If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Удхаус е признат гений и даже са го препоръчвали на пациенти с душевни разстройства като лек, а приключенията на Остап Бендер и Ко. съм ги чел и препрочитал много пъти!
препоръчай нещо на Дж. К. Джером! Сговор на Глупци негова ли беше?
хехе, нацелила съм правилното лечение))
"Трима души в една лодка" и "Празни мисли на един празен човек" - Дж.К.Джером
съни, спечели ме ;-)
Удхаус е признат гений и даже са го препоръчвали на пациенти с душевни разстройства като лек, а приключенията на Остап Бендер и Ко. съм ги чел и препрочитал много пъти!
препоръчай нещо на Дж. К. Джером! Сговор на Глупци негова ли беше?
BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Като гледам с какви сериозни литературни трудове доста от вас са се похвалили направо ми е нервно да попитам - някой чете ли нещо за забавление? Научна фантастика, фентъзито чичо Пратчет и т.н.?!
Напоследък препрочитам Нощен Патрул на Сергей Лукяненко - братушката прави един нов прочит на темата за вампири, върколаци и прочие тъмни сили;-) четивото е леко и става за отмора! ;-)
само аз май) понеже съм несериозна ) и се сетих за една велика книжка - "Животът и необикновените приключения на войника Иван Чонкин", Владимир Войнович )))))))
Други фаворити са ми: "Цар плъх" на Джеймс Клавел и "Татко" на Уилям Уортън
Като гледам с какви сериозни литературни трудове доста от вас са се похвалили направо ми е нервно да попитам - някой чете ли нещо за забавление? Научна фантастика, фентъзито чичо Пратчет и т.н.?!
Напоследък препрочитам Нощен Патрул на Сергей Лукяненко - братушката прави един нов прочит на темата за вампири, върколаци и прочие тъмни сили;-) четивото е леко и става за отмора! ;-)
BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Малкият принц-А.Екзюпери
Степният вълк-Херман Хесе
На изток от рая-Стайнбек
Портретът на Дориан Грей-Оскар Уайлд
Банкери-Артър Хейли
Финансист,Титан,Стоик-Т.Драйзер
Младите лъвове-Ъруин Шоу
и още много други....
Valentinski,поздрави за страхотната тема.Сега нещо ме мързи да пиша,но през деня ще споделя книгите които са ми повлияли и са формирали в огромна степен сегашния ми мироглед.
Коментар