Първоначално изпратено от joro lex-a
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Любимата ви музика
Collapse
Заключена.
X
X
-
Заркооооо ) не съм сърдита и не е от пренасянето на информация, а бях извън орбита.. Просто нямам време.. и съм уморенка..
Прочетох Level 42.. не намерих видео на любимата ми She can`t help herself..
http://www.youtube.com/watch?v=5l2Pl_1EALQ
Коментар
-
Първоначално изпратено от eli.bbПървоначално изпратено от zarcoБлагодаря Ели, но и аз не правя изключение от голямата група мъже на планетата Земя - харесвам (макар и от Юпитер), поздравите да са от френско-говорящата част на планетата!
Ели, до днес не бях убеден, че съобщенията до Юпитер пътуват толкова дълго, но от днес вече ще зная това.
Ако твърдението, за продължителното пренасяне на информацията във времето, е неправилно, тогава си ми много сериозно обидена...
Извини ме за кофти чувството ми за хумор! Наистина съжалявам!
Настася Кински не е някакъв супер-идол, но може би ще зарадва голяма част от мъжката аудитория, именно със съвършеното произношение на един мелодичен език в Европа (няма да уточнявам кой е този език - нека всеки сам прецени дали му харесва, или - не):
http://www.youtube.com/watch?v=Jxu-9lyA4wQ&NR=1
Отново моля за извинение една дама от съседна до нашата планета!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Ще се гледа
Първоначално изпратено от netware5Като се заговорихме за музика, какво ще кажете за бъдещия концерт на Дийп Пърпъл в София?
От щаба на "Дийп пърпъл" официално потвърдиха, че легендарната хардрок група ще спре в София да направи концерт. Това трябва да се случи на 1 ноември в зала "Фестивална".
Групата идва в състав Йън Гилън - вокали, Стив Морз - китара, Роджър Глоувър - баскитара, Дон Еъри - кийборд, и Йън Пейс - барабани.
В момента "Пърпъл" обикалят света с турнето си Rapture of the Deep World Tour ("Възторг от дълбокия световен тур"). За последно групата бе у нас през 2005 г. в Каварна. Иначе отделни нейни членове са се появявали и след това. Ричи Блекмор дойде с новата си формация в София през пролетта, а наскоро Глен Хюз пък зарадва феновете си край Каварна.
По програма Гилън и компания ще пристигнат от Румъния. На 31 октомври те ще правят грандиозен сет на националния стадион в Букурещ.
След не много уютната за подобни прояви зала "Фестивална" пърпълите се отправят към Сараево, където отново им предстои мащабен концерт на 3 ноември.
Коментар
-
nevermind
LUBE - vsi4ko!
Hans Zimmer ochester
Коментар
Коментар