Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеКолю,
за разпиване на ълкохол из нерегламентирани за целта теми, ше се наказваме ...
да знайш !!!Айде оди и Отвори че още ми се пие ....
Life won't wait for you.
Коментар
-
Да така се говори. 23м паунда. Роман is back in business.
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМай Челски са взели и Луиз?Или бъркам?The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеА ти бе серсемино дзвер?Що не даодохте Гомес летозка?А той почна да вкарва и сега ще искате и вие 35 млн. лирети?
а колко заплатихме за тоа дръгел ?
Ъъъъ ?
За толко пъри, требваши да почне да муши още от ескалатора на гарата ...
налЕ ?Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение.
Щом си на градус и аз си сипвам едно Туламорче. На задраве!
за разпиване на ълкохол из нерегламентирани за целта теми, ше се наказваме ...
да знайш !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТва са ДДС ели бес ... ???
не че нещо,.. ама
.. май зехте да циклитеLife won't wait for you.
Коментар
-
WoW. Имаме напредък. Тази статия е написана изцяло на този цитат 'We couldn't handle Charlie Adam. His corners alone are worth £10m.' Това, че саф го харесва не значи, че е пускал оферта. Самото малоумие, че Адам е искан за заместник на Скоус е просто
Адам не е достоен да чисти къщата на Скоус.
Щом си на градус и аз си сипвам едно Туламорче. На задраве!The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Каква победа бе, пич?К'ви пет лева?Изобщо не ми пука за задлъжнялото ви отборче.Майтапя се със злобата тиПроимахме пари и ги похарчихме.За добро или лошо .... бъдещето ще покаже.
P.S. Виж внимателно какво съм написал като постанах новината за трансфера на Керъл.Това , което съм казал важи и за трансфера на Адам.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеКога САФ е искал Адам? Дай ми линк моля те? До момента всичко са спекулации.
http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...l-Scholes.htmlLife won't wait for you.
Коментар
-
Евалата душа. Верно зациклихме: Измислиш някаква тъпота. Когато искам да докажеш това , което си написал отговаряш по един от следните начини:
1. сМеХ, сМеХ, сМеХ.
2. Сам търси из нета.
Фъргюсън никога не е искал Адам. Разбери го. В момента се надяваш, да го е искал за да си го броиш, като някаква победа.
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАз да не съм ти личния журналист, бе младежо.Търси из нета.Last edited by Nikola; 31.01.2011, 21:05.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеОуен колко купи спечели откакто напусна Ливърпул?
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеКога САФ е искал Адам? Дай ми линк моля те? До момента всичко са спекулации.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТва са ДДС ели бес ... ???
не че нещо,.. ама
.. май зехте да циклите
P.S.Той Николчо много се ядосва, когато искни играчи от САФ се озоват някъде другаде.Ама нищо де, сега остава да палят свещи тия играчи да се провалят.То манкстата злоба е известна на всичкиLife won't wait for you.
Коментар
Коментар