ААААААААЙДЕ CHELSEA !!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от MichelangeloА дано е Ман Ю - Ливърпул финала, че да забода и аз една бутилка уиски от Хаки
А ако финалът наистина се получи Юнайтед-Ливърпул, спор няма че ще си го направим по-интересен
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от MichelangeloПървоначално изпратено от HakkinenАко имаш Cable Sport 7 ще можеш да ги гледаш, там обещават да дават плейофите...
Моето отборче Чикаго вече отпадна и сега пак ще трябва да стискам палци на "грозните" Спърс
Лейкърс - Сънс ми е мечтан финал, тъкмо ще има с кой да си злобеем
Ето едно много интересно клипче, доста реално изглежда:
http://sports.yahoo.com/nba/blog/bal...?urn=nba,76232
Коментар
-
Първоначално изпратено от MichelangeloПървоначално изпратено от HakkinenАко имаш Cable Sport 7 ще можеш да ги гледаш, там обещават да дават плейофите...
Моето отборче Чикаго вече отпадна и сега пак ще трябва да стискам палци на "грозните" Спърс
Лейкърс - Сънс ми е мечтан финал, тъкмо ще има с кой да си злобеем"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenАко имаш Cable Sport 7 ще можеш да ги гледаш, там обещават да дават плейофите...
Лейкърс - Сънс ми е мечтан финал, тъкмо ще има с кой да си злобеем
Коментар
-
Я да видя аз дали има фенове и на баскетбола тук
Скоро започват плейофите в NBA. Моят любим отбор Lakers се класираха 1-и на запад и ще играят съответно с/у Денвър. Това противопоставя едни много интересни играчи: моят любим играч в последните години Кобе и съотборникът му Пол Гасол с/у Алън Айверсън и Кармело Антъни
Дано само успея да ги гледам по малките часове
М/у другото най-накрая тази година на Олимпиадата ще е един истински Dream Team и ще е доста интересно да се гледа
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaMAN UTD a mnogo stabilini. Osven Messi i Etoo ne vijdam koi moje da im napravi problem. No RIO i Vidich sa gotovi taka che te ne me ptitesnqvat
Rooney, Teves i Nani shte gi RAZJALVAT. Vajno e da e otbeleji che sled MAN UTD Barcelona mi e nai-lubimia otbor."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от MichelangeloА дано е Ман Ю - Ливърпул финала, че да забода и аз една бутилка уиски от Хаки
А ако финалът наистина се получи Юнайтед-Ливърпул, спор няма че ще си го направим по-интересен"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от NikolaMomcheta ne se samozalugvaite. MAN UTD shte napravqt double tazi godina! Tova e otbora!
Никога не трябва да се отписва Барса просто ей така, нищо че играят слабо. А и Меси се върна в игра в Събота, което е важен фактор... Ще видим. Прогнози не ми се правят, защото са доста непредвидими и двата полуфинала...
Rooney, Teves i Nani shte gi RAZJALVAT. Vajno e da e otbeleji che sled MAN UTD Barcelona mi e nai-lubimia otbor.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от NikolaMomcheta ne se samozalugvaite. MAN UTD shte napravqt double tazi godina! Tova e otbora!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от NikolaMomcheta ne se samozalugvaite. MAN UTD shte napravqt double tazi godina! Tova e otbora!
Никога не трябва да се отписва Барса просто ей така, нищо че играят слабо. А и Меси се върна в игра в Събота, което е важен фактор... Ще видим. Прогнози не ми се правят, защото са доста непредвидими и двата полуфинала..."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от NikolaMomcheta ne se samozalugvaite. MAN UTD shte napravqt double tazi godina! Tova e otbora!
Коментар
Коментар