Първоначално изпратено от B.Graham
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
http://www.sportal.bg/news.php?id=129337
"......Тук е мястото да се спомене и човекът, който му отвори пътя към големия футболен простор. Треньор номер 1 на България за ХХ век Димитър Пенев е безкомпромисен - Бербатов трябва да е в ЦСКА. Сделката с Пирин е повече от комична. „Армейците" се сдобиват със 17-годишния нападател срещу... няколко чифта бутонки. Пенев налага Бербатов, редом до Мартин Петров и Стилиян Петров. Днес и тримата са във Висшата лига на Англия........"
===================
БЕЗ КОМЕНТАРLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от ИмператорътНищо чудно, че Манчестър дава толкова мангизи - та Геният на Презрителният финт е може би най-добрият нападател в светът в моментът !!! Пожелавам му много успехи и ужасно много голове, отбелязани с обичайният за него лековато-пренебрежителен стил на роден художник - с алената фланелка с надпис АИГ.
Впрочем и мене се опитват да ме привлекат и трансферират при тях (АИГ де), ама аз още се дърпам... ;-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътНищо чудно, че Манчестър дава толкова мангизи - та Геният на Презрителният финт е може би най-добрият нападател в светът в моментът !!! Пожелавам му много успехи и ужасно много голове, отбелязани с обичайният за него лековато-пренебрежителен стил на роден художник - с алената фланелка с надпис АИГ.
Впрочем и мене се опитват да ме привлекат и трансферират при тях (АИГ де), ама аз още се дърпам... ;-)Life won't wait for you.
Коментар
-
Нищо чудно, че Манчестър дава толкова мангизи - та Геният на Презрителният финт е може би най-добрият нападател в светът в моментът !!! Пожелавам му много успехи и ужасно много голове, отбелязани с обичайният за него лековато-пренебрежителен стил на роден художник - с алената фланелка с надпис АИГ.
Впрочем и мене се опитват да ме привлекат и трансферират при тях (АИГ де), ама аз още се дърпам... ;-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
йохооооооооо, честито на всички ... вчера не можах да заспя докато не излезе официалната новина на сайта на Юнайтед!
Феноменално! Най-после доживяхме втори българин да играе в наистина голям отбор от световна класа!
Успех на Митко, аз му пожелавам скромно скромно в първия сезон за Юнайтед да намуши има-няма 30 гола в 54 мача
Коментар
-
Anton Chigurh
Не не Кембъл е под наем само. Аз чета новините от Sky Sports.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaLast 8 fixtures:
Man Utd 2-1 Liverpool
Liverpool 0-1 Man Utd
Liverpool 0-0 Man Utd
Man Utd 1-0 Liverpool
Man Utd 2-0 Liverpool
Liverpool 0-1 Man Utd
Liverpool 0-1 Man Utd
Man Utd 3-0 Liverpool
Scorers:
Ferdinand 2
Silvestre 2
John O'Shea 2 (1 o.g.)
Rooney 1
Ronaldo 1
Scholes 1
Brown 1
Tevez 1
Nani 1
Liverpool FC 0
Я кажи някакъв линк за сделката, че не ми стана ясно Кембъл под наем ли отива или го продавате.Алекс му искаше 10 млн. паунда.Ако е така сделката става 40 млн.Life won't wait for you.
Коментар
-
Anton Chigurh
Last 8 fixtures:
Man Utd 2-1 Liverpool
Liverpool 0-1 Man Utd
Liverpool 0-0 Man Utd
Man Utd 1-0 Liverpool
Man Utd 2-0 Liverpool
Liverpool 0-1 Man Utd
Liverpool 0-1 Man Utd
Man Utd 3-0 Liverpool
Scorers:
Ferdinand 2
Silvestre 2
John O'Shea 2 (1 o.g.)
Rooney 1
Ronaldo 1
Scholes 1
Brown 1
Tevez 1
Nani 1
Liverpool FC 0
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от NikolaЩе видим. Факт, е че не играете на максимум дори с Джерард и Торес. А без тях не ми се мисли.
А как ще коментирате Робинио в Ман Сити? Футболът се изражда.Ще видим докога... Ман Сити който и да вземат, ще завършат сезона на шесто място или по-надолу
А да смениш Реал Мадрид за Ман Сити по собствено желание за мен е необяснимо.
Вчера Ман Сити бяха купени от някаква дубайска организация, която автоматично им дала половин милиард паунда за трансфери!Life won't wait for you.
Коментар
Коментар