If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Надявам се да отбележим гол тази вечер и вярвам, че Челси няма да успеят да ни вкарат повече от един... Мачът е троен, но с много уговорки го прогнозирам 1:1 в редовното време...
Само за протокола да отбележа, че отново "ми върза" :P
Надявам се да отбележим гол тази вечер и вярвам, че Челси няма да успеят да ни вкарат повече от един... Мачът е троен, но с много уговорки го прогнозирам 1:1 в редовното време...
Само за протокола да отбележа, че отново "ми върза" :P
Стискам 2 пъти по-силно вече палци за Ливърпул!!!
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
niki5
Първоначално изпратено от niki5
abe 1000 na raven, pak ako ne stane givi zdravi. ot 7 god ne sam zalagal na hazart, malko trapka
..........fundamenta pokazva Chelsea , li4ni pristrastia Chelsea
bet price 100 Ј
Не знаеш ли че на мода е техническия анализ
......znae6 li kakvo bi kazal tehni4eskia analiz xixixi
........ili Chelsea ste bie ili Liverpool, ako Chelsea bie niama da e s pove4e ot 5 gola ili ako padne niama da e s pove4e ot 5 gola , ako Liverpool bie moje da povede parvoto poluvreme moje i vtoroto ,no povede li s pove4e ot 2 gola i e 89min ste spe4eli
........ili ako gornoto ne se slu4i ste e raven ......ili ako vsi4ko tova ne se slu4i ste ima duzpi a tam tehni4eskia analiz ne e prilojim xixixi
....az otivam v kra4mta kysmet pri zaloga dove4era
Ако всичкото това го дадеш и на графика ще те призная
Life won't wait for you.
Коментар
niki5
abe 1000 na raven, pak ako ne stane givi zdravi. ot 7 god ne sam zalagal na hazart, malko trapka
..........fundamenta pokazva Chelsea , li4ni pristrastia Chelsea
bet price 100 Ј
Не знаеш ли че на мода е техническия анализ
......znae6 li kakvo bi kazal tehni4eskia analiz xixixi
........ili Chelsea ste bie ili Liverpool, ako Chelsea bie niama da e s pove4e ot 5 gola ili ako padne niama da e s pove4e ot 5 gola , ako Liverpool bie moje da povede parvoto poluvreme moje i vtoroto ,no povede li s pove4e ot 2 gola i e 89min ste spe4eli
........ili ako gornoto ne se slu4i ste e raven ......ili ako vsi4ko tova ne se slu4i ste ima duzpi a tam tehni4eskia analiz ne e prilojim xixixi
....az otivam v kra4mta kysmet pri zaloga dove4era
Важното е да продължиме нали Както и да завърши ще имам поне 1000 бели косъма повече по главата
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар