IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българка с титлата "Най-красиво дупе в света" !

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Joan
    Първоначално изпратено от psycoholic
    Джоан, и двамата знаем, че жените не са свинско за да има търсене и предлагане! Или са? :-)
    Ти ми кажи Мисля, че въпросът ти е реторичен... Очевидно някои жени са свинско, само че по-скъпичко

За всяко нещо, което може да се купи с пари, има търсене и предлагане. А гледката на дупето на Кристинчето се купува с пари - и явно има голямо търсене сред мъжете. Едва ли тя би го правила, ако не й плащаха добре за това. А нямаше да й плащат, ако никой не искаше да я гледа. Занчи, къде е първопричината за тази гледка?

П.П. Установи се тук, че има и жени, които се кефят на голи женски дупета. Така че споко, не сте само вие, мъжете
    Абе вие ... съвсем се ...

Да се обичат видовете ... както казва Вятъра ...

8)

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
      Джоан, и двамата знаем, че жените не са свинско за да има търсене и предлагане! Или са? :-)
      Ти ми кажи Мисля, че въпросът ти е реторичен... Очевидно някои жени са свинско, само че по-скъпичко

За всяко нещо, което може да се купи с пари, има търсене и предлагане. А гледката на дупето на Кристинчето се купува с пари - и явно има голямо търсене сред мъжете. Едва ли тя би го правила, ако не й плащаха добре за това. А нямаше да й плащат, ако никой не искаше да я гледа. Занчи, къде е първопричината за тази гледка?

П.П. Установи се тук, че има и жени, които се кефят на голи женски дупета. Така че споко, не сте само вие, мъжете

Коментар

• Обичам хубавите дупЕта! :-)

№63 ето тук: http://ideas-portal.com/ideas.php?or...e=DESC&lang=bg

Коментар

• Джоан, и двамата знаем, че жените не са свинско за да има търсене и предлагане! Или са? :-)
          BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от Sisqou
            Да не говориме че много хубави момичета ще се съблекат при условие че ще получат пари който не могат да изработят с години. На едни Господ е дал глави на други външност с която да правят пари и да радват нас мъжете Не всичики жени разбират от БФБ все пак
            Точно това имах предвид, psycoholic- има ли търсене, ще има и предлагане

Кое е първичното, според теб?

Коментар

• Да не говориме че много хубави момичета ще се съблекат при условие че ще получат пари който не могат да изработят с години. На едни Господ е дал глави на други външност с която да правят пари и да радват нас мъжете Не всичики жени разбират от БФБ все пак

Коментар

Напротив, драга - добре, че са временни явления, иначе генетичният детерминизъм щеше да види сметката на умните, но не толкова привлекателни жени:-)
                Очевидно изключваш възможността да бъдат и умни и привлекателни.

Коментар

А ти още ли си наоколо? :-)
                  мисля, чче в конкретния случай за дупетата ще заложа на по-пуританската позиция! Честно казано ми писна да гледам дупещи се девойки на всякъде! Някак си подсъзнателно уважението към жената започва да се обвързва с дупето и! а това е lose-lose situation и за двата пола!
                  Добър усет показваш Дано и на борсата да го използваш пълноценно.

Не знаят тези девойки, че загатнатото е в пъти по-съблазнително от открито показаното.... Ама за тази работа се иска повече глава, отколкото дупе....

Коментар

• Напротив, драга - добре, че са временни явления, иначе генетичният детерминизъм щеше да види сметката на умните, но не толкова привлекателни жени:-)
                    BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Kaвито мъжете,такива и жените.
                      90те години родиха този тип девойки.Тъжното е,че успеха им може да бъде само временен и кратък.

Коментар

• А ти още ли си наоколо? :-)
                        мисля, чче в конкретния случай за дупетата ще заложа на по-пуританската позиция! Честно казано ми писна да гледам дупещи се девойки на всякъде! Някак си подсъзнателно уважението към жената започва да се обвързва с дупето и! а това е lose-lose situation и за двата пола!

Коментар

Ух, направо ме е яд, че изпуснах кокошия бой :-) но бях зает с петелски работи:-)
                          Ми то всичко си е написано - к'во си изпуснал....

Не беше кокоши, ами змийски - по-достойно е някак и по ни приляга )))

Коментар

• Ух, направо ме е яд, че изпуснах кокошия бой :-) но бях зает с петелски работи:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Nia
                              CCCCCCCCCC.... xaxaxaxxaxaxaxxa ))))

Izviniavai, no ne se vuzdurjah.

Leka ve4er ti jelaia
                              NP Разбираме си езика, Ния, наш си е )))

И на теб лека вечер - и приятни емоции, както си ги разбираш ти

Коментар

• Първоначално изпратено от Joan
                                Първоначално изпратено от Nia
                                Първоначално изпратено от Joan

П.П. Ния, на български се казва Учудва, не Очудва.
                                blagodaria...no ne se napuvai izlishno
                                Кое е излишно и кое не е - аз си решавам за себе си

А напъването не е свързано с правописа, при мен поне не е....
                                CCCCCCCCCC.... xaxaxaxxaxaxaxxa ))))

Izviniavai, no ne se vuzdurjah.

Leka ve4er ti jelaia
                                NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

Working...
                                X