IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Любимите ви филми

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Anton Chigurh
    хахахаа какво е това подяволите?
    Тези май правят ново изкуство - фащат сериалчета и на сайта им можеш да им изпратиш сценарии, има и материали - видео и снимки от сериите които са направени до момента и може да им правиш трейлъри и постери...

Имат сериал StarWreck като гледам...
    We have no money, therefor we shall have to think...

Коментар

• Първоначално изпратено от BattleRoyal
      Много як трейлър, предполагам манияшки филм:

http://www.youtube.com/watch?v=4KEue...eature=related

хахахаа какво е това подяволите?

Коментар

• Много як трейлър, предполагам манияшки филм:

http://www.youtube.com/watch?v=4KEue...eature=related

We have no money, therefor we shall have to think...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
          Другари днес Великия Джак има рожден ден.
          http://www.youtube.com/watch?v=3C8F6jV4q_8
          Да е жив и здрав и ни радва още дълги години.

Аз да ви се похваля, че имам покана за пред премиерата на Стар Трек. Ще го гледам 2 седмици преди световната премиера.

Коментар

• Другари днес Великия Джак има рожден ден.
            http://www.youtube.com/watch?v=3C8F6jV4q_8
            Life won't wait for you.

Коментар

• Някой има ли идея по кое време човек може да си направи регистрация в zamunda.net,че си е...ло майката.Няма такова чакане
              Only God Can Judge me...

Коментар

Първоначално изпратено от Anton.Chigurh
                Първоначално изпратено от B.Graham
                Също и четвъртия "X-man".Кофто качество обаче щото беше workprint-a.
                Ееее защо си го гледал. Такъв филм трябва да се гледа на кино. Ще е много як филма.
                E щотот чаках,чаках да излезне и ми се изчака чакането.

nikav vkus za filmi- tija filmi sa za deca be, 4e i na kino da davsh pari za nekvi prostotii

drugo e sja Seven Pounds ili Spy games

X-Men- smjah

Коментар

Ееее защо си го гледал. Такъв филм трябва да се гледа на кино. Ще е много як филма.
                  Еми прецакал си се мой човек, съвсем скоро очаквам да пуснат по-добро качество.

Коментар

• Първоначално изпратено от disciple-tony
                    Първоначално изпратено от dnb
                    Първоначално изпратено от disciple-tony
                    а защо да не заложим на филми от рода на Bible Collections в замундата (поне да разберем защо корена ни е християнски) или да речем ... както казват някои .... по-съвременни филми като Left Behind - поредицата .... всички те са тотално актуални за днешно време и особено 3тата серия - където .... дори президента на САЩ е негър .... ;-) .... как ли са познали преди години :-(
                    разкарай се бе сектант

затова че си по-хард - гледай Матрицата-1999 ... може да ти светне лампичката за света в който живеем ;-)
                    пий си хапчетата не ни занимавай с щуротии !!

Коментар

Първоначално изпратено от dnb
                      а защо да не заложим на филми от рода на Bible Collections в замундата (поне да разберем защо корена ни е християнски) или да речем ... както казват някои .... по-съвременни филми като Left Behind - поредицата .... всички те са тотално актуални за днешно време и особено 3тата серия - където .... дори президента на САЩ е негър .... ;-) .... как ли са познали преди години :-(
                      разкарай се бе сектант

затова че си по-хард - гледай Матрицата-1999 ... може да ти светне лампичката за света в който живеем ;-)
                      анатема!

Коментар

• Първоначално изпратено от dnb
                        разкарай се бе сектант

Коментар

разкарай се бе сектант

Коментар

• а защо да не заложим на филми от рода на Bible Collections в замундата (поне да разберем защо корена ни е християнски) или да речем ... както казват някои .... по-съвременни филми като Left Behind - поредицата .... всички те са тотално актуални за днешно време и особено 3тата серия - където .... дори президента на САЩ е негър .... ;-) .... как ли са познали преди години :-(

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton.Chigurh
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                                Първоначално изпратено от Pastir
                                Първоначално изпратено от Hakkinen
                                Първоначално изпратено от Maq7
                                Първоначално изпратено от Hakkinen
                                Преди малко пак изгледах The Butterfly Effect http://www.imdb.com/title/tt0289879/

Просто гениален филм.
                                Да, добър е наистина. Този филм има и втора част, която за съжаление се оказа страхотно разочарование...
                                Hakkinen, а знаеш ли, че има и трета Мисля тази вечер да я гледам
                                После ще ми я rate-неш от 1 до 10 да знам дали и аз да я тегля
                                Първа част - 10
                                Втора - 2

Сега разбирам, че има трета. Ще я гледам и аз.
                                Да, до голяма степен и моята оценка е такава..... Ако я гледате ти или Мая, пишете някакви отзиви да знам дали си струва
                                Видиш ли: 1, 2 ,3 - бягай надалеч. Американеца от всяка добра идея може да направи салата. Знам само едно изключение за потвърждаване на правилото, ама няма да го кажа...
                                Подсказка за недосетливите: чичко Брус Вилис се поти там

Коментар

Working...
                                X