IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
    Айде Гришо!!!

за съжаление и от Глигорчо нищо не става - може и да влезе някога в топ 50, но никога няма да е сред най-силните, просто защото му липсва психика. да, спаси доста мачболи, но във всеки един момент, в който трябваше да натисне и да си вземе брейк точките, дори при втори сервиз със супер слабите удари на Цонга, пак не можеше да върне топката. Жалко, много жалко за него, но когато правиш само 2 от 16 точки за прабив, просто няма как да стане. да не говорим за тоталната липса на сервиз и отвратителните ретури. Сега ще тръгнат едни дитирамби как сме били паднали мъжки и прочие глупсоти - няма мъжка загуба, всички загуби са тегави. Лъчът надежда е играта на Глигорчо при разиграванията - личи си, иам талант, но до там. Успех все пак в следващите турнири, случайно спечелият първи сет и логичната загуба след това ми костваха 50 евро за подкрепа на българското, но нищо, утре гвоздейчето ще ми ги върне, след поредната "великолепна игра"

П.С. Искрено се наявам да греша и утре пак да съм набутан след мача на нашата корица от списанията.
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
      Айде Гришо!!!
      Загуби.За съжаление. Трябва му още малко опит.

Коментар

• Айде Гришо!!!

Коментар

• http://www.manutd.com/en/News-And-Fe...er-united.aspx

The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            Е, то Ристу Естойкоски (Кюрда) се доказа като бизнесмен и политик - дума няма. Банка Национал мисля, че говори доста А за политическото му мижитурстване няма да отворям дума, че ще стане страшно - какви ли не знайни и незнайни капути получиха подкрепата му, като всичките бяха със съмнителни капитали и репутация. да припомням ли за слуховете, че Тиквата го готви за президент

Стоичков - уникален футболист и много, ама много голям боклук като човек, а още повече като общественик (тази така модерна думичка) - с какавото се е захванал, все го е осрал и то яко
            Знам, че като чуете името на Стоичков, левскарите се чувствате все едно ви бъркат в гъзЪ без възалин, но да те питам защо 17 години стадиона си седя неремонтиран без да се даде 1 лев за него вместо да го дадат на Ицо да го направи и да се ползва от целия град?

Коментар

• Аре нема нужда.

Ще съм много доволен, ако Насри дойде при нас, но най-вероятно ще подпише нов договор и с Арсенал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                ...

Очаква се да привлечем и креативен халф.
                Дарко Тасевски примерно се продава ...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Момци, според вас нормално ли е един клуб да плати 15 млн. евро компенсация за някакъв 32 годишен треньор? Това само на мен ли ми се струва абсурдно?

Знам, че Боаш е добър млад мениджър но пък 15 млн?

Иначе се очаква днес официално да предтавим Ашли Ианг, като второто попълнение за сезона след Джоунс. До момента сме изхарчили 30 млн паунда + евентуално 25 за Де Хеа. Съра е полудял.

Очаква се да привлечем и креативен халф.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                    преди 17 години не дадоха стадиона на Стоичков защото тогавашните политици не бяха включени в далаверата

от онези години един политик не остана, нито на национално, нито на местно ниво ...................... дано сега нещата да са се променили

Е, то Ристу Естойкоски (Кюрда) се доказа като бизнесмен и политик - дума няма. Банка Национал мисля, че говори доста А за политическото му мижитурстване няма да отворям дума, че ще стане страшно - какви ли не знайни и незнайни капути получиха подкрепата му, като всичките бяха със съмнителни капитали и репутация. да припомням ли за слуховете, че Тиквата го готви за президент

Стоичков - уникален футболист и много, ама много голям боклук като човек, а още повече като общественик (тази така модерна думичка) - с какавото се е захванал, все го е осрал и то яко
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

явно си от леwcки ............. няма значение от кой отбор си и какво мислиш за Ицо

просто ти казвам какво ще се случи един ден след като Ицо си отиде от този свят

може и да не съм жив да го видя това преименуване на стадион Пловдив, но знам, че това ще стане

поздрави...
                      От Левски съм, но както виждаш споменах с добра дума Бербатов, та искам да кажа, че не е там работата.

Айде лека нощ, че си изпих бирата вече.
                      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                        Полки, да ме прощаваш щото си от Пловдив, ама никой стадион и въобще нищо в тая държава не трябва да се казва "Христо Стоичков". И не защото той не е добър футболист, а защото е кофти човек и формен простак. За да кръстят нещо на твое име, трябва не само да си известен и добър в професията си, а трябва и да имаш известни морални качества, които Ицо определено няма. Не може да се сравнява с Гунди и Бербатов например. Може и да е по-добър футболист от тях, но е нула като човек.
                        явно си от леwcки ............. няма значение от кой отбор си и какво мислиш за Ицо

просто ти казвам какво ще се случи един ден след като Ицо си отиде от този свят

може и да не съм жив да го видя това преименуване на стадион Пловдив, но знам, че това ще стане

поздрави...

Коментар

не забравяйте, че този стадион един ден ще се казва "Христо Стоичков"
                          ..........
                          Полки, да ме прощаваш щото си от Пловдив, ама никой стадион и въобще нищо в тая държава не трябва да се казва "Христо Стоичков". И не защото той не е добър футболист, а защото е кофти човек и формен простак. За да кръстят нещо на твое име, трябва не само да си известен и добър в професията си, а трябва и да имаш известни морални качества, които Ицо определено няма. Не може да се сравнява с Гунди и Бербатов например. Може и да е по-добър футболист от тях, но е нула като човек.
                          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
                            Ама..., Господине - Вие наистина ли го твърдите това? Извинявайте, но Вие живеете в друг /Ваш си измислен/ свят... Хубаво е там, нали?!!
                            много хубав пост, но нещо искаш да напишеш ли или просто нещо на изсереш между две наздравици

Коментар

...от онези години един политик не остана, нито на национално, нито на местно ниво ...................... дано сега нещата да са се променили
                              Ама..., Господине - Вие наистина ли го твърдите това? Извинявайте, но Вие живеете в друг /Ваш си измислен/ свят... Хубаво е там, нали?!!

Коментар

• Ицо мина и през Варна в ония години.Искаше да вземе стадион ,,Гагарин'' с прилежащите територии и басейна .Имаше идея с подкрепата на Илия Павлов да го ремонтира и да направи детско-юношеска школа в пространството около него.Но не им го дадоха.Трибуквието беше направило ,,Плейбой бар'' в басейна,единият от паркингите беше направен платен и т.н.Сега трибуквието бутна стадиона и до там,басейна запустява,построиха две бензиностанции и няколко кооперации...Абе тъпа история.
                                Last edited by BAD; 22.06.2011, 22:40.

Коментар

Working...
                                X