If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много добри бяха руснаците, ама ... през цялото време ми се струваше, че са хапнали нещо. Холандците припадаха от умора на края, а братушките - все едно едва сега започва мача ;-)
същото се получи с германците на мача с португалците
за първи път видях германци да свършат с горивото в 80 минута и последните 10 минути португалците бяха пълни господари , но вкараха само 1 гол
Много добри бяха руснаците, ама ... през цялото време ми се струваше, че са хапнали нещо. Холандците припадаха от умора на края, а братушките - все едно едва сега започва мача ;-)
Снощи бях за Холандия , но руснаците ме изумиха с играта си в атака... Напълно заслужено спечелиха мача, като трябваше да го направят още в редовното време. За довечера много силно стискам палци за La Furia Espanola, но според мен фаворит са италианците, заради традициите в подобен род сблъсъци. Все пак, дано чудото стане и испанците се доберат до полуфинал... Оттам нататък всичко е възможно
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Мале ставам и не вервам наочите си бе Станиславски .От дадените ми прогнози за ЕП мисля че само една съм загубил Това "реване "за уредено ЕП напротив ми помага за да печеля не да губя .Както виждаш в мойте залози няма отбор там има голове .Но все пак РЕЖИСУРАТА на това ЕП не ми е по вкуса .И ще ти кажа защо .2 от най слабите отбори според мен Германия и Русия отидоха на 1/2 финал .Да не говорим за добутването на Турция смях голям .
И за разлика от тебе никога няма да си сменя ника и някои рожденници ако ти се вързват си е за тяхна сметка .
тандемче , ако имах твоите очи и аз нямаше да им вярвам
Каква режисура виждат очите ти - не знам !
И Германия , и Русия бяха по-добри в преките двубои срещу Португалия и Холандия.
За добутването на Турция - какво имаш в предвид , че съдията спаси двете дузпи ли или , че не даде да се направи смяна преди изравнителния гол, или , че даде 2 мин. продължение след 120 минута ?
Това , че давам прогноза за това кой отбор ще продължи , не означава , че правя такива облози . Както вече съм казвал тук , от 4-5 години играя само over/under
Наложи ми се да си сменя стария ник , защото модито ми го банна и не можех да влизам с него във форума , а на рожденниците им пожелавам да са живи и здрави , да се радват на живота и да гледат от веселата страна на нещата
хайде харалия да е и от тук до края все така да ти върви
Що от тук бе Делон .Аз за разлика от теб давам прогнози в тази тема а не като теб да репликирам като ОК .Давай прогнози и си бери срамовете с тях .Днес ти пиша по сценично искуство незадоволителен
тандем-че , ами всяка вечер ти слушам приказките как всичко е наредено на това ЕП, как един мач не си хванал
сега те гледам , че няколко минути след като си заложил ти върза и за това ти казах все така да ти върви
но ако не ти харесва пожеланието ми - ок -нп - ако трябва ще си върна думите назад
аз моите прогнози съм ги направил до финала и само за финала още не съм направил , но ако искаш и за там ще дам прогноза
Пуснато на: Чет Юни 19, 2008 11:39 pm
Първоначално изпратено от _1912_
и все пак, след Германия, напред очаквам да продължат Хърватска, Италия, Холандия
за финала предполагам ,че ще се класират Италия и Германия - двата европейски отбора с най-големи успехи
ще се радвам да се запозная и с вашите мнения
успехи на залагащите и нека мнението ми не се приема за препоръка за залози
Мале ставам и не вервам наочите си бе Станиславски .От дадените ми прогнози за ЕП мисля че само една съм загубил Това "реване "за уредено ЕП напротив ми помага за да печеля не да губя .Както виждаш в мойте залози няма отбор там има голове .Но все пак РЕЖИСУРАТА на това ЕП не ми е по вкуса .И ще ти кажа защо .2 от най слабите отбори според мен Германия и Русия отидоха на 1/2 финал .Да не говорим за добутването на Турция смях голям .
И за разлика от тебе никога няма да си сменя ника и някои рожденници ако ти се вързват си е за тяхна сметка .
хайде харалия да е и от тук до края все така да ти върви
Що от тук бе Делон .Аз за разлика от теб давам прогнози в тази тема а не като теб да репликирам като ОК .Давай прогнози и си бери срамовете с тях .Днес ти пиша по сценично искуство незадоволителен
тандем-че , ами всяка вечер ти слушам приказките как всичко е наредено на това ЕП, как един мач не си хванал
сега те гледам , че няколко минути след като си заложил ти върза и за това ти казах все така да ти върви
но ако не ти харесва пожеланието ми - ок -нп - ако трябва ще си върна думите назад
аз моите прогнози съм ги направил до финала и само за финала още не съм направил , но ако искаш и за там ще дам прогноза
Пуснато на: Чет Юни 19, 2008 11:39 pm
Първоначално изпратено от _1912_
и все пак, след Германия, напред очаквам да продължат Хърватска, Италия, Холандия
за финала предполагам ,че ще се класират Италия и Германия - двата европейски отбора с най-големи успехи
ще се радвам да се запозная и с вашите мнения
успехи на залагащите и нека мнението ми не се приема за препоръка за залози
ami dai i pronoza za shampion , az zalagam na Germaniq
Коментар