоръка да ползвате моите прогнози

Коментар

Working...
                                X