IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от johny-bravo
    Не е верно. Излизате със свалени гащи срещу Левски
    За мое огромно съжаление си прав
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
      Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
      Първоначално изпратено от Императорът
      Драги Фордов, то се знае тъй ще кажеш - защото статистиката показва колко е могъщ ЦСКА и колко е жалък Подуене. А вий така играхте в групите на ШЛ, че футболна Европа твърде дълго след отпадането ви продължи сардонически да се подхилква.
      Ако бяхте на наше място съм 2000% сигурен, че щяхте да се предтавите доста по-зле.
      Там ти е грешката - ние сме голям отбор и срещу НИКОЙ съперник не излизаме със свалени гащи, както вий срещу барса и Челси.
      Не е верно. Излизате със свалени гащи срещу Левски

Коментар

Драги Фордов, то се знае тъй ще кажеш - защото статистиката показва колко е могъщ ЦСКА и колко е жалък Подуене. А вий така играхте в групите на ШЛ, че футболна Европа твърде дълго след отпадането ви продължи сардонически да се подхилква.
        Ако бяхте на наше място съм 2000% сигурен, че щяхте да се предтавите доста по-зле.
        Там ти е грешката - ние сме голям отбор и срещу НИКОЙ съперник не излизаме със свалени гащи, както вий срещу барса и Челси.
        Щеше да е изключително голямо изхвърляне да си вярваме, че ще бием тези два отбора.

Коментар

ние сме голям отбор и срещу НИКОЙ съперник не излизаме със свалени гащи, както вий срещу барса и Челси.
          ахахахахахахахахаааа
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Peter(Petar)
              Люк
              Наистина доста "падуански" разсъжаваш в тази тема.
              Всеки уважаващ себе си левскар би трябвало въобще да не отваря приказка за нещастната ви експедиция в ШЛ.
              Тази тема е за футболни фенове и има фенски пристрастия.
              В тази тема пиша, за да разпускам.

Коментар

• Абе поне няма да гледаме "17 гола от есента"
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                  Люк
                  Наистина доста "падуански" разсъжаваш в тази тема.
                  Всеки уважаващ себе си левскар би трябвало въобще да не отваря приказка за нещастната ви експедиция в ШЛ.

Коментар

Коментар

• Драги Фордов, то се знае тъй ще кажеш - защото статистиката показва колко е могъщ ЦСКА и колко е жалък Подуене. А вий така играхте в групите на ШЛ, че футболна Европа твърде дълго след отпадането ви продължи сардонически да се подхилква.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Ford
                        Стига вече с тази статистика, с нея футбол не се играе. Нека ЦСКА влезе в групите като са толкова велики, пък и изобщо не е трудно нали така? Тогава предлагам да дискутираме, не за някакви "постижения" когато не съм бил роден. Нека големия отбор да влезе сега в групите- сега когато във футбола има много пари, да се преборят с отбори разполагащи с 4-5 пъти по- голям бюджет- това което Левски направи. Останалото са оправдания. Аз лично просто не мога да си представя да се класират, но може да ме опровергаят, знае ли човек. Левски надиграваше отборите и така побеждаваше, а силите на ЦСКА стигат до там да развалят мачовете както с Тулуза и да се надяват с някое статично положение да победят. Освен да опитат тактиката на Рейнджърс през този сезон друго не им остава.
                        Да се пробват и тогава да говорят.

Коментар

• Стига вече с тази статистика, с нея футбол не се играе. Нека ЦСКА влезе в групите като са толкова велики, пък и изобщо не е трудно нали така? Тогава предлагам да дискутираме, не за някакви "постижения" когато не съм бил роден. Нека големия отбор да влезе сега в групите- сега когато във футбола има много пари, да се преборят с отбори разполагащи с 4-5 пъти по- голям бюджет- това което Левски направи. Останалото са оправдания. Аз лично просто не мога да си представя да се класират, но може да ме опровергаят, знае ли човек. Левски надиграваше отборите и така побеждаваше, а силите на ЦСКА стигат до там да развалят мачовете както с Тулуза и да се надяват с някое статично положение да победят. Освен да опитат тактиката на Рейнджърс през този сезон друго не им остава.

Коментар

• С тази игра Зенит могат да бият абсолютно всеки един отбор в света. Явно Дик Адвокаат си знае работата. Бяха като роботи. Затваряха всички пространства на противника, покриваха целия терен пресираха противника непрекъснато и владяха играта напълно. Невероятен отбор са. Евала на братушките.

Коментар

• А ако Погребняк не беше наказан, мачът си отиваше на сериозна разлика
                              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Ford
                                Зенит ми направиха впечетление колко много бягат, напълват целия терен буквално и не се изненадвам, че разбиха Байерн така. Страхотна физика и бързина. Рейнджърс накрая показаха, че могат да атакуват, но нямаше време, а и късмета който ги спохождаше до сега не беше с тях. Изобщо не очаквах Зенит така безпощадно да спечелят, но са станали страхотен отбор.
                                И как бързо и точно си подават на сравително малко терен/особено втория гол/.Така направо разпиляват други отбор.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X