Троя!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Любимите ви филми
Collapse
X
-
Един филм, който всеки трябва да гледа от началото до края. Препоръка е. http://www.youtube.com/watch?v=K40PUGl_4U0
Коментар
-
Първоначално изпратено от petar232 Разгледай мнениеМоя любим е властелина на пристена! уникален!!!
И Петарчо от къде ги влачиш тия стари теми? Айде почини си малко, мисля че всички разгледахме тия метални врати в подписа ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от i.love.watching Разгледай мнениеИзвинете, аз малко по - отклонено от темата искам да попитам за един филм.. .. Разказваше се за едно бебе, което е изоставено, след това го намира една вълчица и го отглежда, след това то пораства и не може да говори, говори на езика на вълците... Нататък не го помня много много, но беше нещо вълчицата отиде да ловува взе една кокошка, но я простреляха и тя умря точно когато беше в краката на момчето.. Моля вии някой ако знае името на филма да ми го каже!
http://dinchozheliazkov.wordpress.co...5%D1%86%D0%B0/
И внимавай вълчо, да не ти изправи къдриците в гръб!
Коментар
-
Маугли
Книга за джунглата
...или нещо подобно
Първоначално изпратено от i.love.watching Разгледай мнениеИзвинете, аз малко по - отклонено от темата искам да попитам за един филм.. .. Разказваше се за едно бебе, което е изоставено, след това го намира една вълчица и го отглежда, след това то пораства и не може да говори, говори на езика на вълците... Нататък не го помня много много, но беше нещо вълчицата отиде да ловува взе една кокошка, но я простреляха и тя умря точно когато беше в краката на момчето.. Моля вии някой ако знае името на филма да ми го каже!
Коментар
-
Извинете, аз малко по - отклонено от темата искам да попитам за един филм.. .. Разказваше се за едно бебе, което е изоставено, след това го намира една вълчица и го отглежда, след това то пораства и не може да говори, говори на езика на вълците... Нататък не го помня много много, но беше нещо вълчицата отиде да ловува взе една кокошка, но я простреляха и тя умря точно когато беше в краката на момчето.. Моля вии някой ако знае името на филма да ми го каже!
Коментар
-
Maлко "поучителни" филми за през уикенда:
Съжалявам ако повтарям някого.
The.Company.Men.2011
The Joneses / Семейство Джоунс (2009)
Up in the Air / Високо в небето (2009)
Cashback / Живот на пауза
Коментар
Коментар