Mislya che e dobre horata da imat nyakakav uset za tova koe e vulgarno
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българка с титлата "Най-красиво дупе в света" !
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Nick LeesоnПояви се фотосесия на Кристина - http://life.dir.bg/2007/12/20/gallery2470131_0.html
Поздрави на всички!
Коментар
-
Интересно, разликата в леснотията дали се определя от ...Розата или от Яхтата)) - от твоите примери...
Това е хубавото на живота - разнообразието.. А и задачата да откриеш различните ключове..
)
За цитата - че е краен, краен е.. Груб даже... Знам, че не винаги е така и че може да е написан от някоя разочарована и например самотна, дама, но.. понякога нещата трябва да режат, за да насочат погледа към себе си....
Затова и предпочитам да има къси продажби :Pтрудностите учат най-добре.. за съжаление или не
Коментар
-
Първоначално изпратено от afterdлесните неща рядко си заслужават. Да запазиш спечеленото може да е по-трудно /но и по-интересно../ отколкото самата победа.
Пътят и усилията по него понякога са важни повече от целта :P))) - от твоите примери...
А този ти цитат е супер....едностранчив...меко казано...че и краен като отношение))
"..много ме е удивлявало, колко рядко някоя моя приятелка има смислен отговор на въпроса защо е била с някого. Напила се била - на пияна глава не се брояло... Писнало и било да се влачи по петите и - да му дадяла каквото иска и да и се маха от главата... Имала била да си връща на гаджето си... нека видел че и тя може... Неудобно и било да му откаже - тоя я бил гледал с толкова много надежда.... и куп простотии една от друга по-тъпи. После ми плачат на рамото, че мъжете се били отнасяли с тях като с боклуци. Еми те са си боклуци - и аз така мисля, ама нали са ми приятелки та нямам сърце да им го кажа. Мъжете се отнасят с жените така, както самите жени са си заслужили. Не може да се уважава лесната жена. Както и не може да се уважава неподбиращия мъж."
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от afterdAfterdDark, лесните неща рядко си заслужават. Да запазиш спечеленото може да е по-трудно /но и по-интересно../ отколкото самата победа.
Пътят и усилията по него понякога са важни повече от целта :P
точно така ... но въпреки това в съвременния свят трябва да се има в предвид алтернативния избор ... и да не се прекалява ...
всяко нещо трябва да бъде умерено, а не прекалено ... лесно/трудно
8)
Коментар
-
Първоначално изпратено от NiaПървоначално изпратено от psycoholicЕто ти проста формула от мен за жените -
Гледай я в очите, казвай Ъхъ когато ти говори за деня си и пускай Бари Уайт! От там насетне може да си разиграваш коня както си искаш;-)
а как ти звучи увереност - интерес към теб - романтика! Други числа, същия резултат!BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
AfterDark
afterd,
не забравяй, че ако цената стане непримелива за инвеститорите,
се преминава на алтернативен избор ...
8)
балансът не е толкова лесен както едностранчиво е представено по-долу ...
Коментар
-
Хубава тема сте заформили..
Нямам много време да пиша.. ама сте готиниИмам едно мнение за търсенето и предлагането.. и кое кое определя. Гадно е, но повечето хора се формират спрямо това, което се търси, а не спрямо това, което на тях им харесва и смятат за правилно.. И по-лошото е, че макар да си мислим, че не сме еди-какво-си, ако се правим достатъчно дълго време на нещо друго, което смятаме, че повече се харесва /съответно търси/, нищо чудно в крайна сметка да станем това, на което се правим.
2 цитата от едно нещо, което бях намерил отдавна.. не изчерпват всичко, но са леко по темата..
"..много ме е удивлявало, колко рядко някоя моя приятелка има смислен отговор на въпроса защо е била с някого. Напила се била - на пияна глава не се брояло... Писнало и било да се влачи по петите и - да му дадяла каквото иска и да и се маха от главата... Имала била да си връща на гаджето си... нека видел че и тя може... Неудобно и било да му откаже - тоя я бил гледал с толкова много надежда.... и куп простотии една от друга по-тъпи. После ми плачат на рамото, че мъжете се били отнасяли с тях като с боклуци. Еми те са си боклуци - и аз така мисля, ама нали са ми приятелки та нямам сърце да им го кажа. Мъжете се отнасят с жените така, както самите жени са си заслужили. Не може да се уважава лесната жена. Както и не може да се уважава неподбиращия мъж.""Но също както и истинските оръжия, сексът в ръцете на неумелия, може да нарани самият него или нея... Сексът е оръжие само в ръцете на умелите... Хората, които знаят как да го правят и най-вече защо го правят. Но са малко такива. Повечето го практикуват по необходимост. Не толкова физическа необходимост, колкото поради факта, че вече са порастнали, а големите нали "ГО ПРАВЯТ". В повечето случаи знаят какво правят но не знаят ЗАЩО. Да се чукаме там - купон да става. Какво лошо има, нали още малко ще сме млади. Хората се нуждаят от секс. Това остана единственото им безплатно удоволствие. За жените секса е също толкова необходим, колкото на мъжете... даже ако не и повече... Мъжете не се усещат за този факт... но инстинктивно го налучкват... и за жалост все по-лесно срещат съгласие и моментален отклик... Някога - не много отдавна - мъжът е трябвало да се доказва, и преборва за избранницата си. Вече не! Вече смята стрък теменужки за неотразими... Имах познат, който се влюби в момиче, работещо в Бутик. Влезнал вътре... влюбил се... изпраща и цветя пет дена... и ми звъни да ме пита дали е време да я покани... Покани я... тя прие... беше негова... евтина история... Някога един голям мой приятел... ми каза ми... "Едно момиче може да струва 100$ или една роза, една яхта... или два билета. Всяко момиче инстинктивно само си определя цената... и етикета с цената и е в очите и... ще я познаеш..." Тогава му казах..."Нека не спорим по този въпрос и с теб"... А той се усмихна и замълча... Много време след това в един много подходящ момент... ми подари една роза... и отключи сърцето ми... на другата сутрин ми направи кафе... запали ми цигара... и ми припомни разговора ни... "Ти мила - всъщност струваш два лева - толкова платих за розата..." Взе си розата и си отиде... "
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicЕто ти проста формула от мен за жените -
Гледай я в очите, казвай Ъхъ когато ти говори за деня си и пускай Бари Уайт! От там насетне може да си разиграваш коня както си искаш;-)NIAMAM KIRILICA V OFICCEamolia, budete tolerantni...
Коментар
Коментар