Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Най-скъпите спортни отбори в света
Отборите от Националната футболна лига (НФЛ) доминират тазгодишната класация на сп. Forbes на 50-те най-скъпите спортни отбори в света. Всичките 32 отбора от НФЛ попадат в класацията.
Един отбор, който практикува друг тип футбол обаче заема челната позиция и това е Манчестър Юнайтед, чиято стойност е 1.86 млрд. долара.
Цар Футбол може да се похвали с втория най-голям брой отбори в класацията - 8. Представителите на бейзбола сред 50-те на скъпи клуба в света са общо шест.
Формула 1 имат по двама представители в лицето на Ферари и Макларън. Баскетболът също може да се похвали с два отбора сред най-скъпите 50 в света и това са Ню Йорк Никс и Лос Анджелис Лейкърс.
Ето и кои са 10-те най-скъпи спортно отбора в света:
1. Манчестър Юнайтед
Стойност: 1.86 млрд. долара
Собственик: сем. Глейзър
Червените дяволи имат 333 милиона фенове по света, в това число 17 милиона почитатели във Facebook.
....
5. Реал Мадрид
Стойност: 1.45 млрд. долара
Коментар
-
Както всичко у нас ,така и във волейбола -1 или 2ма ,журналисти само ,задават 20-30 години само те въпроси на състезатели и треньори ,и те въздесъщите се хилят на грешка на задаващия -и ми на ваште грешки сме длъжни да ви ръкопляскаме само ли ве бе лекета и спортисти Пу
Трябва независима журналистика и бореща се да ви разказват играта ,а вие на противниците .
Коментар
-
Независимо колко ти е хубав задника ,след като си Гурлясал ,няма как да видиш ,истината за отбора ни по волейбол.Изключително слабо Българско ТРЕНйОРСТВО -ти допусни 5 последователни точки да ти направят жабарите Хубавото е че са чули апела ми- на терена да излизат мъже а не хюмнета -либерото си е махнало обиците и малко е по добре отбора -а пък туй пишлеме Тодоров ,от който съм възхитен ,ако не си махне обицата след като прочете мойте критики пък на Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеСъгласен съм с тандема - още в групата се видя, че в отбора няма дух, което води след себе си и слабите резултати!
До сега само Жеков и чат-пат Цецо Соколов показват защо са в Полша!
Иначе като почнат едни извинения: "Били сме се събрали една седмица преди групите...бла,бла"!
Ами нали всички играят в Италия, Русия, Полша до последно...другите да не са почивали 2 месеца!
ПП: А либерото наистина е под всякаква критика! Не знам как е възможно такава "волейболна" страна като България как може да има само един Теди Салпаров и другото пълен та*ак!
БЪЛГАРИ-ЮНАЦИNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Срам, сраам......
Като гледах вчера как едни момчета на по 22-23 години направо им криеха топката на наште "велики волейболисти"......
Без душа и хъс нищо не става .....и не само в спорта.....
За това такива уж "недодялани" типове като Тевес, а такива като като него вчера в отббора на Гаучос бяха поне двама волейболисти ще се котират винаги по-високо от уж много надарени примадониLast edited by pavlin; 08.07.2011, 10:23.Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.
Коментар
-
Легендата Йън Райт кипна: Кога Арсенал стана сателит на Манчестър Сити!?
Явно не ни прави впечатление само на нас с Кольо, ама все пак сме финансов форум - резултати (счетоводните) са най-важни
Коментар
-
Съгласен съм с тандема - още в групата се видя, че в отбора няма дух, което води след себе си и слабите резултати!
До сега само Жеков и чат-пат Цецо Соколов показват защо са в Полша!
Иначе като почнат едни извинения: "Били сме се събрали една седмица преди групите...бла,бла"!
Ами нали всички играят в Италия, Русия, Полша до последно...другите да не са почивали 2 месеца!
ПП: А либерото наистина е под всякаква критика! Не знам как е възможно такава "волейболна" страна като България как може да има само един Теди Салпаров и другото пълен та*ак!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеГолям срам пичове Такъв слаб мъжки национален отбор по волейбол не помня да съм гледал в последните 10-15 години .Въпроса е защо -отговора е един -треньора или е голям тактик ,или няма думата в отбора
Какъв е този либеро,този безценен разпределител ,тоз тошко ,аде тошко като ни поведат с 2/0 геима го сменя ,дето не ги сменя даже и да ни водят с 10 точки Пу
Ако и с Германия не предприеме ПЕРСОНАЛНИ ПРОМЕНИ в най напечените моменти да си ходи от там дето е дошъл
С толкоз на брой и срамни загуби не сме почвали шампионска лига откато играем в нея ПУ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениедоста разумен залог в такъв случай. Мился, че нашите ще бият с 3:1 - дано да позная, но няма да го играя. За поляците мисля, че е сигурен оувър."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение185.5 точки е линията и за двата мача.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениедоста сигурен ъндър - капитана на отбора е Владо Николов и той със сигурност я отиграе 2-3 топки, я - не. на колко са оувърите като точки, защото мисля, че в нашия мач ще е ъндър"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнениеСпоред мен Полша(+1.5) - Италия хендикап на геймовете при коеф.1.571 за Полша в Спортингбет си е подарък от букито.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар