IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola
    Ami I chelski i arsenal specheliha baq shampionata minalite 5 godini. Gledai po-obektivno.
    Qnkite ne sa vinovni. S takiva populnenia kato Agger, Skrtel, Kuyt, ne stava. I vse oshe ne moga da razbera zashto na skameikata sa Pennant i Crouch.....
    Точно за Агер,Шкъртел и Каут не съм съгласен Освен това Челски как станаха шампиони?В пари колкото външния дълг на малка африканска държава.За Арсенал и неговите титли -да.Но те се дължаха донякъде и на временна слабост на МЮ ианче в Европа ги виждаме.По п-п ми харесва играта на топчиите но не им стига сърце и дупе А и Венгер е голям но ..... нещо в Европата го няма никакъв.Един финал не се брои.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Ami I chelski i arsenal specheliha baq shampionata minalite 5 godini. Gledai po-obektivno.
      Qnkite ne sa vinovni. S takiva populnenia kato Agger, Skrtel, Kuyt, ne stava. I vse oshe ne moga da razbera zashto na skameikata sa Pennant i Crouch.....

Коментар

Е ако не изгубим на Стамфорт Бридж ще си вземем шампионата. Много завързано стана в Англия. Аз нямам нищо против Ливърпул, дори Торес, Джерард и Маскерано ми харесват. Това, което ме дрази е че нямат сили да се борят в Англия и стават турнирно отборче, докато Арсенал и Челси са замесени до последно в абсолютно всеки турнир, в който участват.
        За Ливърпул сме на едно мнение. И мен ме дразни същото в последните десетина години... За Стамфорд Бридж не си съвсем прав, защото дори загуба на Юнайтед и победи след това срещу Уест Хем и Уигън ви правят шампиони по голова разлика
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Е ако не изгубим на Стамфорт Бридж ще си вземем шампионата. Много завързано стана в Англия. Аз нямам нищо против Ливърпул, дори Торес, Джерард и Маскерано ми харесват. Това, което ме дрази е че нямат сили да се борят в Англия и стават турнирно отборче, докато Арсенал и Челси са замесени до последно в абсолютно всеки турнир, в който участват.
          Арсенал може и да е замесен,но не му стигат силиците накрая и отпада от всички борби. Мога да им призная ,че играят красиво и смело,но явно това не стига.

Коментар

И какво печелят Арсенал и Челси? Пък и четвъртфинал не ми звучи "до последно" Никола предполагам че си поне 10-ина години по-малък от мене и не си спомняш как прз 90-та година сър АЛекс бе пред уволнение а МЮ не бяха ставали сумати години шампиони и дори купи не бяха взимали.Но нещата се обръщат.Та на такова обръщане сме свидетели в момента.Просто при нас нещата ще станат по-бавно заради тъпите янки.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Е ако не изгубим на Стамфорт Бридж ще си вземем шампионата. Много завързано стана в Англия. Аз нямам нищо против Ливърпул, дори Торес, Джерард и Маскерано ми харесват. Това, което ме дрази е че нямат сили да се борят в Англия и стават турнирно отборче, докато Арсенал и Челси са замесени до последно в абсолютно всеки турнир, в който участват.

Коментар

• Аз ще ви изненадам Наистина харесвам МЮ.Не искам да стават шампиони само поради една причина.Прекалени близко са вече до нас
                Life won't wait for you.

Коментар

Шева сигурно ще играе, но и аз се чудя защо. Абе ще видим. Аз съм фен на Манчестър и предполагам разбирате от къде идват тези симпатии към Ливърпул.
                  Няма лошо

Абсолютно същите са като моите към Юнайтед

Коментар

• Шева сигурно ще играе, но и аз се чудя защо. Абе ще видим. Аз съм фен на Манчестър и предполагам разбирате от къде идват тези симпатии към Ливърпул.

Коментар

• Другари не забравяйте че в такива мачове най важно е сърцето
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Този път очаквам по-свободна игра, но ще видим ...

Прогноза 2:1...

Коментар

На вас много рисков играч ви е Маскерано.
                          Е за по-рисков играч от Карвальо май ми е доста трудно да се сетя Голямо ренде е.

Коментар

Опсс не знаех за Есиен. На вас много рисков играч ви е Маскерано. Нещо на големите мачове не му издържат нервите. Това ще е много тъп мач за съжаление. Ще има много тактика и малко футбол.
                            Е ти нищо не каза,ебати.На един мач не са му издържали нервите /срещу МЮ? и веднага за рисков играч го изкара.А Дрогба с неговите червени картони?А Франки рендето?
                            Аз много се надявам да играе Шевченко
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Опсс не знаех за Есиен. На вас много рисков играч ви е Маскерано. Нещо на големите мачове не му издържат нервите. Това ще е много тъп мач за съжаление. Ще има много тактика и малко футбол.

Коментар

Tezi takticheski machove se sreshavat ot midfielderite i tehnia performance shte bude reshavasht.
                                Никола пак няма да се съглася с тебе /нищо лично / .Тактическите мачове се решават от тактиците.А Капитан Грант ще се изгуби и после ще го търсят ...... "По следите на капитан Грант"
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X