IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Вие сте хората, които карате на минала слава...разбира се не чак толкова минала като на феновете на Пуул!
    Ние живеем в настоящето, където чат пат вземаме по някоя титла, по някоя ШЛ...
    гледате от близо как хората играят футбол - не знаете къде се намирате и цъкате с език

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
      нека темата остане отворена .............. да сме живи и здрави ще я продължим след няколко години .................... още ти е рано -> прекалено внимание отделяш на миналото
      Вие сте хората, които карате на минала слава...разбира се не чак толкова минала като на феновете на Пуул!
      Ние живеем в настоящето, където чат пат вземаме по някоя титла, по някоя ШЛ...

Коментар

Аз го осъзнавам, не знам ти защо не осъзнаваш, че с тази политика сте за никъде?...финал за Карлинг къп максимум!
        нека темата остане отворена .............. да сме живи и здрави ще я продължим след няколко години .................... още ти е рано -> прекалено внимание отделяш на миналото

Коментар

винаги съм бил прав, но ти трябва време за да го осъзнаеш
          Аз го осъзнавам, не знам ти защо не осъзнаваш, че с тази политика сте за никъде?...финал за Карлинг къп максимум!

Коментар

Може и да си прав!
            винаги съм бил прав, но ти трябва време за да го осъзнаеш

Коментар

Май на волейбола ще падаме с 3-0 днеска
              Е, стига де! Ето, че поведохме за малко 2рия гейм.

Коментар

това ви е единствения печеливш трансфер за 20 години при дедо сашо - винаги купува скъпо и продава за по-малко пари

кристиянката я купихте за над 20 млн. с бонусите и я продадохте за 80 млн. ------ печалбата е по-малко от 60К

СЕСК купен за 300 К евро и сега ще го продадем за 50 млн. + футболист като Алкантара който е оценен на 10 млн. в момента и който след 5 години ще се върне в БАРСА срещу 100 млн.
                Може и да си прав!
                Все пак вие сте насочени към развиването и продажба на играчи, докато ние сме се съсредоточили върху печеленето на трофеи

Коментар

Само от продажбата на Кристияно Роналдо сме спечелили повече отколкото вие ако си продадете целия отбор!
                  това ви е единствения печеливш трансфер за 20 години при дедо сашо - винаги купува скъпо и продава за по-малко пари

кристиянката я купихте за над 20 млн. с бонусите и я продадохте за 80 млн. ------ печалбата е по-малко от 60К

СЕСК купен за 300 К евро и сега ще го продадем за 50 млн. + футболист като Алкантара който е оценен на 10 млн. в момента и който след 5 години ще се върне в БАРСА срещу 100 млн.

Коментар

• Май на волейбола ще падаме с 3-0 днеска

Коментар

като са френски дървета защо ги искате да ги купувате?

насри - купен за 8 млн. сега давате 10 млн. за него

клиши - купен за 250 К сега лузърите дават 6 млн.

диаби - купен за 2 млн. сега тотнъм ще платят 7-8 мнл.

бентнер - купен за 150 К сега ще вземем между 10 и 15 млн. .............. някъде около 12 млн. ;

за СЕСК няма да пиша за колко е взет и за колко ще се продаде за да не получиш удар в това топло време
                      Само от продажбата на Кристияно Роналдо сме спечелили повече отколкото вие ако си продадете целия отбор!

Коментар

За Клиши признавам!
                        Другите изрично не съм ги посочил, защото още в първия ми пост говорих за ФРЕНСКИТЕ ДЪРВЕТА. Както много добре знаеш, нито Сеск нито Бентнер са французи!
                        като са френски дървета защо ги искате да ги купувате?

насри - купен за 8 млн. сега давате 10 млн. за него

клиши - купен за 250 К сега лузърите дават 6 млн.

диаби - купен за 2 млн. сега тотнъм ще платят 7-8 мнл.

бентнер - купен за 150 К сега ще вземем между 10 и 15 млн. .............. някъде около 12 млн. ;

за СЕСК няма да пиша за колко е взет и за колко ще се продаде за да не получиш удар в това топло време

Коментар

• Българи-Юнаци!

Коментар

За Клиши признавам!
                            Другите изрично не съм ги посочил, защото още в първия ми пост говорих за ФРЕНСКИТЕ ДЪРВЕТА. Както много добре знаеш, нито Сеск нито Бентнер са французи!

Коментар

освен ако малкото плодородни френски дръвчета не избягат с мръсна газ от Емиратс: Юнайтед готви 10 милиона паунда за Самир Насри ; Абу Диаби: Имам фланелка на Тотнъм и си я нося вкъщи
                              защо си пропуснал Ливърпул вади 6 милиона паунда за Гаел Клиши и Бендтнер пред трансфер в Бешикташ, а за Сеск да не говорим/пишем

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                                Да, ама тия дървета като разцъфнат след няколко години, и като почнат да раждат плодове, дупе да ви е яко!
                                освен ако малкото плодородни френски дръвчета не избягат с мръсна газ от Емиратс: Юнайтед готви 10 милиона паунда за Самир Насри ; Абу Диаби: Имам фланелка на Тотнъм и си я нося вкъщи

Коментар

Working...
                                X