IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Neshto ne razbiram,

Milan bjha veliki,sega obache s izkluchenie na Kaka i Pirlo, ostanalite sa zvezdi v ostavka...
    Ta te ne mogaha da se spravjt s Arsenal nasred Milano...Arsenal ,koito veche e dalech ot formata si...
    Ne sum fen,no Roma se spravj mnogo po-dobre ot Milan,nishto che ne sa veliki...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
      Зеедорф не е същия последните два сезона... А за Джилардино, въпреки че е шега, не мога да не кажа: ТИХО

За Mic: Да, не крия, че Кака ми е един от любимите футболисти, въпреки, че играе в Милан. Не виждам нищо лошо в това да призная класата на противников футболист...
      Аз също съм от Милан, но също трябва да кажа (въпреки, че е изключително гнусен ) че Ибра е страхотен футболист. За Зеедорф маалко не съм съгласен, щото миналата година той реши мачовете с Байерн.

Коментар

• Зеедорф не е същия последните два сезона... А за Джилардино, въпреки че е шега, не мога да не кажа: ТИХО

За Mic: Да, не крия, че Кака ми е един от любимите футболисти, въпреки, че играе в Милан. Не виждам нищо лошо в това да призная класата на противников футболист...
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Първоначално изпратено от ksarax
          Вие двамката кво се джавкате от преди малко. Дай поне и аз да кажа нещо за пръв път тука. Хаки повече от 4-ма са и ако искаш и аз ще ти ги кажа. Иначе на Микеланджело - Арсенал са балон, който почна да издиша и момента на спукването му ще е срещу Ливърпул. И ако Челси се класират е ясно, че единия полуфинал няма да се гледа.
          Кака, Гатузо, Пирло, Неста... Пато под въпрос, защото е малък и евентуално Роналдо също под въпрос, защото не се знае дали ще играе футбол отново (иначе не отричам класата му). Хм и Малдини, ако не беше възрастта му. Но общо взето първите четирима в момента са на световно ниво.
          Явно Зеедорф не те кефи Иначе защо забравяш самородния талант на Джилардино Мисля, че тука на всички ни е ясно, че това е шега

Коментар

Първоначално изпратено от Michelangelo
            Първоначално изпратено от Hakkinen
            Само за да продължи дискусията ще направя следното твърдение: Футболистите от световна класа в Ливърпул в момента са 4: Торес, Стиви Джи, Масчерано и Рейна. Колко са те в Милан? Ако за момент погледнеш обективно на това, с което разполагат, ще видиш, че и там са 4, от които единият е уникален талант, но няма гаранции дали ще успее да разгърне този свой талант. Останалите трима, ако искаш, мога да ти ги посоча в следващото си мнение
            Масчерано и Рейна, е тука ме уби от смях В Милан сме си говорили с теб и съм ти казвал неведнъж кои са играчите, които трябва да останат и които са за смяна според мен. И първо, че са два пъти повече, отколкото в Ливърпул и второ Милан е отбор, който не разчита на индивидуалности.
            Всъщност при предното броене бях пропуснал Пирло... С него стават 5, но дотам... А за Масчерано и Рейна не разбирам защо ти е смешно...
            Хехехехе, май не четеш кво ти пиша.. Излей си душата кои са ти любимите играчи в Милан и барем ти мине.. Ще ти повторя - Милан е отбор, а не разчита на индивиуалности и въпреки това има поне 2 пъти по-добри играчи от Ливърпул.

Опа извинявай, виждам, че вече си хо направил хахахахаха Жалко наистина за контузията на Роналдо, един от най-великите играчи, защото няма кой да партнира на Пато отпред. Иначе след холандското трио, можеше да видите бразилското такова Ка-Па-Ро Стискам палци на Роналдо да се оправи

Коментар

• Първоначално изпратено от ksarax
              Вие двамката кво се джавкате от преди малко. Дай поне и аз да кажа нещо за пръв път тука. Хаки повече от 4-ма са и ако искаш и аз ще ти ги кажа. Иначе на Микеланджело - Арсенал са балон, който почна да издиша и момента на спукването му ще е срещу Ливърпул. И ако Челси се класират е ясно, че единия полуфинал няма да се гледа.
              Кака, Гатузо, Пирло, Неста... Пато под въпрос, защото е малък и евентуално Роналдо също под въпрос, защото не се знае дали ще играе футбол отново (иначе не отричам класата му). Хм и Малдини, ако не беше възрастта му. Но общо взето първите четирима в момента са на световно ниво.

Коментар

• Вие двамката кво се джавкате от преди малко. Дай поне и аз да кажа нещо за пръв път тука. Хаки повече от 4-ма са и ако искаш и аз ще ти ги кажа. Иначе на Микеланджело - Арсенал са балон, който почна да издиша и момента на спукването му ще е срещу Ливърпул. И ако Челси се класират е ясно, че единия полуфинал няма да се гледа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
                  Първоначално изпратено от Hakkinen
                  Само за да продължи дискусията ще направя следното твърдение: Футболистите от световна класа в Ливърпул в момента са 4: Торес, Стиви Джи, Масчерано и Рейна. Колко са те в Милан? Ако за момент погледнеш обективно на това, с което разполагат, ще видиш, че и там са 4, от които единият е уникален талант, но няма гаранции дали ще успее да разгърне този свой талант. Останалите трима, ако искаш, мога да ти ги посоча в следващото си мнение
                  Масчерано и Рейна, е тука ме уби от смях В Милан сме си говорили с теб и съм ти казвал неведнъж кои са играчите, които трябва да останат и които са за смяна според мен. И първо, че са два пъти повече, отколкото в Ливърпул и второ Милан е отбор, който не разчита на индивидуалности.
                  Всъщност при предното броене бях пропуснал Пирло... С него стават 5, но дотам... А за Масчерано и Рейна не разбирам защо ти е смешно...

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
                      Абе Хаки, стига става все по-смешен бе.
                      Това го оставям без коментар.

Това, че сме нямали възможност да им се радваме на успехите, по-малко значими ли ги прави или ги омаловажава ???
                      Това определено ме обърка.

А колкото до Арсенал, мисля, че беше пределно ясно, че се опитвам да ви избазикам феновете на Ливърпул, които в този форум са доста Надявам се да бият, защото просто Венгер налага по-атрактивен стил на игра с игра по земята. Но истината е, че и Арсенал не са голяма сила и не се знае нищо с/у Ливърпул. Просто такива отбори, които залагат на 1-2 играча да им правят цялата игра.. Без Фабрегас в Арсенал и Стиви Джи и Торес в Ливърпул, ще са пълна скръб. Съвсем друго е при Ман Ю, е с/у тях ако се паднете, съм убеден, че ще ви напълнят кошницата хубаво
                      "Надявам се да бият" вече е доста по-различно от това, с което тръгна "Арсенал са ясни, че ще се класират"

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                        Michelangelo ние поне имаме шанс да играеме срещу МЮ а вие поне още една година само ТВ ще ги гледате
                        Хехехе, не се знае, но пък е възможно

Коментар

• Michelangelo ние поне имаме шанс да играеме срещу МЮ а вие поне още една година само ТВ ще ги гледате
                          Life won't wait for you.

Коментар

ХАХАХАХАХА, Абе Хаки, това ли успя да измислиш, че преди 7 години е нямало футбол, така че тези успехи не се броят. Когато на сайтовете на вашите клубове пише нещо подобно, ела тогава да ми се похвалиш.. но честно казано не знам дали ще доживея подобни "успехи"
                            Като фен на Милан, или не, мога да ти кажа, че тази година ви подариха титлата.
                            След изчисления на подарените и отнетите точки лидера Интер пада на второ място. Най-ощетен е Милан, който е изгубил 8 точки заради съдиите. Юве щеше да има 48 точки, Интер и Рома по 45, а Милан - 41.
                            В 3-ата точка не можах да разбера какво точно говориш.. Първо Англия, после Италия.. Да, казах, че за мен са два отборите в Англия и това си е мое мнение. А Интер винаги когато излязат в Шампионската лига ще ги отнасят и точно там е разликата с Милан
                            Това, че силата ми е в друг спорт, не ми пречи да си имам собствено мнение, както и да симпатизирам или не на някой отбор
                            Надявам се да играем за Шампионската лига догодина отново, макар и вече да е доста трудно да стигнем Фиорентина.

Айде лека
                            Естествено, че е имало футбол. Това, което исках да кажа е, че и ти и аз се радваме на успехите на отборите, които харесваме, през последните десетина години. Едва ли си успял да се зарадваш на спечелването на КЕШ през '69 или '89 година Затова ти бях написал разумен период от време, през който любимите ми отбори са постигнали определени успехи. Все пак в духа на спора ни е добре да погледнем къде е всеки един от отборите в момента

И тъй като диалога тръгна от твърдението ти
                            Арсенал са ясни, че ще се класират.
                            моля те дай някаква разумна причина това да се случи, като изключим разбира се, че харесваш топчиите и не харесваш Ливърпул Ето един жокер от мен: http://www.premierleague.com/page/FormGuide

А, и моля те, цитирай ми други сайтове, а не gol.bg, защото там нивото е много ниско...
                            Абе Хаки, стига става все по-смешен бе. Това, че сме нямали възможност да им се радваме на успехите, по-малко значими ли ги прави или ги омаловажава ??? Ти си този, който тръгна със статистиките, но не уцели отбора, с който да се сравняваш

А колкото до Арсенал, мисля, че беше пределно ясно, че се опитвам да ви избазикам феновете на Ливърпул, които в този форум са доста Надявам се да бият, защото просто Венгер налага по-атрактивен стил на игра с игра по земята. Но истината е, че и Арсенал не са голяма сила и не се знае нищо с/у Ливърпул. Просто такива отбори, които залагат на 1-2 играча да им правят цялата игра.. Без Фабрегас в Арсенал и Стиви Джи и Торес в Ливърпул, ще са пълна скръб. Съвсем друго е при Ман Ю, е с/у тях ако се паднете, съм убеден, че ще ви напълнят кошницата хубаво

Коментар

• Първоначално изпратено от gerard08
                              Първоначално изпратено от B.Graham
                              Арсенал не само че няма да се класират за полуфиналите ами и ще загубят титлата в Англия.Това последното го казвам със съжаление.
                              защо със съжаление го казваш....не усещаш ли титлата може би ще се решава до последния кръг....и вече има малка вероятност да дойде близо до река мърси....ех ако 2 от тези 11 равенства бяха победи
                              Абе надявам се на въртележка, защото е възможна.Но е много малко вероятна.А предпочитам Арсенал пред МЮ и Челски.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                                Арсенал не само че няма да се класират за полуфиналите ами и ще загубят титлата в Англия.Това последното го казвам със съжаление.
                                И аз предпочитам тях пред Юнайтед, но за съжаление влязоха в характерния за почти всеки отбор от Премиършип спад на формата. Лошото за тях е, че идва в решителната част от сезона, а дербитата наближават. Юнайтед вече имат аванс и за Арсенал няма друга алтернатива освен победите, а както виждаме, все по-трудно им става да ги печелят. Няма го и блясъка от есента...

Коментар

Working...
                                X