If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Маргарит и Маргарита!
Уникален филм, правен по времето на комунизма/ социализма. Строй, който не харесвам, но свалям шапка на режисьорите. Пресъздава реалния живот във всички строеве, всички години и краят му е абсолютно реален. Разглежда трите пътя + този на Маргарита /Неризанов, Маргарит и шефа на танцовата трупа/, по които човек може да тръгне в живота си и показва кой до къде ще стигне. По-младите бих посъветвал да го изгледат ДО КРАЯ, а да не подходят с пренебрежение, когато видят началните надписи от Българска кинематография или нещо от сорта!
Вярно, че и "Война и мир" може да се разкаже с едно- две изречения- Наполеон решил да завоюва Россия и се прецакал. Покрай цялата тази дандания, Наташа Ростова ходила на бал.
Да ви питам , има един филм от 2011 или 2012 в Които група от приятели се субират заедно И бронират един микробус И след това превземат Една сграда мисля че беше , ще сум много благодарен ако някои ми кайе как се казва този филм
Last edited by X_Y; 22.02.2014, 17:33.
Причина: Моля, пишете на кирилица.
Ima edin film koito go tursq ot okolo mesec no nemu znam imeto i mi e trudno da go namerq ! Nqkoi ako znae da pishe molq vi - znachi filmut se razprava za chernokoj aktior debel s semeistvoto si sa pokaneni pri chicho **** i pri nego otivat za nqkakuv praznik s edin djip CADILLAC ESCALADE i im se spoletqvashe neshto na kolata i se razvalq i chicho mu q opravq za izvestno vreme i navrushtane tochno predi da se preberat kolata se razpada Mnogo gotin film mislq che e semeen komediq molq vi pomognete
Мисля, че говориш за този? Johnson Family Vacation
Коментар