IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Ето оказах се прав. Суперлативите са абсолютно изцяло за Вълците, които просто ни надиграха.

Само в Англия може да се случи последния да надгирае първия. Страхоен ден днес за всички фенове на футбола.

Грую, защо не си взе в крайна сметка Тевез бе?

Някой знае ли защо изкараха ВДВ на полувремето?
    Що не го взех - ами щото ми е супер отвратителен и го вземам само в краен случай - водя се от емоциите си, което не е много редно, ама:eek Пък и Манчо играеха с Уулвс - най-слабият отбор в Лигата и реших, че нашия Родоотсъпник, ще се напъна да вкара 1-2 гола, щото му върви срещу слабаци, ама нъцки - както обикновено показа обичайната си игра, т.е. следеше отблизо какво се случва на терена, като от време на време подтичваше за спорта - ще го продам и няма да го купя повече, пък ако ще и още 20 гола да вкара (искрено му го пожелавам, все пак е Българин, макар и Родоотстъпник, ама все пак пред алтернативата Квазимодо да вземе обувката - взех да звуча като привърженик на Боко - не е най-готиния, ама пък алтернативата е страшна). Късмет, какво да правиш - аз до последно се чудих дали да взема и Коларов вместо хангеланд, ама не го взех, заради следващия кръг - пакне направих правилния избор. Пък и Джору се контузи, а и по някаква незнайна за мен причина дузпите в Нюкясъл взе да ги бие Бартън, а не Нолан, което ми е още по-непонятно, ама....

Абе кофти - пак много пропуснати шансове, ама както и да е, се още не съм се отказал - надеждата умирала последна казват.

П.С. А тия Уулвс са ебати нещастниците - биха Лузъра като гости (дотогава имаха 1 равен и 9 загуби от 10 мача като гост), сега биха и Манчо, дет нямаха загуба 30 мача Не знам, ако бях Сашо Диков щях да си помисля нещо - особено първия гол на Уулвс беше ултра смешен - да оставят 3-ма Вълци сами на дузпата

П.П.С. Не знам кога ли англииските клубове ще поискат чужди съдии, щото дис бритиш хомосекшуъли направо броукнаха 2 от 3-те гейма, които гледах - На Стоук признаха 2 гола от засади, и три пъти помляха вратарчето на Сндерланд, а съдията спа през цялото време. На Нюкясъл-Арсенал, свириха две смешни дузпи, особено втората и отмениха поне един гол, който не беше засада Поне кръга е интересен дотук. За довечера очаквам 0:0, за да ми развалят хубавия кръг
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Nikola,сега като паднахте още повече ме е яд..

иначе страхотен кръг в Англия много голове и мн интриги (за наша сметка) преди 7 години пак гледах мача но сега вълците доминираха изцяло

Коментар

• Ето оказах се прав. Суперлативите са абсолютно изцяло за Вълците, които просто ни надиграха.

Само в Англия може да се случи последния да надгирае първия. Страхоен ден днес за всички фенове на футбола.

Грую, защо не си взе в крайна сметка Тевез бе?

Някой знае ли защо изкараха ВДВ на полувремето?
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Не е така. Още е рано да се каже какво ще стане в крайна сметка. Още повече, че сме слаби в гостуванията си.

Първоначално изпратено от faaz Разгледай мнение
          и титлата си отиде...отново

Коментар

Нюкасъл - Арсенал беше един от най-страхотните мачове, които съм гледал в Англия. Страхотен мач. Браво и на двата отбора.
            и титлата си отиде...отново

Коментар

• След около половин час Арсенал водиха с 4:0, ама показаха липса на характер, което е нормално, защото са много млади. Евала на Нюкасъл - страшна воля!

Коментар

• Нюкасъл - Арсенал беше един от най-страхотните мачове, които съм гледал в Англия. Страхотен мач. Браво и на двата отбора.

Коментар

Арсенал полудяха...
                  a на твоя Квазимодо му свириха 2 дузпи за рождения ден - бахти грозната аржентинска маймуна, но ако довечера Барбуков не вкара поне 2 гола - сори, но ще трябва да си купя и аз Квазимодото, макар да ми е най-противния играч, след Златко Ибряма
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Арсенал полудяха...

Коментар

Стига това с копирането...... отборитена всички са доста еднакви. Аз ако писах всеки път когато взимаш играч, който имам аз щях да имам 2000 поста във форума.
                      е, Коле, не така де - къде отиде чувството ти за хумор? Това същият Никола, който в момент на самоирония бе пуснал анкета "Селянин ли е Никола" ли е? Апропо имам около 60 смени, така че няма как да имаш 2К мнения благодарение на моите смени, но ако си беш подновил ника Тони Чигурха, можеше и да имаш 7-8К мнения

П.С. В преисването няма нищо (или пък в следването на приятелски съвет) - все пак топлата вода е открита много отдавна, нали

Коментар

• Стига това с копирането...... отборитена всички са доста еднакви. Аз ако писах всеки път когато взимаш играч, който имам аз щях да имам 2000 поста във форума.

Коментар

Ама пък и тея Уест Бром са трагични...... може и Тевес да придърпам, защото моя да ги рейпне с 2-3 гола...
                          копираш, а - нема лошаво. Аз твоите 50 кинта, съм ги хеджирал с едно пълнолетно чивасче Само дето незнам дали прочете, че Тевез има рoжден ден днес, та не го знам как ще го отиграе - ще си ги тури на к.ра и ще ходи да се напие или ще се напне да вкара 2 гола преди да вкара някъде другаде Аз не го купих - реших, че може да е запразнил от снощи

Коментар

Симпатяги, фенове на пуул (и другите). Това според вас дузпа ли е? Действието се разиграва в 68 минута на мача ни за The FA Cup. Простички отговори моля - Да/Не

Ситуацията почва с удар с лакът в лицето на Шкъртел.Значи отговорът е :"Не е дузпа а фаул".Който твърди друго значи не разбира правилата на футбола.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Ама пък и тея Уест Бром са трагични...... може и Тевес да придърпам, защото моя да ги рейпне с 2-3 гола...

Коментар

• Е то това е най-логичния избор, но няма да го направя заради двойня кръг, който идва. It's a flip of a coin between VDV and Rooney for me..

Коментар

Working...
                                X