IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• така е по-яко!

айде дано утре да има още поводи за радост - Серафим започва в 5:20 БГ време с 1/8 финал ... а по същото време скачаме на руснаците ...

ще се става рано утре

Първоначално изпратено от B.Graham
    Може малко медали да взехме досега ама колко бяха изстрадани направо не е истина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
      Първоначално изпратено от B.Graham
      Браво на Руди Великов.Със скъсани връзки взе медала.Браво.
      Това не знам как е възможно. Със скъсани връзки дори не може да ходи.
      Така казаха по телевизията.Нашия едвам стъпваше по тепиха с десния крак.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Може малко медали да взехме досега ама колко бяха изстрадани направо не е истина.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
          Браво на Руди Великов.Със скъсани връзки взе медала.Браво.
          Това не знам как е възможно. Със скъсани връзки дори не може да ходи.

Коментар

• бронз за Великов ... със скъсани връзки ...

евала!!!!!

Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
            Първоначално изпратено от Боримечката
            ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
            ... коко ва ?

Коментар

• Първоначално изпратено от plus
              Ако имаше олимпиада по крадене , на кое ли място по медали щяхме да бъдем?

Че като гледам увлечени в краденето, политици и бивши спортисти забравиха за развитието на спорта...
              +1

Коментар

• Браво на Руди Великов.Със скъсани връзки взе медала.Браво.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
                  ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
                  ... коко ва ?
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Ако имаше олимпиада по крадене , на кое ли място по медали щяхме да бъдем?

Че като гледам увлечени в краденето, политици и бивши спортисти забравиха за развитието на спорта...

Коментар

• ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Коментар

• аре сус с тая ЦУЦКА ... писна ми!

12:00 Великов скача за бронз!!!!!!!!

Коментар

• Импе, с това ме утепа. Не съм казал никъде, че Киево е евро колос а, че беше възможно най тежкия жребий - направи си труда да провериш. А относно дълговете - ИЗЛАГАШ СЕ или то Вие сте така или държавата - майка /Комунягите/ да налива или да не си иска нейното. Относно това дали има разлика между това да дължиш пари на държавата или на лицето Х - мисля си че трябва да почнеш да разсъждаваш като нормален човек, а не през красните очилца.

Коментар

• Важи правилникът на БФС и този на УЕФА. Толкова ли не стана ясно.
                            Първоначално изпратено от Императорът
                            Но явно за ЦСКА важат някакви специални закони.
                            Защо не се преместите в темата за ЦСКА моля!
                            Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Пак изразявам учудване - защо реши, че сте най-много? Брои ли ги? А и най-много да сте, това не означава, че сте прави или по-добри. ЦСКА бе вече хегемон миналото първенство, и то с игра. А по отношение на обвиненията ми към Подуене, никога не съм говорил за ВСИЧКИ запалянковци - имам доста приятели със сини шалчета, които са порядъчни хора... но сигурно ходят на мач със зашити джобове поради засиленото мургаво присъствие.

cudicini - ти показваш една друга мания на подуене - като бият някой, да го изкарват евроколос. Баси тежкият жребий - да играете с някакви смешници, дето мястото им въобще не беше в евротурнирите, камо ли в ШЛ. За дълговете - от законова гледна точка няма НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ дали дългът е към държавата или някой друг - пред законът държавата е юридическо лице както всяко друго. И за твое сведение (то ти сигурно знаеш, но се правиш на тъп) няма НИКАКЪВ проблем един юридически субект да плати със закъснение (дори с голямо закъснение) декларираните данъци - просто върху тях се начислява лихва. Но явно за ЦСКА важат някакви специални закони.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Konselieri
                                Първоначално изпратено от BAD
                                Ned,недей така бе мой!Ами и аз съм от народа,ама не съм от Левски.
                                Ами и аз съм от народа, но не съм нито от Левски, нито от ЦСКА.....сигурно съм от някой друг народ.
                                Нека уточня-като се казва отбора на народа, то се има предвид, че този отбор има най-много фенове.
                                Нямам предвид, че феновете на другите отбори са от някой друг народ!

Импе, мисля, че те тресе параноя!
                                И Левски влезе в Шампионска лига, ама не се превърна в абсолютен хегемон в България. Повярвай ми, дори и ЦСКА да беше влязъл в ШЛ, нямаше да стане хегемон, просто защото Лупи щеше да прибере приходите, така както само той може!
                                Наистина може много да говорим, но просто те моля, не обиждай феновете на Левски, не може заради шепа нехранимайковци да обиждаш огромна маса запалянковци!

Коментар

Working...
                                X