If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Драги Фордов, то се знае тъй ще кажеш - защото статистиката показва колко е могъщ ЦСКА и колко е жалък Подуене. А вий така играхте в групите на ШЛ, че футболна Европа твърде дълго след отпадането ви продължи сардонически да се подхилква.
Ако бяхте на наше място съм 2000% сигурен, че щяхте да се предтавите доста по-зле.
Там ти е грешката - ние сме голям отбор и срещу НИКОЙ съперник не излизаме със свалени гащи, както вий срещу барса и Челси.
Не е верно. Излизате със свалени гащи срещу Левски
Драги Фордов, то се знае тъй ще кажеш - защото статистиката показва колко е могъщ ЦСКА и колко е жалък Подуене. А вий така играхте в групите на ШЛ, че футболна Европа твърде дълго след отпадането ви продължи сардонически да се подхилква.
Ако бяхте на наше място съм 2000% сигурен, че щяхте да се предтавите доста по-зле.
Там ти е грешката - ние сме голям отбор и срещу НИКОЙ съперник не излизаме със свалени гащи, както вий срещу барса и Челси.
Щеше да е изключително голямо изхвърляне да си вярваме, че ще бием тези два отбора.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Люк
Наистина доста "падуански" разсъжаваш в тази тема.
Всеки уважаващ себе си левскар би трябвало въобще да не отваря приказка за нещастната ви експедиция в ШЛ.
Тази тема е за футболни фенове и има фенски пристрастия.
В тази тема пиша, за да разпускам.
Люк
Наистина доста "падуански" разсъжаваш в тази тема.
Всеки уважаващ себе си левскар би трябвало въобще да не отваря приказка за нещастната ви експедиция в ШЛ.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Стига вече с тази статистика, с нея футбол не се играе. Нека ЦСКА влезе в групите като са толкова велики, пък и изобщо не е трудно нали така? Тогава предлагам да дискутираме, не за някакви "постижения" когато не съм бил роден. Нека големия отбор да влезе сега в групите- сега когато във футбола има много пари, да се преборят с отбори разполагащи с 4-5 пъти по- голям бюджет- това което Левски направи. Останалото са оправдания. Аз лично просто не мога да си представя да се класират, но може да ме опровергаят, знае ли човек. Левски надиграваше отборите и така побеждаваше, а силите на ЦСКА стигат до там да развалят мачовете както с Тулуза и да се надяват с някое статично положение да победят. Освен да опитат тактиката на Рейнджърс през този сезон друго не им остава.
Стига вече с тази статистика, с нея футбол не се играе. Нека ЦСКА влезе в групите като са толкова велики, пък и изобщо не е трудно нали така? Тогава предлагам да дискутираме, не за някакви "постижения" когато не съм бил роден. Нека големия отбор да влезе сега в групите- сега когато във футбола има много пари, да се преборят с отбори разполагащи с 4-5 пъти по- голям бюджет- това което Левски направи. Останалото са оправдания. Аз лично просто не мога да си представя да се класират, но може да ме опровергаят, знае ли човек. Левски надиграваше отборите и така побеждаваше, а силите на ЦСКА стигат до там да развалят мачовете както с Тулуза и да се надяват с някое статично положение да победят. Освен да опитат тактиката на Рейнджърс през този сезон друго не им остава.
Коментар
Anton Chigurh
С тази игра Зенит могат да бият абсолютно всеки един отбор в света. Явно Дик Адвокаат си знае работата. Бяха като роботи. Затваряха всички пространства на противника, покриваха целия терен пресираха противника непрекъснато и владяха играта напълно. Невероятен отбор са. Евала на братушките.
Зенит ми направиха впечетление колко много бягат, напълват целия терен буквално и не се изненадвам, че разбиха Байерн така. Страхотна физика и бързина. Рейнджърс накрая показаха, че могат да атакуват, но нямаше време, а и късмета който ги спохождаше до сега не беше с тях. Изобщо не очаквах Зенит така безпощадно да спечелят, но са станали страхотен отбор.
И как бързо и точно си подават на сравително малко терен/особено втория гол/.Така направо разпиляват други отбор.
Коментар