Първоначално изпратено от Nikola
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Life won't wait for you.
-
Anton Chigurh
Ami I chelski i arsenal specheliha baq shampionata minalite 5 godini. Gledai po-obektivno.
Qnkite ne sa vinovni. S takiva populnenia kato Agger, Skrtel, Kuyt, ne stava. I vse oshe ne moga da razbera zashto na skameikata sa Pennant i Crouch.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaЕ ако не изгубим на Стамфорт Бридж ще си вземем шампионата. Много завързано стана в Англия. Аз нямам нищо против Ливърпул, дори Торес, Джерард и Маскерано ми харесват. Това, което ме дрази е че нямат сили да се борят в Англия и стават турнирно отборче, докато Арсенал и Челси са замесени до последно в абсолютно всеки турнир, в който участват."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaЕ ако не изгубим на Стамфорт Бридж ще си вземем шампионата. Много завързано стана в Англия. Аз нямам нищо против Ливърпул, дори Торес, Джерард и Маскерано ми харесват. Това, което ме дрази е че нямат сили да се борят в Англия и стават турнирно отборче, докато Арсенал и Челси са замесени до последно в абсолютно всеки турнир, в който участват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaЕ ако не изгубим на Стамфорт Бридж ще си вземем шампионата. Много завързано стана в Англия. Аз нямам нищо против Ливърпул, дори Торес, Джерард и Маскерано ми харесват. Това, което ме дрази е че нямат сили да се борят в Англия и стават турнирно отборче, докато Арсенал и Челси са замесени до последно в абсолютно всеки турнир, в който участват.Life won't wait for you.
Коментар
-
Anton Chigurh
Е ако не изгубим на Стамфорт Бридж ще си вземем шампионата. Много завързано стана в Англия. Аз нямам нищо против Ливърпул, дори Торес, Джерард и Маскерано ми харесват. Това, което ме дрази е че нямат сили да се борят в Англия и стават турнирно отборче, докато Арсенал и Челси са замесени до последно в абсолютно всеки турнир, в който участват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaШева сигурно ще играе, но и аз се чудя защо. Абе ще видим. Аз съм фен на Манчестър и предполагам разбирате от къде идват тези симпатии към Ливърпул.
Абсолютно същите са като моите към Юнайтед"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Anton Chigurh
Шева сигурно ще играе, но и аз се чудя защо. Абе ще видим. Аз съм фен на Манчестър и предполагам разбирате от къде идват тези симпатии към Ливърпул.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaОпсс не знаех за Есиен. На вас много рисков играч ви е Маскерано. Нещо на големите мачове не му издържат нервите. Това ще е много тъп мач за съжаление. Ще има много тактика и малко футбол.
Аз много се надявам да играе ШевченкоLife won't wait for you.
Коментар
-
Anton Chigurh
Опсс не знаех за Есиен. На вас много рисков играч ви е Маскерано. Нещо на големите мачове не му издържат нервите. Това ще е много тъп мач за съжаление. Ще има много тактика и малко футбол.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaTezi takticheski machove se sreshavat ot midfielderite i tehnia performance shte bude reshavasht.Life won't wait for you.
Коментар
Коментар