If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Императорче, помниш ли мачовете на цуцка с Нотингам - когато коментатора казваше че един циганин /мангал/ разплакал Англия. Така, че манговците отдавна играят в цуцка. А относно 16 т. - лесно е като взимаш играчи и им даваш много големи пари за заплати да биеш, даже е чудно че имати и равенства, но ако си бяхте плащали ...... сигурно в тройката нямаше да сте. Но ето порадвахте се, понаскачахте се и хоп - удариха Ви теслата.
Ало Чех/Иларио.Ружди Керимов в турчин а не циганин.За разлика от Мариян Огнянов , който го възвеличавахте като най-големия талант на 21 век.А единственото нещо което направи е случайния гол на Челси.Между другото тогава имахте поне 10 играча , които заслужаваха похвали 100 пъти повече от цигането.
тия във футбола ме радват взимат за титуляр на младежите Михайлов нищо че няма и един мач те и в Левски толкова го пускаха ,така поне треньора си гарантира добро бъдеще
в целият спорт е така и после ми приказват ,че държавата не се грижи за спорта ,еми как да се грижи аз ако съм лев няма да им дам
"Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...
Пламен Константинов май го издирват за допинг проба, а той се крие.
Не могат да му искат допинг проба, защото до момента не е взел участие на Олимпиадата. Версията е, че си бил правил самолечение, след което споделил с доктора и заради това не му позволяват да играе, за да не навреди на целия отбор...
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Императорче, помниш ли мачовете на цуцка с Нотингам - когато коментатора казваше че един циганин /мангал/ разплакал Англия. Така, че манговците отдавна играят в цуцка. А относно 16 т. - лесно е като взимаш играчи и им даваш много големи пари за заплати да биеш, даже е чудно че имати и равенства, но ако си бяхте плащали ...... сигурно в тройката нямаше да сте. Но ето порадвахте се, понаскачахте се и хоп - удариха Ви теслата.
Грую - само да допълня някои неща:
1. Участие в ШЛ си заслужи ЦСКА, а не Мангал Подуене - заслужи го категорично с шампионска титла и 16 точки преднина. Това, което направиха Патков, Вуцозавърът и Килимоглавият не може да бъде определено по друг начин, освен като пладнешки обир.
2. Кюрдите не са народ без родина, а народ без държава. Това е народ, който от десетилетия храбро се бори са звободата си срещу две безмилостни авторитарни и притежаващи силни армии страни - Турция и Ирак, народ, който въпреки безчетните дадени жертви, не се предава. Но като теб сигурно са говорили мнозина и преди 150 години - само че за нас - Българите.
3. За разлика от кюрдите - циганите (каквито са Гонзалиню, значителна част от играчите на Подуене и огромна част от публиката им) никога не са имали държава и не желаят да имат такава - защото ако имат, ще трябва да работят и да се оправят сами и няма да могат да паразитират на чужд гръб.
4. За да парирам в зародиш протестите ти, ще посоча собственото ви поведение напоследък - ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА САМО ЕДНО ПЛЕМЕ НА ТОЯ СВЯТ НЕ САМО КРАДАТ, НО И СЕ ГОРДЕЯТ С ТОВА - както вие се хвалите с кражбата на квотата за ШЛ, защото съм сигурен, че и най-малоумните от вас разбират, че мястото ви не е в тоя турнир.
5. По тези причини до тук бях със всякаква подкрепа за мръсното клубче от Подуене - не става дума за клубни пристрастия, просто не мога и не искам да подкрепям стадо крадливи циганори. Вие НЕ СТЕ Българи !!! Или поне не се държите като такива.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Само да вметна, че ако нашето "отборче с дълговете" беше на заслуженото си място в турнира за ШЛ, едва ли щеше да има такива притеснения относно предстоящ мач с отбор като БАТЕ. Но какво да се прави... Традиции, манталитет, класа, воля за победа... Всичко е различно сега. По-долу прочетох в едно мнение на Греъм, че няма да бъде за Левски. След всичко, което се случи, едва ли и аз ще мога да се насиля да бъда за тях, както съм бил в мачовете с Киево и преди това Удинезе, Шалке, Марсилия и т.н.
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
СЛЕД ТОЛКОВА МРЪСОТИИ КОИТО НАПРАВИХА БАТКОВ И ВУЦОВИ ПОСЛЕДНИТЕ 2 МЕСЕЦА /НАПРАВИХА ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ИЗХВЪРЛЯТ БЪЛГАРСКИ ОТБОР ОТ ШЛ ЗА ДА ЗАЕМАТ МЯСТОТО ИМ И РАЗТРОГНАХА ДЕЙСТВАЩ ДОГОВОР НА ГОЛМАЙСТОРА ОТ МИНАЛОТО ПЪРВЕНСТВО/ , СЕГА КАТО ГИ СЛУШАМ ТЕЗИ ПРИКАЗКИ МИ ИДВА ДА ПОВЪРНА
Е, 1912, много злоба, много нещо - ти да не си фен на отбора на Митьо Неградския с този ник, а??? Ама то какъвто президента, такива и феновете, нали (мразещите Левски, поне така олицетворяват феновете ни с наш Бае Ганя от Смолянско). И мен ме беше яд за Пелето миналата година, но има си момчето клауза - разтрогва си. И тогава наш Борат, пък сега ваш Митьо Неградския се пеняви(ха), но всичко си е законосъобразно - да си бяхте чели договорите. И стига с този световен заговор срещу цециту и че всички били говеда - сега четох http://www.sport1.bg/sport1/node/104365 , чв сме щели да си купим и съдията с Бате, ама то нали голямата Перука коли и беси в УЕФА и Мишел Платини и той говедо (що пък да не е нали и Томов и Черепа и Гарибов и Емо и Пламен марков и кой ли още не са говеда - даже и идола ви Кюрда е говедо, щот вземаше повече Левскари в националния докато беше начело, то затова и играеше зле отбора, а иначе Кюрда си е велик тренер. налЕ). Погледнете реално, вече не сме 1980 г.
ЖАЛКИ УТРЕПКИ , ДАНО ПОНЕ СПЕЧЕЛИТЕ НЯКОЯ ТОЧКА ЗА БЪЛГАРИЯ ЗА РАНГЛИСТАТА В Европейските Клубни Турнири
Ми да те питам по този повод, любимите ти Цеци и тяхната подметка Ботяф колко точки ще вземат? Специално за точките в ЕКТ да си мълчите, че ако не бяхме ние, България щеше да има четвърти отбор на таратанци. Хайде със здраве и много здраве да носиш на Неградския или на Сашо Апошо - по твой избор, това фенчетата на Ботяф все не можете да разберете каква ви е клубната ориентация
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар