IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    Придобили сме Жеромката най-после ...
    Кат че ле защитата е комплектована ...
    Браос !!!
    Сити са се съгласиле на 13.5 мио ...
    Шити са световен шампион по малоумни трансфери Докато не разкарат вабарското недоразумение, ще има и други футбалерци на примоция, Честито, дано ви свърши работа
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Придобили сме Жеромката най-после ...
      Кат че ле защитата е комплектована ...
      Браос !!!
      Сити са се съгласиле на 13.5 мио ...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• dam, Downing, Carroll и Henderson за 83 милиона. Това са нереални пари за такива безподобни дървета.

Явно тактиката на Пуул през следващата година ще бъде базирана изцяло върху центрирания към Каръл.
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Най-скъпите спортни отбори в света

Отборите от Националната футболна лига (НФЛ) доминират тазгодишната класация на сп. Forbes на 50-те най-скъпите спортни отбори в света. Всичките 32 отбора от НФЛ попадат в класацията.

Един отбор, който практикува друг тип футбол обаче заема челната позиция и това е Манчестър Юнайтед, чиято стойност е 1.86 млрд. долара.

Цар Футбол може да се похвали с втория най-голям брой отбори в класацията - 8. Представителите на бейзбола сред 50-те на скъпи клуба в света са общо шест.

Формула 1 имат по двама представители в лицето на Ферари и Макларън. Баскетболът също може да се похвали с два отбора сред най-скъпите 50 в света и това са Ню Йорк Никс и Лос Анджелис Лейкърс.

Ето и кои са 10-те най-скъпи спортно отбора в света:

1. Манчестър Юнайтед

Стойност: 1.86 млрд. долара

Собственик: сем. Глейзър

Червените дяволи имат 333 милиона фенове по света, в това число 17 милиона почитатели във Facebook.

....

5. Реал Мадрид

Стойност: 1.45 млрд. долара

Коментар

• Както всичко у нас ,така и във волейбола -1 или 2ма ,журналисти само ,задават 20-30 години само те въпроси на състезатели и треньори ,и те въздесъщите се хилят на грешка на задаващия -и ми на ваште грешки сме длъжни да ви ръкопляскаме само ли ве бе лекета и спортисти Пу

Трябва независима журналистика и бореща се да ви разказват играта ,а вие на противниците .

Коментар

• Независимо колко ти е хубав задника ,след като си Гурлясал ,няма как да видиш ,истината за отбора ни по волейбол.Изключително слабо Българско ТРЕНйОРСТВО -ти допусни 5 последователни точки да ти направят жабарите Хубавото е че са чули апела ми- на терена да излизат мъже а не хюмнета -либерото си е махнало обиците и малко е по добре отбора -а пък туй пишлеме Тодоров ,от който съм възхитен ,ако не си махне обицата след като прочете мойте критики пък на Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                Съгласен съм с тандема - още в групата се видя, че в отбора няма дух, което води след себе си и слабите резултати!
                До сега само Жеков и чат-пат Цецо Соколов показват защо са в Полша!
                Иначе като почнат едни извинения: "Били сме се събрали една седмица преди групите...бла,бла"!
                Ами нали всички играят в Италия, Русия, Полша до последно...другите да не са почивали 2 месеца!

ПП: А либерото наистина е под всякаква критика! Не знам как е възможно такава "волейболна" страна като България как може да има само един Теди Салпаров и другото пълен та*ак!
                Аз пък не съм съгалсен с кренвирша - за него всичко е много просто и се свежда до едно: някой е говедо и затова дадено нещо не върви. Ами токова може да е само мнението на некъв сектант от градината с жълъдите, а не и на нормален човек. Ако аз бях толкова зомбиран бих извадил веднага друг аргумент - отбора пада, щото едно гльоджаво чорбарско гейче с обичка не може да напарви счупена блокада вече втори мач, абеше най-добрия на този елемент от играта в мачовете в груповата фаза. да, ма това ще е хипер тъпо и плоско. Аз с е радвам на нашите национали, защото това е единсвтеният голям световен спорт (при това колективен), в който сме в топ 10 на света. Аз а нулевите ни бази, опростаченото общество, чалгаризираната държава, липсата на работа с младите и т.н. и т.н., това постижение е велико. да, и на мен ми се иска да бием, но със сегашната форма на отбора, просто няма ка да стане. и да, има доста звена, които куцат (реално без Цецо и Жеков останалите са гола вода в момента), но ние сме на финалоте на световната лига, по дяволите - оценете малко този факт!!!!! Футболистите ни къде са - едно 4-то място на световно и след това огромен срам? Баскетбола - тук но комент, дет се вика, няма да напомням за европейското в Полша (макар, че да се класираме за теб си беше полупостижение)? тениса - един 1/2 финал имаме на Уимбълдън и направихме Пирончето национална звезда. А тези момчета от 20 години са в световния елит - играят на световни и олимпиади, а за европейските сме си там по дифолт, че даже и ако не сме в тройката се води провал. какво да кажем повече, освен едно огромно Браво, момчета - абсолютно съм убеден, че вие ще сте единствените, които ще пълнят новата зала, друг и да я напълни ще е супер инцидентно. Успех днес срещу жабетата, макар че и с него почти сигурно ще отпаднем, защото Аржентина би трябвало да пусне на Полша.
                БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Срам, сраам......

Като гледах вчера как едни момчета на по 22-23 години направо им криеха топката на наште "велики волейболисти"......

Без душа и хъс нищо не става .....и не само в спорта.....

За това такива уж "недодялани" типове като Тевес, а такива като като него вчера в отббора на Гаучос бяха поне двама волейболисти ще се котират винаги по-високо от уж много надарени примадони
                  Last edited by pavlin; 08.07.2011, 10:23.
                  Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• Легендата Йън Райт кипна: Кога Арсенал стана сателит на Манчестър Сити!?

Явно не ни прави впечатление само на нас с Кольо, ама все пак сме финансов форум - резултати (счетоводните) са най-важни

Коментар

• Съгласен съм с тандема - още в групата се видя, че в отбора няма дух, което води след себе си и слабите резултати!
                      До сега само Жеков и чат-пат Цецо Соколов показват защо са в Полша!
                      Иначе като почнат едни извинения: "Били сме се събрали една седмица преди групите...бла,бла"!
                      Ами нали всички играят в Италия, Русия, Полша до последно...другите да не са почивали 2 месеца!

ПП: А либерото наистина е под всякаква критика! Не знам как е възможно такава "волейболна" страна като България как може да има само един Теди Салпаров и другото пълен та*ак!

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                        Голям срам пичове Такъв слаб мъжки национален отбор по волейбол не помня да съм гледал в последните 10-15 години .Въпроса е защо -отговора е един -треньора или е голям тактик ,или няма думата в отбора

Какъв е този либеро,този безценен разпределител ,тоз тошко ,аде тошко като ни поведат с 2/0 геима го сменя ,дето не ги сменя даже и да ни водят с 10 точки Пу

Ако и с Германия не предприеме ПЕРСОНАЛНИ ПРОМЕНИ в най напечените моменти да си ходи от там дето е дошъл

С толкоз на брой и срамни загуби не сме почвали шампионска лига откато играем в нея ПУ
                        Еми кво да кажа повече-треньор с голям нос -либеро от Левски с 2 обици -резултата е налице -Гей парад -Мъжете в нациоанала не ги бива Пу мамка ви

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          доста разумен залог в такъв случай. Мился, че нашите ще бият с 3:1 - дано да позная, но няма да го играя. За поляците мисля, че е сигурен оувър.
                          И аз имам повече доверие в полския оувър, но реших да изнаглея и да ги пусна двата в комбинация
                          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                            185.5 точки е линията и за двата мача.
                            доста разумен залог в такъв случай. Мился, че нашите ще бият с 3:1 - дано да позная, но няма да го играя. За поляците мисля, че е сигурен оувър.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              доста сигурен ъндър - капитана на отбора е Владо Николов и той със сигурност я отиграе 2-3 топки, я - не. на колко са оувърите като точки, защото мисля, че в нашия мач ще е ъндър
                              185.5 точки е линията и за двата мача.
                              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
                                Според мен Полша(+1.5) - Италия хендикап на геймовете при коеф.1.571 за Полша в Спортингбет си е подарък от букито.
                                подкрепям мнението ти

Коментар

Working...
                                X