IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham
    За мое съжаление Бербата ще вкара поне 2 и на любимия ми червен мърсисайдски тим
    .

Коментар

• Сега трябва да отпразнува договора с два гола в Подгорица.
      Life won't wait for you.

Коментар

• http://www.sportal.bg/news.php?id=129337
        "......Тук е мястото да се спомене и човекът, който му отвори пътя към големия футболен простор. Треньор номер 1 на България за ХХ век Димитър Пенев е безкомпромисен - Бербатов трябва да е в ЦСКА. Сделката с Пирин е повече от комична. „Армейците" се сдобиват със 17-годишния нападател срещу... няколко чифта бутонки. Пенев налага Бербатов, редом до Мартин Петров и Стилиян Петров. Днес и тримата са във Висшата лига на Англия........"
        ===================
        БЕЗ КОМЕНТАР
        Life won't wait for you.

Коментар

Ех Бербо,Бербооооооо.Сбърка червената фанелка, Бербооооо.

Спонсора сбърка, трябваше да е някой с КД на фанелките - хиххихи

Мастър Имперов, налЕ?

Коментар

• Ех Бербо,Бербооооооо.Сбърка червената фанелка, Бербооооо.
            Life won't wait for you.

Коментар

Първоначално изпратено от Императорът
              Нищо чудно, че Манчестър дава толкова мангизи - та Геният на Презрителният финт е може би най-добрият нападател в светът в моментът !!! Пожелавам му много успехи и ужасно много голове, отбелязани с обичайният за него лековато-пренебрежителен стил на роден художник - с алената фланелка с надпис АИГ.

Впрочем и мене се опитват да ме привлекат и трансферират при тях (АИГ де), ама аз още се дърпам... ;-)
              Не ходи там.
              Няма - продуктът им е кьопав.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от joda
                Life won't wait for you.

Коментар

• Хайде ,Берби!
                  http://www.youtube.com/watch?v=ZFgmKW9-92w
                  自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                    Нищо чудно, че Манчестър дава толкова мангизи - та Геният на Презрителният финт е може би най-добрият нападател в светът в моментът !!! Пожелавам му много успехи и ужасно много голове, отбелязани с обичайният за него лековато-пренебрежителен стил на роден художник - с алената фланелка с надпис АИГ.

Впрочем и мене се опитват да ме привлекат и трансферират при тях (АИГ де), ама аз още се дърпам... ;-)
                    Не ходи там.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Нищо чудно, че Манчестър дава толкова мангизи - та Геният на Презрителният финт е може би най-добрият нападател в светът в моментът !!! Пожелавам му много успехи и ужасно много голове, отбелязани с обичайният за него лековато-пренебрежителен стил на роден художник - с алената фланелка с надпис АИГ.

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• йохооооооооо, честито на всички ... вчера не можах да заспя докато не излезе официалната новина на сайта на Юнайтед!

Феноменално! Най-после доживяхме втори българин да играе в наистина голям отбор от световна класа!

Успех на Митко, аз му пожелавам скромно скромно в първия сезон за Юнайтед да намуши има-няма 30 гола в 54 мача

Коментар

• Не не Кембъл е под наем само. Аз чета новините от Sky Sports.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                            Last 8 fixtures:
                            Man Utd 2-1 Liverpool
                            Liverpool 0-1 Man Utd
                            Liverpool 0-0 Man Utd
                            Man Utd 1-0 Liverpool
                            Man Utd 2-0 Liverpool
                            Liverpool 0-1 Man Utd
                            Liverpool 0-1 Man Utd
                            Man Utd 3-0 Liverpool

Scorers:
                            Ferdinand 2
                            Silvestre 2
                            John O'Shea 2 (1 o.g.)
                            Rooney 1
                            Ronaldo 1
                            Scholes 1
                            Brown 1
                            Tevez 1
                            Nani 1

Liverpool FC 0
                            Не знам момчета от къде черпите такова самочувствие. Погледнете последните 8 мача, че нямате вкаран гол.
                            Никола традициите не са това , което бяха
                            Я кажи някакъв линк за сделката, че не ми стана ясно Кембъл под наем ли отива или го продавате.Алекс му искаше 10 млн. паунда.Ако е така сделката става 40 млн.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Last 8 fixtures:
                              Man Utd 2-1 Liverpool
                              Liverpool 0-1 Man Utd
                              Liverpool 0-0 Man Utd
                              Man Utd 1-0 Liverpool
                              Man Utd 2-0 Liverpool
                              Liverpool 0-1 Man Utd
                              Liverpool 0-1 Man Utd
                              Man Utd 3-0 Liverpool

Scorers:
                              Ferdinand 2
                              Silvestre 2
                              John O'Shea 2 (1 o.g.)
                              Rooney 1
                              Ronaldo 1
                              Scholes 1
                              Brown 1
                              Tevez 1
                              Nani 1

Liverpool FC 0
                              Не знам момчета от къде черпите такова самочувствие. Погледнете последните 8 мача, че нямате вкаран гол.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                                Първоначално изпратено от Hakkinen
                                Първоначално изпратено от Nikola
                                Ще видим. Факт, е че не играете на максимум дори с Джерард и Торес. А без тях не ми се мисли.

А как ще коментирате Робинио в Ман Сити? Футболът се изражда.
                                Факт е, че не играем нищо в петте официални мача досега, но ни връзва Ще видим докога... Ман Сити който и да вземат, ще завършат сезона на шесто място или по-надолу А да смениш Реал Мадрид за Ман Сити по собствено желание за мен е необяснимо.
                                Удвоили са му заплатата. Много възможно е в момента Робинио да е в топ 5 на най-скъпо платените играчи в света.

Вчера Ман Сити бяха купени от някаква дубайска организация, която автоматично им дала половин милиард паунда за трансфери!
                                Ми само това може да е причината.Ако беше само за парите и Бербо би отишъл там.Ама не всичко е пари.Пожелавам на Бербатов да вкара 40 гола за МЮ тази година и с неговите голове да спечелят ..... второто място
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X