БЕРБАААААТООООООВВВВВВВВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kifТоя съдия се е верно Педераст - дано не съм му уронил престижа и да ми изтрият поста - ама Ашли Кол беше за червен картон, а нтория гол от засадаLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Цар СимеонОчаквах някой мишок да се изсмее за загубата на Левски, но няма никой. Явно, защото си знаете смешното червено отборче. Искам някой да излезе да коментра играта на бъдещия шампион и да ми каже, може ли да се става шампион с тази игра? И без извинения какво били направили Левски и Локо. И без да се криете в пещерите!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Цар СимеонОчаквах някой мишок да се изсмее за загубата на Левски, но няма никой. Явно, защото си знаете смешното червено отборче. Искам някой да излезе да коментра играта на бъдещия шампион и да ми каже, може ли да се става шампион с тази игра? И без извинения какво били направили Левски и Локо. И без да се криете в пещерите!
тук се говори за истински футбол...
В БГ няма такъв...
Коментар
-
Очаквах някой мишок да се изсмее за загубата на Левски, но няма никой. Явно, защото си знаете смешното червено отборче. Искам някой да излезе да коментра играта на бъдещия шампион и да ми каже, може ли да се става шампион с тази игра? И без извинения какво били направили Левски и Локо. И без да се криете в пещерите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ksaraxПървоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от mussiЩе играе - няма как при тези пари,които евентуално ще се дадат за него ... :Р
КласикOnly God Can Judge me...
Коментар
Коментар