IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen
    YEEEEEEEEEAAAAAAAAAH
    Абонатите ни са следващите.Хаки отиваме на финал
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
      Честито на феновете на Ливърпул Много слаби Арсенал, особено туй черничкото най-отпред

На полуфинала съм за вас, че Челси са ми още по-противни
      Mic, само не казвай, че Ливърпул са ти ясни, че ще продължат
      Шегичка :P
      Мерси за честитката! И в Ливърпул имаше един, който ми скъса нервите - Алонсо, но важното е, че всичко завърши добре. С Челси ще е мъка, но има и такива мачове...

YNWA!!!!!!!
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Айде сега слаб Арсенал, не така с лошо По-скоро не си свършихме работата първия мач - смачкахме ги тогава Ливъра...

Коментар

• ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА LIVERPOOL !!!

Очаквам поздравления от тези ,които ни предричаха загуба.

Коментар

• Честито на феновете на Ливърпул Много слаби Арсенал, особено туй черничкото най-отпред

На полуфинала съм за вас, че Челси са ми още по-противни

Коментар

• Нищо, следващият път + 200

Коментар

• -200 euro

Коментар

• Ей, тия мойте ми скъсаха нервите... Ама пък хубав мач ако не друго. Арсенал си е Арсенал. 4:2, ама пък красиво падаме беее

Коментар

• YEEEEEEEEEAAAAAAAAAH

Коментар

• Гоооооооооол

Няма такъв мач

Ще взема да го хвана на точен:

Първоначално изпратено от Hakkinen
                      Кой знае, може пък да станем свидетели на доста резултатен мач. 3:2 например

Коментар

Нито дума не се е написала тук от миналите мачове от ШЛ досега...

Аз очаквам равенство между Ливърпул и Арсенал, а се надявам на минимална победа Доколкото виждам Рафа излиза доста нападателно... Кой знае, може пък да станем свидетели на доста резултатен мач. 3:2 например
                        ТОВА НЕ Е ИСТИНА ПРОСТО!!!!! ))))))

БРАВО ХАКИ ))
                        Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

Първоначално изпратено от Nikola
                          Hehhe kakwoto sablq pokaje. :P Inache shte pocherpq kogato se subereme i otidem na nqkoi mach na CSKA
                          В предпоследния кръг има един подходящ Чух, че билетчето щяло да струва 31 стотинки... :P
                          XAAXAXAX

Коментар

• Хахахаахахах разбили са колата на БИ ТИ ВИ! ХАХААХАХА
                            YOU WILL NEVER STEAL ALONE!

Коментар

• Челси е много по-стойностен тим и би трябвало да се наложи с лекота ,върти ми се резултат 2-3 на нула.
                              Иска ми се фенерите да продължат ,ама реалностите са други.
                              Тва е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                                Hehhe kakwoto sablq pokaje. :P Inache shte pocherpq kogato se subereme i otidem na nqkoi mach na CSKA
                                В предпоследния кръг има един подходящ Чух, че билетчето щяло да струва 31 стотинки... :P

Коментар

Working...
                                X