IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българка с титлата "Най-красиво дупе в света" !

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nick Leesоn
    Бразилка е с "най-красивото дупе в света" за 2008г.

Взеха ни титлата

няма нищо вечно - наш'то старо дупе вече се е "изтъркало" ............. навярно

никчо , гледам , че на тебе ти е станало мъчно ............... дръж се , бе , човек

от наш'то по-убаво нема и друго ново ще намерим
    НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Бразилка е с "най-красивото дупе в света" за 2008г.

Взеха ни титлата

Коментар

• Първоначално изпратено от Kalo
        Ник, можеше само снимките да пейстнеш - кой се интересува от тоз Наско
        haha :-D

Коментар

• Ник, можеше само снимките да пейстнеш - кой се интересува от тоз Наско

Коментар

• Жената с най-секси дупе Кристина заряза водещия Наско
            30 април 2008 /
            Един от чаровниците на музикална телевизия City водещият Наско остана без гадже, след като през февруари 19-годишната Кристина Димитрова го заряза заради друг, писа сп. "Блясък".
            Красивата брюнетка придоби слава след спечелването на световния конкурс за най-секси дупе „Покажи ми твоето sloggi“. Двамата често бяха засичани на партита и не криеха връзката си, като демонстрираха доста топли отношения. Наско вече официално заяви, че връзката му с най-секси дупе вече е минало. Оказва се, че славата силно е повлияла на българското момиче и тя вече е доста по-капризна спрямо финансовото състояние на партньорите си. По непотвърдена информация, именно това е причината Кристина да зареже Наско. Тя отново се обърнала към бившето си гадже.

Коментар

• Тази тема я позабравихме, въпреки че толкова много се изписа по темата, момичето е недоволно че постижението й не е отразено добре у нас:

Секси дупе №1: България не оцени постигнатото от мен!

Разочарована съм от липсата на интерес у нас, признава победителката в световния конкурс "Покажи ми твоето Sloggi"

Носителката на най-сексапилното дупе в света, 19-годишната софиянка Кристина Димитрова, призна, че е разочарована от реакцията на родните медии след успеха й в световния конкурса "Покажи ми твоето Sloggi".

"Навсякъде по света ме отразиха по-добре, отколкото у нас. Народът ни е сеирджия и интригант, факт. Хората се интересуват повече от това Рени има ли си любовник или колко камъчета има Румънеца по микрофона си, отколкото, че българка е спечелила световен конкурс. И го казвам не защото съм аз. Дори да беше Мара от Пловдив или Гергана от Варна на моето място! Момиче, което е представило страната ни по този начин, което не спира да повтаря, че е горда с това, че е българка - е, България не се гордее с това", коментира тя.

Кристина разкри, че сесията й за списание Maxim е била първата й еротична изява.

"Едновременно ми се обадиха от FHM и Маxim. Хареса ми повече офертата на Maxim - и като сесия, и като хонорар дори. Отдавна исках да заснема такава сесия, не съм от срамежливите въобще. Даже често съм си мислела колко по-лесно щеше да е, ако всички си ходехме само по гащички. В началото на снимките обаче бях доста притеснена, признавам си, имаше само мъже в стаята, и то ужасно много. Е, после се отпуснах и снимките се получиха добре", признава тя в интервю за в. Монитор.

http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1039465099/tab_text
              има и снимки...
              ==Не е препоръка за покупка или продажба==

Коментар

• Vuv vruzka s tazi tema iskam da zitiram komentar na chitatel na Dnevnik online po povod filma Baklava:

от Шашнат

Анонимен, Неутрално

днес, 14:43

Учудената да не се прави на ощипана.
                Това е художествен филм който показва с пръст един гнусен проблем в България.
                Как така искате да погнат режисъора и оператора в страната, в която голи мадами висят във всяка шофъорска кабина в градския транспорт, където отвсякъде се лее чалга и е хит Азис и песни като "Я елате пиленца при батко", където от всяка будка може свободно да се купи вестник "Чук Чук", където флагманите на вестникарството 24 гафа и Труп без гола мацка не излизат, където Слави Трифонов посреща всеки свой чуждестранен гост в въпроса "Как намирате българките?", където в праймтайма на национална телевизия се върти "Острова на ... отвращението"...
                Списъкат е безкраен.
                Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Joan
                  И аз да си кажа

Благодаря ти, Съни, за хубавите думи

Ния, нищо лично, всеки си има мнение и е хубаво, че сме различни Желая ти наистина всичко най-хубаво, така, както ти си го разбираш.

Афтъре, благодаря за пожеланията. И съм напълно съгласна с теб - аз всъщност това исках да кажа през цялото време - че сме различни. Може би не намерих подходящия начин за това

На всички съфорумци - весела и щастлива Коледа и успешна Нова Година.

П.П. Това с портфейла беше опит за шега жалко, че не се е получил
                  И на мен ми остана най-после време да се включа!... С усмивки и пожелания за много щастие и сполука!... ))

Joan, защо мислиш, че шегата ти не се е получила? Има много истина в казаното от теб, независимо от намигването.

Повечето мъже сме влюбени в различни портфейли. Навярно това се дължи И на ориентацията на определен кръг от жените (но не само)... Поне в началото - никога не е така, но с времето критериите се променят, а красивата, всеотдайна, любвеобилна, доверчива и разбираща жена се променя.

Имам чувството, че в много случаи я променя ДОРИ И средата от "съмишлениЧКИ", които се налагат с много "знания" и "опит" в сложните взаимоотношения между жените и мъжете...

...тогава мъжете се обръщат към своите способности да правят пари, за да покажат възможности за адаптиране, създават интерес... (преди са воювали)...

Това (мое) доказателство на тезата е много едностранчиво, защото не обяснява мотивацията на жените в бизнеса, но може да има някаква аналогия.

Я стига съм философствал. Joan, способността ти да си самокритична показва (според мен) богата душевност.

Разбира се, това са характеристики и на останалиТЕ съфорумки: съни(тя), Nia, Ниа, Смърфиета и всички дами - без изключение!

На всички - много щастие! ))
                  "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• И от мен по-здрави за всички колежки през Новата Година.
                    Късмет де. Инак, нашия интерес и така си го имат.
                    Наистина, ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!

Коментар

• И аз да си кажа

Благодаря ти, Съни, за хубавите думи

Ния, нищо лично, всеки си има мнение и е хубаво, че сме различни Желая ти наистина всичко най-хубаво, така, както ти си го разбираш.

Афтъре, благодаря за пожеланията. И съм напълно съгласна с теб - аз всъщност това исках да кажа през цялото време - че сме различни. Може би не намерих подходящия начин за това

На всички съфорумци - весела и щастлива Коледа и успешна Нова Година.

П.П. Това с портфейла беше опит за шега жалко, че не се е получил

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                        Харесвам мисленето на Джоан - има самочувствието на силна и независима жена, човек със своето място под слънцето....малко хрисимост и би била прекрасна хетера или гейшаНо вече сме 21-ви век и тя си е тя - жената!)
                        Мислите на Ния са диви, истински и много позитивни - истински ме радва този ентусиазъм)...има нещо и от разказите на Мопасан и от "По пътя")))...впечатлява ме мъдростта на младежкия ум)

И на двете форумки)))Прекрасни празници и много щастие и радост през 2008-ма!

п.п....с мъже на подобна тема не ми се спори - природата е вечна!))
                        Благодаря ти от сърце, Съни...невероятна аналогия!

Изключително щастлива съм, че тук срещам винаги интересни мнения, различни разбирания и участвам в забавни дискусии

Желая на всички ви незабравими празници, изпълнени с много усмивки и положителни емоции

Здраве и успех!
                        NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• Първоначално изпратено от Joan
                          Първоначално изпратено от psycoholic
                          ...a i na mujete ne zadnicite sa osnovnoto preimushtestvo...osven, ako ne si tursish Zadnik
                          You've got it, babe! :-)
                          Ами да - в потрфейлите им е основното преимущество
                          Ако си намериш мъж с по-малко пари от теб, веднага ще се самоопровергаеш, може и някой друг коплекс да избиеш ...

Както и да е ... мъжете и жените са различни ... в това е един от чаровете на живота ...

Весела Коледа и Нова Година на всички наши съфорумки: Joan, chernech, Nia, съни(тя), Баба Меца, Кака Дечка ... и много, много други ...

Ако съм изпуснал някой ... не е нарочно ...

8)

Коментар

• Харесвам мисленето на Джоан - има самочувствието на силна и независима жена, човек със своето място под слънцето....малко хрисимост и би била прекрасна хетера или гейшаНо вече сме 21-ви век и тя си е тя - жената!)
                            Мислите на Ния са диви, истински и много позитивни - истински ме радва този ентусиазъм)...има нещо и от разказите на Мопасан и от "По пътя")))...впечатлява ме мъдростта на младежкия ум)

И на двете форумки)))Прекрасни празници и много щастие и радост през 2008-ма!

п.п....с мъже на подобна тема не ми се спори - природата е вечна!))

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                              ...a i na mujete ne zadnicite sa osnovnoto preimushtestvo...osven, ako ne si tursish Zadnik
                              Ами да - в потрфейлите им е основното преимущество

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                                Mornin babe ))
                                NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

Working...
                                X