Първоначално изпратено от man_united
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениенека темата остане отворена .............. да сме живи и здрави ще я продължим след няколко години .................... още ти е рано -> прекалено внимание отделяш на миналото
Ние живеем в настоящето, където чат пат вземаме по някоя титла, по някоя ШЛ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеАз го осъзнавам, не знам ти защо не осъзнаваш, че с тази политика сте за никъде?...финал за Карлинг къп максимум!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениевинаги съм бил прав, но ти трябва време за да го осъзнаеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеМоже и да си прав!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеМай на волейбола ще падаме с 3-0 днеска
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениетова ви е единствения печеливш трансфер за 20 години при дедо сашо - винаги купува скъпо и продава за по-малко пари
кристиянката я купихте за над 20 млн. с бонусите и я продадохте за 80 млн. ------ печалбата е по-малко от 60К
СЕСК купен за 300 К евро и сега ще го продадем за 50 млн. + футболист като Алкантара който е оценен на 10 млн. в момента и който след 5 години ще се върне в БАРСА срещу 100 млн.
Все пак вие сте насочени към развиването и продажба на играчи, докато ние сме се съсредоточили върху печеленето на трофеи
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеСамо от продажбата на Кристияно Роналдо сме спечелили повече отколкото вие ако си продадете целия отбор!
кристиянката я купихте за над 20 млн. с бонусите и я продадохте за 80 млн. ------ печалбата е по-малко от 60К
СЕСК купен за 300 К евро и сега ще го продадем за 50 млн. + футболист като Алкантара който е оценен на 10 млн. в момента и който след 5 години ще се върне в БАРСА срещу 100 млн.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениекато са френски дървета защо ги искате да ги купувате?
насри - купен за 8 млн. сега давате 10 млн. за него
клиши - купен за 250 К сега лузърите дават 6 млн.
диаби - купен за 2 млн. сега тотнъм ще платят 7-8 мнл.
бентнер - купен за 150 К сега ще вземем между 10 и 15 млн. .............. някъде около 12 млн. ;
за СЕСК няма да пиша за колко е взет и за колко ще се продаде за да не получиш удар в това топло време
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЗа Клиши признавам!
Другите изрично не съм ги посочил, защото още в първия ми пост говорих за ФРЕНСКИТЕ ДЪРВЕТА. Както много добре знаеш, нито Сеск нито Бентнер са французи!
насри - купен за 8 млн. сега давате 10 млн. за него
клиши - купен за 250 К сега лузърите дават 6 млн.
диаби - купен за 2 млн. сега тотнъм ще платят 7-8 мнл.
бентнер - купен за 150 К сега ще вземем между 10 и 15 млн. .............. някъде около 12 млн. ;
за СЕСК няма да пиша за колко е взет и за колко ще се продаде за да не получиш удар в това топло време
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениезащо си пропуснал Ливърпул вади 6 милиона паунда за Гаел Клиши и Бендтнер пред трансфер в Бешикташ, а за Сеск да не говорим/пишем
Другите изрично не съм ги посочил, защото още в първия ми пост говорих за ФРЕНСКИТЕ ДЪРВЕТА. Както много добре знаеш, нито Сеск нито Бентнер са французи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеосвен ако малкото плодородни френски дръвчета не избягат с мръсна газ от Емиратс: Юнайтед готви 10 милиона паунда за Самир Насри ; Абу Диаби: Имам фланелка на Тотнъм и си я нося вкъщи
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеДа, ама тия дървета като разцъфнат след няколко години, и като почнат да раждат плодове, дупе да ви е яко!
Коментар
Коментар