IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът
    Първоначално изпратено от Грую Груев
    защо всички в този форум са чорби?????
    и не ви ли е срам от мача днес-ако беше Левски на ваше място щяха да ви смажат поне с 4 гола. Смешковци сте си и такива ще си останете...
    П.С. За първи път виждам единомислие в постингите на взаимно плюещи се колеги - царя и Б.Греъм, Кольо и т.н.... Чорбарството явно е заразна болест, пък и пред чорбата и хляба всички са равни
    П.П.С. И после не се чудете защо борсата ни пак е червена
    Защо в този форум огромното мнозинство участници са от ЦСКА??? Ами сам си отговори - тук пишат инвеститори и играчи - интелигентни и успели хора. А не е тайна, че 70% от привържениците на Подуене са мангали, а 80% от останалите - мизерни лумпени, на които футболното хулиганство е единствената радост в жалкият живот.
    vigilant - не знам кой се радваше - след мачът подуенските играчи така тържествуваха пред катилите струпани в опустошеният сектор Б, така си хвърляха фланелките към тях, все едно са били поне Реал Мадрид, а не са взели точица от ЦСКА със случаен гол и опълчение през голямата част от мача. И разбира се - безконечни писъци срещу дузпата... а знаете ли кога за последно е свирена дузпа срещу Подуене, преди вчерашният мач? Преди три години !!!! И то Живко миланов най-вече пищи - дивакът, но когото садията спести поне три жълти картона, след като той вече имаше един.
    Сам по себе си мачът не беше лош, развалиха го само неандерталците в сектор Б, които ни разбиха стадионът, ама ръководството на ЦСКА само си е виновно. Трябвало е да демонтират седалките и да поставят ограждения - за подуенци само гол бетон и ограда от стоманени колове и бодлива тел като в концлагер - нещо много намясто, като се има предвид преобладаващия етнос в синята агитка.
    импе, принципно те харесвам, особено коментарите ти за мангустите (хъхрящите, но не се изказвай като краен запалянко - не ти прави чест. Ако сред феновете на Левски има цигани, то сред видните ви фенове са Алидажан от един от бигбрадърите, бай Лютви Местан, цялата комунистическа група в парламента, во главе с президентчето Гошко Първаноглу, президент ви е един ферой от аюнимационно филнче (пробвай се да отречеш, че не е комунистическо отроче, а от собстеника ви по-чистокръвен (и оригинален) мангал няма как да срещнеш дори и в съседство с твоето гето в Люлин
    Знаеш ли защо ви беше почупен стадиона - защото бяха създадени идеални предпоставки за това:
    - не ви връчиха купата след като я спечелихте с Ботев (хайде бяхте гости, да речем, че е ок), не ви я връчиха и с Черноморец (защо, нали бяхте домакини), не ви я връчиха и в последния кръг (както е по правило), а ви я дадоха точно на мача с Левски - защо ,нали БФС-то е синьо, що си унижават "собствения" отбор????
    - не искахте да направите мача на Васил Левски - защо, в последните няколко години, откакто е готов стадиона, този мач се играе именно там. Нали сте милиони и според вашата митология сте най-големите фенове и най-много си обичате отбора (забравих да допълня, че се мислите и за най-многобройни, та при всички тези обстоятелства защо забихте мача на тъпата си кочина в градината с жълъдите??? ако бяхте това, което искате да сте - направете го на националния, запълнете го целия, направете едно червено море и се кефете - уф забравих, след падането на комунизма, никога не сте събирали повече от 22 000 фена накуп, а във всички мачове с Левски на националния винаги сте били по-малко.
    - ти като червен фен, ходил ли си скоро на мач на любимата си кочина - седалките ви са от Балканската война, един подскок върху тях и са счупени ( с което не искам да оправдавам лумпените от агитката). Първо си оправете стадиона (кочинката) и тогава обяснявай как говедета ви разбили приказния Парк де прас.
    Без да искам да ти давам съвети , все пак си един от най-старите форумци тук, искам да ти кажа че понякога не виждаш очевадни неща. Този мач беше хикс и ще ти кажа защо - великия ви Тройчо е най-страхливия тренер след Гошо Василев в историята на родния футбол (разликата е, че не може да стъпи и на малкия пръст на Гочето като треньорски успехи) и щеше да си ви построи за хикс, което и стана, от другата страна имаме нов треньор и то не кой да е, а Вили Главоча, а той не може да стартира кариерата си в Левски със загуба, още повече пък от чорбата. Хиксът е ок и за двата тима, само дето едните го направиха от страх (винаги се насирате като играете с Левски), а другите - защото просто толкова си могат в момента. Аз лично си го пуснах хиксче с добра сумичка и съм доволен, а ти??? Понякога фенските и борсовите пристрастия замъгляват разума, но ти си знаеш, само се замисли отново - защо не ни размазахте, по-добра възможност една ли ще имате следващите десетина години (ако не ви закрият до тогава, както и недолюбвания от пушляк- две свидни рожби на братската обич между партията и народа.....)
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев
      защо всички в този форум са чорби?????
      и не ви ли е срам от мача днес-ако беше Левски на ваше място щяха да ви смажат поне с 4 гола. Смешковци сте си и такива ще си останете...
      П.С. За първи път виждам единомислие в постингите на взаимно плюещи се колеги - царя и Б.Греъм, Кольо и т.н.... Чорбарството явно е заразна болест, пък и пред чорбата и хляба всички са равни
      П.П.С. И после не се чудете защо борсата ни пак е червена
      Защо в този форум огромното мнозинство участници са от ЦСКА??? Ами сам си отговори - тук пишат инвеститори и играчи - интелигентни и успели хора. А не е тайна, че 70% от привържениците на Подуене са мангали, а 80% от останалите - мизерни лумпени, на които футболното хулиганство е единствената радост в жалкият живот.
      vigilant - не знам кой се радваше - след мачът подуенските играчи така тържествуваха пред катилите струпани в опустошеният сектор Б, така си хвърляха фланелките към тях, все едно са били поне Реал Мадрид, а не са взели точица от ЦСКА със случаен гол и опълчение през голямата част от мача. И разбира се - безконечни писъци срещу дузпата... а знаете ли кога за последно е свирена дузпа срещу Подуене, преди вчерашният мач? Преди три години !!!! И то Живко миланов най-вече пищи - дивакът, но когото садията спести поне три жълти картона, след като той вече имаше един.
      Сам по себе си мачът не беше лош, развалиха го само неандерталците в сектор Б, които ни разбиха стадионът, ама ръководството на ЦСКА само си е виновно. Трябвало е да демонтират седалките и да поставят ограждения - за подуенци само гол бетон и ограда от стоманени колове и бодлива тел като в концлагер - нещо много намясто, като се има предвид преобладаващия етнос в синята агитка.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• ПИРИН Благоевград Шампион !!!!!!!
        сега зеленото е н мода

Коментар

• vigilant написа:
          пък не вникваш в тънката ми задбалансова мисъл - ние екипите на Левски добре ги знаем , но за червения цвят иде реч - не ме радва ни на футбол , ни на борсата
          Имам да ти съобща една тъжна новина..... как е тръгнало ще трябва да се премириш и другата година с червения цвят във футбола ... като водещ .... а за борсата съм съгласен с теб .....

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
            Първоначално изпратено от vigilant
            wannarock

чел съм умни неща от теб пък не вникваш в тънката ми задбалансова мисъл - ние екипите на Левски добре ги знаем , но за червения цвят иде реч - не ме радва ни на футбол , ни на борсата
            и мен не ме радва червеното на борсата виж ако е вино може
            наздраве
            така бива наздраве и успех

Коментар

• Първоначално изпратено от vigilant
              wannarock

чел съм умни неща от теб пък не вникваш в тънката ми задбалансова мисъл - ние екипите на Левски добре ги знаем , но за червения цвят иде реч - не ме радва ни на футбол , ни на борсата
              и мен не ме радва червеното на борсата виж ако е вино може
              наздраве
              Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• wannarock

Коментар

• meche_cveti93 аз за разлика от някой българи предпочитам да не разбирам от всичко. футболът не ми е много присърце. мерси за поканата

Коментар

• Първоначално изпратено от vigilant
                    Ми то червенотиквеничковченцата уж са шампиони , уж щяха да ни мачкат волейболно пък се радват на равен, уж имат акции пък се радват , че падат - или нещо не ми е ясно или малко пия . Но като не може синя белким поне зелена да е тази борсичка - така де по - левскарска някак.
                    явно малко пиеш зеления отбор беше шампион далечната 1986 г. а левски освен със син и за жълт знам, но със зелен екип не съм го виждал

Коментар

• предпочитам да допълвам при нарастващ тренд
                      Ако си привърженик на тази тактика..... премини към ЦСКА- водещия отбор у нас , а и с нарастващ потенциал , играчи , постижения ..., какво му трябва друго на един инвеститор ракета ...

Коментар

• Ми то червенотиквеничковченцата уж са шампиони , уж щяха да ни мачкат волейболно пък се радват на равен, уж имат акции пък се радват , че падат - или нещо не ми е ясно или малко пия . Но като не може синя белким поне зелена да е тази борсичка - така де по - левскарска някак.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                          те да си мислят каквото искат, ама ти да имаш акции и да се радваш на червения цвят не е ли мазохизъм?!!?
                          Какво ще кажеш за положението ,ако искаш да допълваш на по ниски цени......
                          Но никога не манипулирай продавачите да продават на ниско ..... , че се връща....
                          предпочитам да допълвам при нарастващ тренд

Коментар

• те да си мислят каквото искат, ама ти да имаш акции и да се радваш на червения цвят не е ли мазохизъм?!!?
                            Какво ще кажеш за положението ,ако искаш да допълваш на по ниски цени......
                            Но никога не манипулирай продавачите да продават на ниско ..... , че се връща....

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                              e такова нещо не бях очаквал
                              Я се обърни към апокалиптиците.... да ти кажат какво мислят за нас който имаме акции.............. и ще видя дали ще се учудваш повече
                              те да си мислят каквото искат, ама ти да имаш акции и да се радваш на червения цвят не е ли мазохизъм?!!?

Коментар

• e такова нещо не бях очаквал
                                Я се обърни към апокалиптиците.... да ти кажат какво мислят за нас който имаме акции.............. и ще видя дали ще се учудваш повече

Коментар

Working...
                                X