If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ami I chelski i arsenal specheliha baq shampionata minalite 5 godini. Gledai po-obektivno.
Qnkite ne sa vinovni. S takiva populnenia kato Agger, Skrtel, Kuyt, ne stava. I vse oshe ne moga da razbera zashto na skameikata sa Pennant i Crouch.....
Точно за Агер,Шкъртел и Каут не съм съгласен Освен това Челски как станаха шампиони?В пари колкото външния дълг на малка африканска държава.За Арсенал и неговите титли -да.Но те се дължаха донякъде и на временна слабост на МЮ ианче в Европа ги виждаме.По п-п ми харесва играта на топчиите но не им стига сърце и дупе А и Венгер е голям но ..... нещо в Европата го няма никакъв.Един финал не се брои.
Life won't wait for you.
Коментар
Anton Chigurh
Ami I chelski i arsenal specheliha baq shampionata minalite 5 godini. Gledai po-obektivno.
Qnkite ne sa vinovni. S takiva populnenia kato Agger, Skrtel, Kuyt, ne stava. I vse oshe ne moga da razbera zashto na skameikata sa Pennant i Crouch.....
Е ако не изгубим на Стамфорт Бридж ще си вземем шампионата. Много завързано стана в Англия. Аз нямам нищо против Ливърпул, дори Торес, Джерард и Маскерано ми харесват. Това, което ме дрази е че нямат сили да се борят в Англия и стават турнирно отборче, докато Арсенал и Челси са замесени до последно в абсолютно всеки турнир, в който участват.
За Ливърпул сме на едно мнение. И мен ме дразни същото в последните десетина години... За Стамфорд Бридж не си съвсем прав, защото дори загуба на Юнайтед и победи след това срещу Уест Хем и Уигън ви правят шампиони по голова разлика
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Е ако не изгубим на Стамфорт Бридж ще си вземем шампионата. Много завързано стана в Англия. Аз нямам нищо против Ливърпул, дори Торес, Джерард и Маскерано ми харесват. Това, което ме дрази е че нямат сили да се борят в Англия и стават турнирно отборче, докато Арсенал и Челси са замесени до последно в абсолютно всеки турнир, в който участват.
Арсенал може и да е замесен,но не му стигат силиците накрая и отпада от всички борби. Мога да им призная ,че играят красиво и смело,но явно това не стига.
И какво печелят Арсенал и Челси? Пък и четвъртфинал не ми звучи "до последно" Никола предполагам че си поне 10-ина години по-малък от мене и не си спомняш как прз 90-та година сър АЛекс бе пред уволнение а МЮ не бяха ставали сумати години шампиони и дори купи не бяха взимали.Но нещата се обръщат.Та на такова обръщане сме свидетели в момента.Просто при нас нещата ще станат по-бавно заради тъпите янки.
Life won't wait for you.
Коментар
Anton Chigurh
Опсс не знаех за Есиен. На вас много рисков играч ви е Маскерано. Нещо на големите мачове не му издържат нервите. Това ще е много тъп мач за съжаление. Ще има много тактика и малко футбол.
Е ти нищо не каза,ебати.На един мач не са му издържали нервите /срещу МЮ? и веднага за рисков играч го изкара.А Дрогба с неговите червени картони?А Франки рендето?
Аз много се надявам да играе Шевченко
Life won't wait for you.
Коментар
Anton Chigurh
Опсс не знаех за Есиен. На вас много рисков играч ви е Маскерано. Нещо на големите мачове не му издържат нервите. Това ще е много тъп мач за съжаление. Ще има много тактика и малко футбол.
Tezi takticheski machove se sreshavat ot midfielderite i tehnia performance shte bude reshavasht.
Никола пак няма да се съглася с тебе /нищо лично / .Тактическите мачове се решават от тактиците.А Капитан Грант ще се изгуби и после ще го търсят ...... "По следите на капитан Грант"
Коментар