IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Злоба и омраза против Левски.
    Виждаме тъмната страна на силата в цялата и красота.
    НО истината е една, не е Левски отборът, който е свикнал само да взима без да връща.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
      Боримечков, ако смяташ нормално клубчето ви да се издържа с парите на доказан международен престъпник, персона нон грата в целият цивилзован свят, включително и в родината си, доколкото знам, а в същото време друг се води собственик, то действително дискусията е безмислена.
      Информация която дочух - от УЕФА са казали, че в решенията си се водят от българската лицензионна комисия... значи атаката срещу ЦСКА идва на първо място от БФС, а не от евроцентралата - и това при положение, че до стартът на евротурнирите и на първенството ни има предостатъчно време, за да бъдат решени проблемите около ЦСКА.
      Споменах за миналогодишният казус "Спартак" - лиценз три дни преди първенството - а сега ЦСКА бързат да ни пратят във В група, макар че до първенството има поне два месеца ?!? Ама Спартак са безобидно провинциално отборче - а ние сме ЦСКА - нали синчето на мръсникът Вуцов трябва да играе в ШЛ и да има осигурена титличка за догодина? Как да стане? - АМИ ДАЙТЕ ДА ПРЕЦАКАМЕ ЦСКА !!!! Разбирате ли - Вуцов е такъв първокласен мръсник, такава измет, че просто не съществуват думи, с които да може да бъде описан !!!
      ... Коко излиза ?
      Томов е честен радетел за благото но ЦСКА, мъченик и доказан мениджър... Трепе се за отбора, ама е обграден от заговорници имащи единствената цел - да го прецакат...
      ??? Така ли ге виждаш нещата ???
      ... Стига ГЛУПОСТИ !!!
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Логичното се случи. Няма го вече Черепа да ви прикрива бакиите.
        Добри Джуров и той отдавна ритна камбаната. Молете се на Станишката или Гоцето, ама сега са ги натиснали яко от ЕК и си имат по-големи проблеми.
        Така че най-вероятният сценарий - аут от Европа, и замазване на положението и "оправяне" за А-група.
        Ако не ви дадат лиценз (случайно) се гответе за бековете на Юнак-Кочериново и другият път да си платите, каквото дължите.
        изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Боримечков, ако смяташ нормално клубчето ви да се издържа с парите на доказан международен престъпник, персона нон грата в целият цивилзован свят, включително и в родината си, доколкото знам, а в същото време друг се води собственик, то действително дискусията е безмислена.
          Информация която дочух - от УЕФА са казали, че в решенията си се водят от българската лицензионна комисия... значи атаката срещу ЦСКА идва на първо място от БФС, а не от евроцентралата - и това при положение, че до стартът на евротурнирите и на първенството ни има предостатъчно време, за да бъдат решени проблемите около ЦСКА.
          Споменах за миналогодишният казус "Спартак" - лиценз три дни преди първенството - а сега ЦСКА бързат да ни пратят във В група, макар че до първенството има поне два месеца ?!? Ама Спартак са безобидно провинциално отборче - а ние сме ЦСКА - нали синчето на мръсникът Вуцов трябва да играе в ШЛ и да има осигурена титличка за догодина? Как да стане? - АМИ ДАЙТЕ ДА ПРЕЦАКАМЕ ЦСКА !!!! Разбирате ли - Вуцов е такъв първокласен мръсник, такава измет, че просто не съществуват думи, с които да може да бъде описан !!!
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Импе, ако вярваш в това, което си написал, значи просто няма смисъл да водим дискусия ...

Батката и баба знае, че управлява бизнеса на Чорни тук - дори наскоро изброи основните фирми, които "притежава"
            основното е, че си плащаме данъците,

а според вашия "финансов директор" това е нещо маргинално ...

Коментар

• Цитирам по памет от някоя спортна емисия вчера:
              Първоначално изпратено от Александър Гарибов - изпълнителен директор
              Изграждането на отбор е по-важно от плащането на данъци
              wtf?
              Половината отбори са собственост на мутри, но не си позволяват такова нещо, но за ръководството на ЦСКА явно няма проблем. Не знам как може да излезеш по телевизията да кажеш такова нещо?
              Иначе браво на Томов, за две години прати една фирма в несъстоятелност и една във В група.
              Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

Батков и другите подуенци са виновни, защото това трябваше да остане наша вътрешна работа. Но те, в бясното си желание да прецакат на всяка цена ЦСКА, обладани от злоба, ще направят мръсно на целият ни футбол, на цялата страна, включително и на самите себе си. Също както преди есхибиционистът от Долни Богров съскаше пред журналистите "ЦСКА може да бие ливърпул, ама след 230 години" и "Аз на ЦСКА успех не мога да пожелавам".
                Боримечков - щом Патков е толкова честен, нека обясни откъде той има пари да издържа футболен отбор? Знам, че адвокатските хонорари са високи, ама чак толкова ли? Бих искал също да ми бъде обяснено например как така в полза на Подуене се свирят по 20 дузпи на първенство, а срещу тях по една на три години? Да не изброявам повече грозните проявления на синята мафия... Не разбирате ли, че ако ЦСКА работи по същия курвенски начин и поиска от УЕФА разследване срещу Подуене, тях не ще ги изхвърлят от турнирите, а направо ще ги закрият?

приятелю, ама ти наистина ли смяташ, че Левски са виновни за тази излагация айде на доктор

Коментар

• Батков и другите подуенци са виновни, защото това трябваше да остане наша вътрешна работа. Но те, в бясното си желание да прецакат на всяка цена ЦСКА, обладани от злоба, ще направят мръсно на целият ни футбол, на цялата страна, включително и на самите себе си. Също както преди есхибиционистът от Долни Богров съскаше пред журналистите "ЦСКА може да бие ливърпул, ама след 230 години" и "Аз на ЦСКА успех не мога да пожелавам".
                  Боримечков - щом Патков е толкова честен, нека обясни откъде той има пари да издържа футболен отбор? Знам, че адвокатските хонорари са високи, ама чак толкова ли? Бих искал също да ми бъде обяснено например как така в полза на Подуене се свирят по 20 дузпи на първенство, а срещу тях по една на три години? Да не изброявам повече грозните проявления на синята мафия... Не разбирате ли, че ако ЦСКА работи по същия курвенски начин и поиска от УЕФА разследване срещу Подуене, тях не ще ги изхвърлят от турнирите, а направо ще ги закрият?

Коментар

• От бюджет съставен от две пера- едното е кредити, другото кражби, печалба )))))))) Томов вече си мисля, че е луд, не лъжец, не знае човека къде се намира.

Коментар

• ей, ама на цецекарите все някой друг им е виновен ...

те хората от Нион ви го казаха, проблемът не е в наличието на дългове, а в това че те се укриват от тях.

да напомням ли, че според отчета за 2007 (одитиран при това), ЦЕЦКА е на ПЕЧАЛБА!!!!

Банев сигурно благородно ви завижда за това постижение!

Коментар

• Първоначално изпратено от polki

Императоров, със следващите ти няколко поста не съм съгласен с тебе, ама карай.

Има господ и той гледа
                        ...
                        +1
                        Импе, не си прав...
                        Са в тая ситуация да кажеш че Батков ти е виновен ???
                        ... :shock:
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

какво са разкрили, бе, всичко е въздух под налягане !!! Дължимите суми не са неизплатими, дълговете на ЦСКА са микроскопически, сравнени с дълговете, които са имали и имат много големи европейски отбори !!! Как ЦСКА ще играе във В група - колко време има до стартът на новото първенство? Нима миналата година Спартак не ги лицензираха три дена преди да почне първенството? УЕФА също ще дадат отсрочка по последни новини.

За мен тъжното е друго - че се цепим и оплюваме Томов, човекът направи всичко възможно, за да спечелим титлата. Вместо това трябва да се насочим към истинският враг - едно мустакато нищожество, така нареченият "собственик" на един друг футболен клуб, който реши да направи за резил България и българският футбол, само и само да постигне низките си цели. И аз се питам - дали в аналогична ситуация Барса биха прецакали Реал или Звезда - Партизан? Не - това е възможно само тук. След като подуенските родоизменници предоставиха на един турски клуб записи от мачове на ЦСКА, за по-добро разузнаване, след като извършиха предателството през 1992-ра по случаят "Михтарски", това бе последната капка, която преля чашата - и затова предлагам ФК Подуене да се прекръсти на "Поп Кръстю", защото позорят святото име на Васил Левски. Българи да прецакват, да предават Българи !!! О темпора, о, морес !!!

И питам също - защо не се направи разследване - как едно дебело, мазно адвокатче (горепосоченият мустакат педал) има пари да издържа футболен клуб? Нима не знае цяла България, кой стои зад него - един международен престъпник !!! Защо се мълчи по този въпрос?
                          Императоров, напълно съм съгласен с този твой пост.

Не съм фен нито на ЦСКА , нито на Левски.

В цялата работа, да не уведомят Томов навреме за проблема, пръст има Иван Вуцов, за да помогне на Велиславчо .

Императоров, със следващите ти няколко поста не съм съгласен с тебе, ама карай.

Има господ и той гледа
                          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Драги Метълов - Реал Мадрид имат дългове, всравнение с които дълговете на ЦСКА са смешни - ама не съм чул Барса да пищят "Отнемете им лиценза !!!" Даже напротив - играчите на каталунците направиха шпалир на Белият балет, за да покажат уважението си към тях и титлата им. Цялата ситуация показва защо държавата ни е на такъв хал, и колко верен е тужният виц за българският казан в адът и мрачното прозрениу, че ако в България се роди гений, това ще е геният на завистта.
                            Задавам си и други въпроси - как така формулярите с изискванията на УЕФА са пристигнали в ЦСКА в последният момент, в късният следобед, за да не може ръководството ни да реагира, а в Подуене и в Ловеч са били получени (минавайки през БФС !!!) дни преди това?

И друго се питам - Подуене ще има ли очи да се пробва в квалификациите за ШЛ, след като остана втори, на 16 точки от ЦСКА?

Заради тая злобица никога няма да порастнете, подуенци... и никога няма да повторите успехите на ЦСКА, никога !!! Но то е нормално - който се е родил червей, не му е съдено да лети !!!
                            уважаеми имп.,едни от най-злобните изказвания тук са ваше дело,за съжаление......специално мен не ще може да обвините в злобни изказвания,каквито не липсват у вас!щом така ви харесва-моля!успех в търсенето на сламки в чуждите очи.......

Коментар

• Тъжно е само едно - евентуалната смърт на ЦСКА ще е гибел и за Българският футбол. Ако изтрием от досегашната история успехите на червеният клуб и неговите възпитаници, ние сме на футболното ниво на Люксембург или Малта.

Коментар

• Драги Метълов - Реал Мадрид имат дългове, всравнение с които дълговете на ЦСКА са смешни - ама не съм чул Барса да пищят "Отнемете им лиценза !!!" Даже напротив - играчите на каталунците направиха шпалир на Белият балет, за да покажат уважението си към тях и титлата им. Цялата ситуация показва защо държавата ни е на такъв хал, и колко верен е тужният виц за българският казан в адът и мрачното прозрениу, че ако в България се роди гений, това ще е геният на завистта.
                                Задавам си и други въпроси - как така формулярите с изискванията на УЕФА са пристигнали в ЦСКА в последният момент, в късният следобед, за да не може ръководството ни да реагира, а в Подуене и в Ловеч са били получени (минавайки през БФС !!!) дни преди това?

И друго се питам - Подуене ще има ли очи да се пробва в квалификациите за ШЛ, след като остана втори, на 16 точки от ЦСКА?

Заради тая злобица никога няма да порастнете, подуенци... и никога няма да повторите успехите на ЦСКА, никога !!! Но то е нормално - който се е родил червей, не му е съдено да лети !!!

Коментар

Working...
                                X