Първоначално изпратено от psycoholic
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българка с титлата "Най-красиво дупе в света" !
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от JoanПървоначално изпратено от CherryЕстествено, че критерият е друг. Но познаваш ли мъж, който е достатъчно инициативен, отговорен, умен и т.н. и не получава достатъчно?. Но в чисто технически план сумата има значение или дори не сумата, а това кой я носи.
. Аз поне съм била и в двете ситуации. А познавам и жени, печелещи повече..ох, леле!
. Може би е хубаво да чуем и мъжете какво мислят? Защото зная моят мъж как би се чувствал, ако аз внасям основната част в семейния бюджет, знам как се чувстваше и този преди него
.
И...точилка в моята кухня няма.
- препоръчвам ти я - ама това вече е за кулинарния форум наистина
Не мисля, че това би трябвало да има значение, наистина. Ами "достатъчно" е относително понятие, Чери. Чисто технически в някой момент може пък и аз да изкарвам повече от него - какво от това? Нещата се променят - утре той ще изкарва повече от мен....
Ама нека си кажат и мъжете,де, аз проблем не виждам.
Не случайно в BG Law, пък и не само, е залегнало виждането че независимо кой-колко носи дома, постигнатото е по равно .. това според мен де ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от CherryЕстествено, че критерият е друг. Но познаваш ли мъж, който е достатъчно инициативен, отговорен, умен и т.н. и не получава достатъчно?. Но в чисто технически план сумата има значение или дори не сумата, а това кой я носи.
. Аз поне съм била и в двете ситуации. А познавам и жени, печелещи повече..ох, леле!
. Може би е хубаво да чуем и мъжете какво мислят? Защото зная моят мъж как би се чувствал, ако аз внасям основната част в семейния бюджет, знам как се чувстваше и този преди него
.
Niama nishto po-gadno aktivna, ambiciozna i inteligentna jena da se nalaga da ruchka murzeliv, apatichen muhal...
Muja triabva da otgovaria na temperamenta na jenata inache ne si e rabota, samo se tormozite, iznerviate i se stiga do konflikti.
Dosta silna tendencia zabeliazvam naposleduk jenite da se vse po-naduhani i deini, a mujete vse po-apatichni, koeto e dosta nepriatnoNIAMAM KIRILICA V OFICCEamolia, budete tolerantni...
Коментар
-
Първоначално изпратено от CherryЕстествено, че критерият е друг. Но познаваш ли мъж, който е достатъчно инициативен, отговорен, умен и т.н. и не получава достатъчно?. Но в чисто технически план сумата има значение или дори не сумата, а това кой я носи.
.
- препоръчвам ти я - ама това вече е за кулинарния форум наистина
Не мисля, че това би трябвало да има значение, наистина. Ами "достатъчно" е относително понятие, Чери. Чисто технически в някой момент може пък и аз да изкарвам повече от него - какво от това? Нещата се променят - утре той ще изкарва повече от мен....
Ама нека си кажат и мъжете,де, аз проблем не виждам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HeraclitusПървоначално изпратено от JoanПървоначално изпратено от CherryДжоан, жена, която изкарва достатъчно пари задължително се оглежда за мъж, който изкарва повече от нея. Вярвай ми! Защото иначе се губи онова усещане, че мъжът е по-силният и се стига до още по-големи недоразумения. В класическият случай, когато жената има нормално светоусещане, ако тя печели повече от мъжа, вероятността да му се качи на главата е огромна. Аз поне не мога да уважавам мъж, който би ми позволил това. Искам да съм равнопоставен партньор, не да размахвам точилката. Ако трябва да се взимат решения - да ги обсъждаме заедно, не да налагам волята си. Та, когато намериш мъж, който има повече пари от теб, рано или късно започваш да ги харчиш, неизбежно е
. Може да ти е кофти в началото, но после свикваш
.
Значи, точилки и други кухненски пособия употребявам само строго по предназначение. Ако ще размахваме точилки (преносно, разбира се, то остава и буквално) работата вече е отишла на зле, ама много.
Ами аз лично никога не съм търсила мъж по това колко пари изкарва. Други са ми критериите. И винаги се старая да си харча собствените пари - по-добре се чувствам така. Но ако връзката е хармонична, не виждам да е проблем той да има повече пари. Просто не това е важното, мисля аз.- разни хора......
Коментар
-
Естествено, че критерият е друг. Но познаваш ли мъж, който е достатъчно инициативен, отговорен, умен и т.н. и не получава достатъчно?. Но в чисто технически план сумата има значение или дори не сумата, а това кой я носи.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joan
Хераклитчо, казват, че през ноември кредитите нещо били нарастнали пак (http://dnes.dir.bg/2007/12/03/news2402214.html). Ей, не се плашат лесно тия хора от страхотиите, дето им ги вещаеш, и това си е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Heraclitusабе ти с банковото дело свълши ли че пишеш глупости тука ?
Хераклитчо, казват, че през ноември кредитите нещо били нарастнали пак (http://dnes.dir.bg/2007/12/03/news2402214.html). Ей, не се плашат лесно тия хора от страхотиите, дето им ги вещаеш, и това си е
Коментар
-
Първоначално изпратено от JoanПървоначално изпратено от CherryДжоан, жена, която изкарва достатъчно пари задължително се оглежда за мъж, който изкарва повече от нея. Вярвай ми! Защото иначе се губи онова усещане, че мъжът е по-силният и се стига до още по-големи недоразумения. В класическият случай, когато жената има нормално светоусещане, ако тя печели повече от мъжа, вероятността да му се качи на главата е огромна. Аз поне не мога да уважавам мъж, който би ми позволил това. Искам да съм равнопоставен партньор, не да размахвам точилката. Ако трябва да се взимат решения - да ги обсъждаме заедно, не да налагам волята си. Та, когато намериш мъж, който има повече пари от теб, рано или късно започваш да ги харчиш, неизбежно е
. Може да ти е кофти в началото, но после свикваш
.
Значи, точилки и други кухненски пособия употребявам само строго по предназначение. Ако ще размахваме точилки (преносно, разбира се, то остава и буквално) работата вече е отишла на зле, ама много.
Ами аз лично никога не съм търсила мъж по това колко пари изкарва. Други са ми критериите. И винаги се старая да си харча собствените пари - по-добре се чувствам така. Но ако връзката е хармонична, не виждам да е проблем той да има повече пари. Просто не това е важното, мисля аз.
Коментар
Коментар