IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Т а р и к а т
    Първоначално изпратено от Hakkinen
    Греъм, и с друго се отличи Получи контузия в пиянско меле в ломско заведение
    Не бе, цигането го биха на площада по малките часове...
    Най смешното беше че викал "Знаете ли кой съм аз?Известния футболист от Левски"
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Т а р и к а т
      Първоначално изпратено от Hakkinen
      В кръчма бе човек

http://topsport.ibox.bg/news/id_29655267
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen

Коментар

• Греъм, и с друго се отличи Получи контузия в пиянско меле в ломско заведение

Коментар

• Първоначално изпратено от cudicini
            Императорче, помниш ли мачовете на цуцка с Нотингам - когато коментатора казваше че един циганин /мангал/ разплакал Англия. Така, че манговците отдавна играят в цуцка. А относно 16 т. - лесно е като взимаш играчи и им даваш много големи пари за заплати да биеш, даже е чудно че имати и равенства, но ако си бяхте плащали ...... сигурно в тройката нямаше да сте. Но ето порадвахте се, понаскачахте се и хоп - удариха Ви теслата.
            Ало Чех/Иларио.Ружди Керимов в турчин а не циганин.За разлика от Мариян Огнянов , който го възвеличавахте като най-големия талант на 21 век.А единственото нещо което направи е случайния гол на Челси.Между другото тогава имахте поне 10 играча , които заслужаваха похвали 100 пъти повече от цигането.
            Life won't wait for you.

Коментар

• тия във футбола ме радват взимат за титуляр на младежите Михайлов нищо че няма и един мач те и в Левски толкова го пускаха ,така поне треньора си гарантира добро бъдеще
              в целият спорт е така и после ми приказват ,че държавата не се грижи за спорта ,еми как да се грижи аз ако съм лев няма да им дам
              "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Волейболистите още като пристигнаха в Пекин, на двама от тях мисля, че им взеха проба, без да са играли.

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13
                  Пламен Константинов май го издирват за допинг проба, а той се крие.
                  Не могат да му искат допинг проба, защото до момента не е взел участие на Олимпиадата. Версията е, че си бил правил самолечение, след което споделил с доктора и заради това не му позволяват да играе, за да не навреди на целия отбор...

Коментар

• Пламен Константинов май го издирват за допинг проба, а той се крие.

Коментар

• Императорче, помниш ли мачовете на цуцка с Нотингам - когато коментатора казваше че един циганин /мангал/ разплакал Англия. Така, че манговците отдавна играят в цуцка. А относно 16 т. - лесно е като взимаш играчи и им даваш много големи пари за заплати да биеш, даже е чудно че имати и равенства, но ако си бяхте плащали ...... сигурно в тройката нямаше да сте. Но ето порадвахте се, понаскачахте се и хоп - удариха Ви теслата.

Коментар

• Абе малко сте крайни
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Левскарите са цигани. До сега си мислех, че са обикновени говеда.

Коментар

• Грую - само да допълня някои неща:
                            1. Участие в ШЛ си заслужи ЦСКА, а не Мангал Подуене - заслужи го категорично с шампионска титла и 16 точки преднина. Това, което направиха Патков, Вуцозавърът и Килимоглавият не може да бъде определено по друг начин, освен като пладнешки обир.
                            2. Кюрдите не са народ без родина, а народ без държава. Това е народ, който от десетилетия храбро се бори са звободата си срещу две безмилостни авторитарни и притежаващи силни армии страни - Турция и Ирак, народ, който въпреки безчетните дадени жертви, не се предава. Но като теб сигурно са говорили мнозина и преди 150 години - само че за нас - Българите.
                            3. За разлика от кюрдите - циганите (каквито са Гонзалиню, значителна част от играчите на Подуене и огромна част от публиката им) никога не са имали държава и не желаят да имат такава - защото ако имат, ще трябва да работят и да се оправят сами и няма да могат да паразитират на чужд гръб.
                            4. За да парирам в зародиш протестите ти, ще посоча собственото ви поведение напоследък - ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА САМО ЕДНО ПЛЕМЕ НА ТОЯ СВЯТ НЕ САМО КРАДАТ, НО И СЕ ГОРДЕЯТ С ТОВА - както вие се хвалите с кражбата на квотата за ШЛ, защото съм сигурен, че и най-малоумните от вас разбират, че мястото ви не е в тоя турнир.

5. По тези причини до тук бях със всякаква подкрепа за мръсното клубче от Подуене - не става дума за клубни пристрастия, просто не мога и не искам да подкрепям стадо крадливи циганори. Вие НЕ СТЕ Българи !!! Или поне не се държите като такива.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Само да вметна, че ако нашето "отборче с дълговете" беше на заслуженото си място в турнира за ШЛ, едва ли щеше да има такива притеснения относно предстоящ мач с отбор като БАТЕ. Но какво да се прави... Традиции, манталитет, класа, воля за победа... Всичко е различно сега. По-долу прочетох в едно мнение на Греъм, че няма да бъде за Левски. След всичко, което се случи, едва ли и аз ще мога да се насиля да бъда за тях, както съм бил в мачовете с Киево и преди това Удинезе, Шалке, Марсилия и т.н.

Коментар

• СЛЕД ТОЛКОВА МРЪСОТИИ КОИТО НАПРАВИХА БАТКОВ И ВУЦОВИ ПОСЛЕДНИТЕ 2 МЕСЕЦА /НАПРАВИХА ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ИЗХВЪРЛЯТ БЪЛГАРСКИ ОТБОР ОТ ШЛ ЗА ДА ЗАЕМАТ МЯСТОТО ИМ И РАЗТРОГНАХА ДЕЙСТВАЩ ДОГОВОР НА ГОЛМАЙСТОРА ОТ МИНАЛОТО ПЪРВЕНСТВО/ , СЕГА КАТО ГИ СЛУШАМ ТЕЗИ ПРИКАЗКИ МИ ИДВА ДА ПОВЪРНА
                                Е, 1912, много злоба, много нещо - ти да не си фен на отбора на Митьо Неградския с този ник, а??? Ама то какъвто президента, такива и феновете, нали (мразещите Левски, поне така олицетворяват феновете ни с наш Бае Ганя от Смолянско). И мен ме беше яд за Пелето миналата година, но има си момчето клауза - разтрогва си. И тогава наш Борат, пък сега ваш Митьо Неградския се пеняви(ха), но всичко си е законосъобразно - да си бяхте чели договорите. И стига с този световен заговор срещу цециту и че всички били говеда - сега четох http://www.sport1.bg/sport1/node/104365 , чв сме щели да си купим и съдията с Бате, ама то нали голямата Перука коли и беси в УЕФА и Мишел Платини и той говедо (що пък да не е нали и Томов и Черепа и Гарибов и Емо и Пламен марков и кой ли още не са говеда - даже и идола ви Кюрда е говедо, щот вземаше повече Левскари в националния докато беше начело, то затова и играеше зле отбора, а иначе Кюрда си е велик тренер. налЕ). Погледнете реално, вече не сме 1980 г.

ЖАЛКИ УТРЕПКИ , ДАНО ПОНЕ СПЕЧЕЛИТЕ НЯКОЯ ТОЧКА ЗА БЪЛГАРИЯ ЗА РАНГЛИСТАТА В Европейските Клубни Турнири

Ми да те питам по този повод, любимите ти Цеци и тяхната подметка Ботяф колко точки ще вземат? Специално за точките в ЕКТ да си мълчите, че ако не бяхме ние, България щеше да има четвърти отбор на таратанци. Хайде със здраве и много здраве да носиш на Неградския или на Сашо Апошо - по твой избор, това фенчетата на Ботяф все не можете да разберете каква ви е клубната ориентация
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X