IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
    Пие.... и аз съм му давал черно Джони и той на мен също. Тези МЮ v Ливърпул истории не са от вчера
    Аз това не го приемам като МЮ - Ливърпул. По-скоро тезата ми беше, че Юнайтед тая година ми изглеждат много рехави и им се разминават издънките, за разлика от на другите отбори. Все пак тая година, заради Бербо са ми много симпатични.
    Иначе за баса съм си ОК, стига Никола да го приеме щом му го джироса на него.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Всъщност вие трябва да биете Вила и Сити и тогава да мислите кое няма да стане и кое ще стане.
      Така или иначе всеки от топ отборите ще прави грешки! Мен домакинствата срещу Вила и Шити не ме притесняват, защото тази година ТЕАТЪРА НА МЕЧТИТЕ Е КРЕПОСТ (е и театър, за отбори като Блекбърн и Бирмингам).

Притесняват ме гостуванията на Арсенал, Челси и Ливърпул, защото като гости сме много рехави...пък и сигурно САФ пак ще излезе да не загуби... ама с 3-4 победи и 10 равенства като гост няма да прокопсаме много-много!

Коментар

• Пие.... и аз съм му давал черно Джони и той на мен също. Тези МЮ v Ливърпул истории не са от вчера
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Ще трябва да те пренасоча към Никола за този бас, защото аз също съм на мнение, че всеки европейски гранд в сравнително добра форма ще им скъса шортите на МЮ тази пролет
          Всъщност, щом е за Никола, включвам и Премиършип. Ако МЮ я вземат, то бутилката е за него, ако пие. Ако не то ще напиша 10 пъти, че не разбирам от футбол...
          Ако обаче МЮ не вземат Премиършип, или ШЛ, то Никола да пише всеки ден във форума, че е запалянко и не разбира от футбол.
          Дийл?!

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
            След няколко месеца ще разберем, дали е така. Ако МЮ вземат шпионската лига (щото Англия с тия съдии и толкова слаби Челси и Арсенал които се скръндзят да си купят нормални защитници и работата би трябвало да е ясна). Та ако МЮ с тоя смешен отбор вземат ШЛ 2010 ще ти взема едно черно джони, ако не стигнат до полуфинал, то тогава хаки ти ще ми вземеш, м?!
            Ще трябва да те пренасоча към Никола за този бас, защото аз също съм на мнение, че всеки европейски гранд в сравнително добра форма ще им скъса шортите на МЮ тази пролет

Коментар

Всъщност вие трябва да биете Вила и Сити и тогава да мислите кое няма да стане и кое ще стане.
              +1
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Според мен ще ги бием без проблем. Нали знаеш с късмети и съдийска подкрепа се печелят титлите на острова....

Челси имат лесна програма и могат спокойно да спечелят 9 от следващите им 10 мача, така че те поне за мен си остават основния претендент за титлата, въпреки добрата моментна форма на Арсенал.
                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                  Всъщност това първото няма да стане!
                  Двата мача на Ливърпул, които най-много ни интересуват са гостуването на Емиратс и домакинството срещу нас.
                  Докато във втория случай всичко си зависи от нас да ги биеме, въпреки сериозния отпор който ще дадат, за първия нищо не можем да направим - само можем да гледаме театъра (не на мечтите)!
                  Life won't wait for you.

Коментар

Как можа да кажеш такова нещо

- завиждаш на красивата и резултатна игра на МЮ;
                    - нямаш нищо общо с футбола;
                    След няколко месеца ще разберем, дали е така. Ако МЮ вземат шпионската лига (щото Англия с тия съдии и толкова слаби Челси и Арсенал които се скръндзят да си купят нормални защитници и работата би трябвало да е ясна). Та ако МЮ с тоя смешен отбор вземат ШЛ 2010 ще ти взема едно черно джони, ако не стигнат до полуфинал, то тогава хаки ти ще ми вземеш, м?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                      Всъщност се надявам да ни помогнете да спечелим титлата. Челси е важно да губят точки.
                      Всъщност това първото няма да стане!
                      Двата мача на Ливърпул, които най-много ни интересуват са гостуването на Емиратс и домакинството срещу нас.
                      Докато във втория случай всичко си зависи от нас да ги биеме, въпреки сериозния отпор който ще дадат, за първия нищо не можем да направим - само можем да гледаме театъра (не на мечтите)!

Коментар

• Всъщност се надявам да ни помогнете да спечелим титлата. Челси е важно да губят точки.

Коментар

Ами не знам трябва да си търси къща да се настани някъде. Не знам дано си прави и играе. И дано си изкара жълт картон и да ги биете. Ще викам за вас през укенда. YNWA и тн.
                          Не сме се съмнявали с Греъм

На подсъзнателно ниво ти си си фен на Ливърпул... това с МЮ е някаква мода, която ще отмине и ще се осъзнаеш

Коментар

• Ами не знам трябва да си търси къща да се настани някъде. Не знам дано си прави и играе. И дано си изкара жълт картон и да ги биете. Ще викам за вас през укенда. YNWA и тн.

Коментар

Ти мислиш ли че ще играе довечера? Дано играе ще е шоу.
                              Защо не? 50 милиона дадоха и едва ли ще го "пазят". Нищо чудно да "поспори" със съдията или с някои от котките
                              Life won't wait for you.

Коментар

Фикснах го защото беше се пообъркал малко.
                                Просто бях дал различни варианти

Коментар

Working...
                                X