If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От снимката не се вижда особено добре какво показваш - номер на билета ли, що ли?
груйче, за теб специално още един път ще повторя и ако пак не разбереш ............... на първия домакински мач ще направя едно клипче за да разбереш как се влиза, отчитат билетите и публиката на ст."Хр.Ботев" в Пловдив
на касата към билета за мача с телбот ти се прикрепя листче с баркод за да не може да се ползва втори път и за да се отчитат всички зрители които влизат
Факт и то безспорен - в последните години пловдивското дерби беше с по-голям заряд от софийското. Но нито един от тези отбори не може да напълни 40 000 стадион за мачовете си в евротурнирите през новия век, за разлика от Левски. Упс, забравих, Ботев не са играли в европа през новия век
"Упс, забрави, че БОТЕВ" биха Барселона и Байерн Мюнхен пред публика от 70 000 зрители и 62 000 продадени билета
леWCки това няма да го направи нито през новия век, нито през следващото столетие
Като стана тема за "ултраси" в това отношение в България има едно дерби и това е Локо Пловдив срещу Ботев Пловдив.
Гледах преди години някакво видео, на което двете агитки се смазаха от бой. Свалиха коланите си и се подкараха, като за последно.
Когато дойде полицията, обаче в абсолютен синхрон спряха да се млатят по между си и подкараха полицията.
Полки, да каже дали това го има още но това дерби със сигурност е с доста голям заряд.
Факт и то безспорен - в последните години пловдивското дерби беше с по-голям заряд от софийското. Но нито един от тези отбори не може да напълни 40 000 стадион за мачовете си в евротурнирите през новия век, за разлика от Левски. Упс, забравих, Ботев не са играли в европа през новия век
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Полки, не те разбрах точно какво искаш да ми кажеш? От снимката не се вижда особено добре какво показваш - номер на билета ли, що ли? Мнението ми тогава беше (базирано на това, че познвам лично 3-ма спортни журналисти списващи за най-големите спортни медии в страната), че измерването на посещаемостта на мачовете в Бг се извършва "на око", т.е. няма особено значение колко билета са закупени, защото общата бройка, която се подава, винаги е повече според журналиста, командирован да отрази мача. И тъй като на мачовете от В група има по 1-2 (пиша 2-ма само заради Ботев, иначе и по ни един няма) кореспонденти, които в 99% от случаите са пристрастни и са фенове на местния отбор, а пък тяхното мнение се тиражира от всички останали медии, които нямат хора на стадиона, то за отборите във В група е в пъти по-лесно да се изкриви стаитистика за посещаемост, отколкото за А група - разбра ли ме, какво точно искам да кажа? С мнението си не сиакмда засегна феновете на Ботев - агитките на ботев, Локо, Левски, Цска и Берое са най-големите в страната, вече коя колко е голяма и вярна (и защо) е отделен въпрос. та така, ако искаш да кажеш нещо по въпроса - давай
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
шаржът е драскан от полуграмотен фен на цйесйекату, дет, като е проверил за Селтик, що не се е сетил да погледне и други първенства, преди да се изкава така бомбастично - в Уругвай, например, и Национал, и Пенярол имат повече втори места от нашите
ама всъщност футболната аудитория, особено така наречените ултраси, не са от интелигентните и много обичат клишетата, така че за тях си е напълно ок шаржа)
груйче, в случая не става за въпрос на интелигентност, а става дума за информираност кой отбор колко втори места е заемал
за липса на интелегентност може да се напише в случай, че някой във форума напише, че на някой си стадион в циганско гето, "повече кореспонденти" броят говедата гледащи мача , а по останалите стадиони имало само по един "кореспондент" и то завишавали бройката понеже били местни
тези дни намерих билет от последния ни домакински мач
листчето с бар-кода се вкарва в перфоратора който "отваря" бариерата за да се влезне на стадиона
Италия-Куба е добре да се пробва за 2-ка и там коеф. е доста добър, а и с една победа кубинкажа заминава за полша и ще има едно наум да връща на Италито, плюс, че кубинкажа принципно са си силнички, макар и без някои играяи, а и с храбрите италиани си имат вземане-даване
Не забравяй, че "черното тото" е родено в Италия! Не се знае италианците как ще залагат на този мач
Италия-Куба е добре да се пробва за 2-ка и там коеф. е доста добър, а и с една победа кубинкажа заминава за полша и ще има едно наум да връща на Италито, плюс, че кубинкажа принципно са си силнички, макар и без някои играяи, а и с храбрите италиани си имат вземане-даване
За днешната среща по волейбол между България и Русия мисля,че едно залогче за над 192,5 точки в мача на коеф. 2.05 е резонно.Трябват ни 2 гейма и си мисля,че рашата ще го добута до 5 геймов мач.
има резон, но това с точките е малко кофти за игра, така че аз ще попропусна. По-скоро пробвай пак победа на нашите - коеф. е по-добър, ама аз съм песимист за втория мач - дано да греша
Колец, таман да те похваля, че се интересуваш от Бг футбол, да те поздравя за готиния шарж (макар и леко клиширан - аз колко пъти съм се бъзикал,че дори и с "рекордното ни"/според някои червени шамани/ 1:17 пак не успяхме да вземем първото място, а сме на "почетното второ, даже с единият ни вкаран гол/на Хмърян - оригиналният ром от Лом/ пак сме втори по най-малко отбелязани голове, щот има и таквиа с 0 ) и то пак се оказа, че шаржът е драскан от полуграмотен фен на цйесйекату, дет, като е проверил за Селтик, що не се е сетил да погледне и други първенства, преди да се изкава така бомбастично - в Уругвай, например, и Национал, и Пенярол имат повече втори места от нашите
та готин шарж, ама като не са проверени изтичниците и малко кофти става - губи се лафа, за по-интелигентните (ама всъщност футболната аудитория, особено така наречените ултраси, не са от интелигентните и много обичат клишетата, така че за тях си е напълно ок шаржа)
За днешната среща по волейбол между България и Русия мисля,че едно залогче за над 192,5 точки в мача на коеф. 2.05 е резонно.Трябват ни 2 гейма и си мисля,че рашата ще го добута до 5 геймов мач.
По-голяма логика има да не се напъват много и да играят изтощителен 5-сетов мач щото финалите са след 1 седмица, а да направят едно прилично 3-1 за нас и да се заканят за финалите (където може би ще ни бият )
Коментар