IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ще цитирам бате Колчо: "МУХАААААА"

Браво на нашите момчета. Да им пожелаем успех на финалите в Полша!!!

Коментар

• ...как сте Полки, Груйка ?! ГЛеам пак се джафкате...не се занимавайте с глупости...минете на тема женски сокър
      ...ще се бие дузпа!

...има размяна на фланелки след мача!

...а това е съдията!!!!!
      自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
        Полки, да каже дали това го има още но това дерби със сигурност е с доста голям заряд.
        няма такова дерби

миналата година публиката изгони футболистите на селския и отбора не можа да играе през пролетния полусезон

тази година играхме във В група

следващия сезон сме в Б група

а кога ще се върнем в А група -> нямам на представа ................ дано е по-скоро

за БОТЕВ най-важните мачове са с леWCки и с кака цецка ................... и чак на трето място по важност идва мача с буферите

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          От снимката не се вижда особено добре какво показваш - номер на билета ли, що ли?
          груйче, за теб специално още един път ще повторя и ако пак не разбереш ............... на първия домакински мач ще направя едно клипче за да разбереш как се влиза, отчитат билетите и публиката на ст."Хр.Ботев" в Пловдив

на касата към билета за мача с телбот ти се прикрепя листче с баркод за да не може да се ползва втори път и за да се отчитат всички зрители които влизат

дано си разбрал, но съм песимист за теб

Коментар

Факт и то безспорен - в последните години пловдивското дерби беше с по-голям заряд от софийското. Но нито един от тези отбори не може да напълни 40 000 стадион за мачовете си в евротурнирите през новия век, за разлика от Левски. Упс, забравих, Ботев не са играли в европа през новия век

"Упс, забрави, че БОТЕВ" биха Барселона и Байерн Мюнхен пред публика от 70 000 зрители и 62 000 продадени билета

леWCки това няма да го направи нито през новия век, нито през следващото столетие

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
              Като стана тема за "ултраси" в това отношение в България има едно дерби и това е Локо Пловдив срещу Ботев Пловдив.

Гледах преди години някакво видео, на което двете агитки се смазаха от бой. Свалиха коланите си и се подкараха, като за последно.

Когато дойде полицията, обаче в абсолютен синхрон спряха да се млатят по между си и подкараха полицията.

Полки, да каже дали това го има още но това дерби със сигурност е с доста голям заряд.
              Факт и то безспорен - в последните години пловдивското дерби беше с по-голям заряд от софийското. Но нито един от тези отбори не може да напълни 40 000 стадион за мачовете си в евротурнирите през новия век, за разлика от Левски. Упс, забравих, Ботев не са играли в европа през новия век
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Полки, не те разбрах точно какво искаш да ми кажеш? От снимката не се вижда особено добре какво показваш - номер на билета ли, що ли? Мнението ми тогава беше (базирано на това, че познвам лично 3-ма спортни журналисти списващи за най-големите спортни медии в страната), че измерването на посещаемостта на мачовете в Бг се извършва "на око", т.е. няма особено значение колко билета са закупени, защото общата бройка, която се подава, винаги е повече според журналиста, командирован да отрази мача. И тъй като на мачовете от В група има по 1-2 (пиша 2-ма само заради Ботев, иначе и по ни един няма) кореспонденти, които в 99% от случаите са пристрастни и са фенове на местния отбор, а пък тяхното мнение се тиражира от всички останали медии, които нямат хора на стадиона, то за отборите във В група е в пъти по-лесно да се изкриви стаитистика за посещаемост, отколкото за А група - разбра ли ме, какво точно искам да кажа? С мнението си не сиакмда засегна феновете на Ботев - агитките на ботев, Локо, Левски, Цска и Берое са най-големите в страната, вече коя колко е голяма и вярна (и защо) е отделен въпрос. та така, ако искаш да кажеш нещо по въпроса - давай
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Като стана тема за "ултраси" в това отношение в България има едно дерби и това е Локо Пловдив срещу Ботев Пловдив.

Гледах преди години някакво видео, на което двете агитки се смазаха от бой. Свалиха коланите си и се подкараха, като за последно.

Когато дойде полицията, обаче в абсолютен синхрон спряха да се млатят по между си и подкараха полицията.

The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

шаржът е драскан от полуграмотен фен на цйесйекату, дет, като е проверил за Селтик, що не се е сетил да погледне и други първенства, преди да се изкава така бомбастично - в Уругвай, например, и Национал, и Пенярол имат повече втори места от нашите

ама всъщност футболната аудитория, особено така наречените ултраси, не са от интелигентните и много обичат клишетата, така че за тях си е напълно ок шаржа)
                    груйче, в случая не става за въпрос на интелигентност, а става дума за информираност кой отбор колко втори места е заемал

за липса на интелегентност може да се напише в случай, че някой във форума напише, че на някой си стадион в циганско гето, "повече кореспонденти" броят говедата гледащи мача , а по останалите стадиони имало само по един "кореспондент" и то завишавали бройката понеже били местни

тези дни намерих билет от последния ни домакински мач

листчето с бар-кода се вкарва в перфоратора който "отваря" бариерата за да се влезне на стадиона
                    Last edited by 2012; 01.07.2011, 17:00.

Коментар

Италия-Куба е добре да се пробва за 2-ка и там коеф. е доста добър, а и с една победа кубинкажа заминава за полша и ще има едно наум да връща на Италито, плюс, че кубинкажа принципно са си силнички, макар и без някои играяи, а и с храбрите италиани си имат вземане-даване
                      Не забравяй, че "черното тото" е родено в Италия! Не се знае италианците как ще залагат на този мач

Коментар

• Италия-Куба е добре да се пробва за 2-ка и там коеф. е доста добър, а и с една победа кубинкажа заминава за полша и ще има едно наум да връща на Италито, плюс, че кубинкажа принципно са си силнички, макар и без някои играяи, а и с храбрите италиани си имат вземане-даване

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
                          За днешната среща по волейбол между България и Русия мисля,че едно залогче за над 192,5 точки в мача на коеф. 2.05 е резонно.Трябват ни 2 гейма и си мисля,че рашата ще го добута до 5 геймов мач.
                          има резон, но това с точките е малко кофти за игра, така че аз ще попропусна. По-скоро пробвай пак победа на нашите - коеф. е по-добър, ама аз съм песимист за втория мач - дано да греша

Коментар

• Колец, таман да те похваля, че се интересуваш от Бг футбол, да те поздравя за готиния шарж (макар и леко клиширан - аз колко пъти съм се бъзикал,че дори и с "рекордното ни"/според някои червени шамани/ 1:17 пак не успяхме да вземем първото място, а сме на "почетното второ, даже с единият ни вкаран гол/на Хмърян - оригиналният ром от Лом/ пак сме втори по най-малко отбелязани голове, щот има и таквиа с 0 ) и то пак се оказа, че шаржът е драскан от полуграмотен фен на цйесйекату, дет, като е проверил за Селтик, що не се е сетил да погледне и други първенства, преди да се изкава така бомбастично - в Уругвай, например, и Национал, и Пенярол имат повече втори места от нашите

та готин шарж, ама като не са проверени изтичниците и малко кофти става - губи се лафа, за по-интелигентните (ама всъщност футболната аудитория, особено така наречените ултраси, не са от интелигентните и много обичат клишетата, така че за тях си е напълно ок шаржа)

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
                              За днешната среща по волейбол между България и Русия мисля,че едно залогче за над 192,5 точки в мача на коеф. 2.05 е резонно.Трябват ни 2 гейма и си мисля,че рашата ще го добута до 5 геймов мач.
                              По-голяма логика има да не се напъват много и да играят изтощителен 5-сетов мач щото финалите са след 1 седмица, а да направят едно прилично 3-1 за нас и да се заканят за финалите (където може би ще ни бият )

Коментар

• За днешната среща по волейбол между България и Русия мисля,че едно залогче за над 192,5 точки в мача на коеф. 2.05 е резонно.Трябват ни 2 гейма и си мисля,че рашата ще го добута до 5 геймов мач.

Коментар

Working...
                                X