If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
barkash, 4e germanicte sa mi ljubimi az sam za russia, no v4era prosto njamshe kak da sam za turcia
мене от една страна ме изкефика германците , като им го сложиха в последната минута на турците /запазена тяхна марка до сега/ , но от друга страна доста ме ядосаха с този гол , заради който загубих 500 евро /бях ги играл под 4.5 гола/
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
niki5
Първоначално изпратено от _1912_
Първоначално изпратено от niki5
mi az kato gi upotrebjavam ne pravja razlika i ne sa mvidjal njakoi da pravi , no si priznvam 4e v4era samo prost-i bjahme sled ma4a
P.S: otkade znaesh 4e ste hodja kam Ахен
ти разлика не правиш , но мен германките така са ме учили
така е , не са като нас , умните българи , едно "наздраве" за всичко
нали те командировах към Ахен , как няма да отидеш
пп майтап да става , надявам се , да не съм те засегнал с нещо
ппп да видим довечера кой ще играе срещу любимите ви германци на финала
barkash, 4e germanicte sa mi ljubimi az sam za russia, no v4era prosto njamshe kak da sam za turcia
mi az kato gi upotrebjavam ne pravja razlika i ne sa mvidjal njakoi da pravi , no si priznvam 4e v4era samo prost-i bjahme sled ma4a
ти разлика не правиш , но мен германките така са ме учили
така е , не са като нас , умните българи , едно "наздраве" за всичко
нали те командировах към Ахен , как няма да отидеш
пп майтап да става , надявам се , да не съм те засегнал с нещо
ппп да видим довечера кой ще играе срещу любимите ви германци на финала
Коментар
niki5
Първоначално изпратено от niki5
наздраве , дето не съм чувал и не можах и да я запомня
тогава аз се помъчих да му обясня , че "цум воьл" се казва за официално , "гезундтайд"е наздраве както при пиене така и при кихане, а "прост' е наздраве и се използва постоянно като нашето "майна" или "да ти е.а майката"
probvai pak- na vernija pat si
по-конкретно .....
Gesundheit- samo pri kihane
prost (idva ot latinski) i zum Wohl- njama razlika i njama nekav skrit umisal kato майна" или "да ти е.а майката"[/quote]
ники5, Gesundheit се употребява и като наздраве при пиене - отиди към Ахен и ще разбереш
разбира се , че няма нищо общо прост с "да ти ........''
имах друго на предвид
прост е обикновенно наздраве . например на плажа пиеш бира и prost prost и толкова , но ако вечерта си на бар .... шампанско , рози , zum Wohl - тогава не върви да викаш прост прост , нали ?
неправилно сравнение съм дал и не си ме разбрал
погледни по-надолу съм посочил наздраве на някои езици
може да допълниш нещо , ако искаш [/quote]
тогава аз се помъчих да му обясня , че "цум воьл" се казва за официално , "гезундтайд"е наздраве както при пиене така и при кихане, а "прост' е наздраве и се използва постоянно като нашето "майна" или "да ти е.а майката"
probvai pak- na vernija pat si
по-конкретно .....[/quote]
prost (idva ot latinski) i zum Wohl- njama razlika i njama nekav skrit umisal kato майна" или "да ти е.а майката"[/quote]
ники5, Gesundheit се употребява и като наздраве при пиене - отиди към Ахен и ще разбереш
разбира се , че няма нищо общо прост с "да ти ........''
имах друго на предвид
прост е обикновенно наздраве . например на плажа пиеш бира и prost prost и толкова , но ако вечерта си на бар .... шампанско , рози , zum Wohl - тогава не върви да викаш прост прост , нали ?
неправилно сравнение съм дал и не си ме разбрал
погледни по-надолу съм посочил наздраве на някои езици
може да допълниш нещо , ако искаш
Коментар
niki5
probvai pak- na vernija pat si [/quote]
по-конкретно .....[/quote]
prost (idva ot latinski) i zum Wohl- njama razlika i njama nekav skrit umisal kato майна" или "да ти е.а майката"
Коментар