Първоначално изпратено от BAD
Разгледай мнение
за съжаление и от Глигорчо нищо не става - може и да влезе някога в топ 50, но никога няма да е сред най-силните, просто защото му липсва психика. да, спаси доста мачболи, но във всеки един момент, в който трябваше да натисне и да си вземе брейк точките, дори при втори сервиз със супер слабите удари на Цонга, пак не можеше да върне топката. Жалко, много жалко за него, но когато правиш само 2 от 16 точки за прабив, просто няма как да стане. да не говорим за тоталната липса на сервиз и отвратителните ретури. Сега ще тръгнат едни дитирамби как сме били паднали мъжки и прочие глупсоти - няма мъжка загуба, всички загуби са тегави. Лъчът надежда е играта на Глигорчо при разиграванията - личи си, иам талант, но до там. Успех все пак в следващите турнири, случайно спечелият първи сет и логичната загуба след това ми костваха 50 евро за подкрепа на българското, но нищо, утре гвоздейчето ще ми ги върне, след поредната "великолепна игра"
П.С. Искрено се наявам да греша и утре пак да съм набутан след мача на нашата корица от списанията.
Коментар