IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• БЕРБАААААТООООООВВВВВВВВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Абе я некой да ме открехне Бербатов халф ли е?Според Рамос май да.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
        Абсолютно същия - Майк Райли!
        На път е да броук и тая гейм
        Life won't wait for you.

Коментар

• Абсолютно същия - Майк Райли!

Коментар

Тоя съдия се е верно Педераст - дано не съм му уронил престижа и да ми изтрият поста - ама Ашли Кол беше за червен картон, а нтория гол от засада
            Не беше засада гола но Кешли Коул си беше за червен.Явно им трябва втори Да Силва на англетата.Абе съдията не беше ли дис бритиш хомосекшуъл?
            Life won't wait for you.

Коментар

• Тоя съдия се е верно Педераст - дано не съм му уронил престижа и да ми изтрият поста - ама Ашли Кол беше за червен картон, а нтория гол от засада

Коментар

Тотнъм - Челси 0:1 Дрогба 2'

1:1
                За съжаление вече е 1:2.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Тотнъм - Челси 0:1 Дрогба 2'

1:1

Коментар

• Лацио - Рома

Прогнози??

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Симеон
                      Очаквах някой мишок да се изсмее за загубата на Левски, но няма никой. Явно, защото си знаете смешното червено отборче. Искам някой да излезе да коментра играта на бъдещия шампион и да ми каже, може ли да се става шампион с тази игра? И без извинения какво били направили Левски и Локо. И без да се криете в пещерите!
                      Доколкото си спомням точките решаваха кой ще е шампион а не играта
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Трябва да си баси мазохиста, за да гледаш БГ футбол.

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Симеон
                          Очаквах някой мишок да се изсмее за загубата на Левски, но няма никой. Явно, защото си знаете смешното червено отборче. Искам някой да излезе да коментра играта на бъдещия шампион и да ми каже, може ли да се става шампион с тази игра? И без извинения какво били направили Левски и Локо. И без да се криете в пещерите!
                          Извинявай приятел,

тук се говори за истински футбол...

В БГ няма такъв...

Коментар

• Единственият мишок в тази тема си ти... Нямам намерение да коментирам псевдофутбол, след като сме си говорили за ШЛ досега...
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Очаквах някой мишок да се изсмее за загубата на Левски, но няма никой. Явно, защото си знаете смешното червено отборче. Искам някой да излезе да коментра играта на бъдещия шампион и да ми каже, може ли да се става шампион с тази игра? И без извинения какво били направили Левски и Локо. И без да се криете в пещерите!

Коментар

• Първоначално изпратено от ksarax
                                Първоначално изпратено от Hakkinen
                                Първоначално изпратено от mussi
                                Ще играе - няма как при тези пари,които евентуално ще се дадат за него ... :Р
                                По-скоро гаранцията, че ще играе, ако го вземат, се казва Джилардино
                                Класик
                                Не вярвам да го задържим тоя бастун
                                Джила най-вероятно ще се върне в Парма,щото иначе другата алтернатива е Серия Б
                                Only God Can Judge me...

Коментар

Working...
                                X