If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Рано е силно казано Рядко ставам преди 10 освен ако не почва трета световна, някой не бере душа, или не става дума за пари С кафето ми дойде добре От няколко години залитам по руски класици от 19 и 20 век, но напоследък тоя започна да ми привлича внимание
Направо ме срази аз трябва да съм в много особено настроение, за да го слушам рано Има едно нещо, на което не си спомням името, а много харесвам като мелодия. Как ми е излезнала от съзнанието... свързвам го с една постановка "Сън в лятна нощ", която е играна много кратко и не съм сигурна дали не беше някое произведение на Феликс Менделсон-Бартолди Жул Масне, Рихард Щраус и Рихард Вагнер - понеже са ползвани откъси от техни известни музикални теми. Много ме е яд, е не мога да се сетя и същевременно ми звучи още музиката
Рано е силно казано Рядко ставам преди 10 освен ако не почва трета световна, някой не бере душа, или не става дума за пари С кафето ми дойде добре От няколко години залитам по руски класици от 19 и 20 век, но напоследък тоя започна да ми привлича внимание
Направо ме срази аз трябва да съм в много особено настроение, за да го слушам рано
Има едно нещо, на което не си спомням името, а много харесвам като мелодия. Как ми е излезнала от съзнанието... свързвам го с една постановка "Сън в лятна нощ", която е играна много кратко и не съм сигурна дали не беше някое произведение на Феликс Менделсон-Бартолди Жул Масне, Рихард Щраус и Рихард Вагнер - понеже са ползвани откъси от техни известни музикални теми. Много ме е яд, е не мога да се сетя и същевременно ми звучи още музиката
на Kenny G съм му фен още от малък пубер едно време ходих на масаж в един салон след тренировки три пъти седмично, където имаха негови дискове и от тогава съм запален слушател
на Kenny G съм му фен още от малък пубер едно време ходих на масаж в един салон след тренировки три пъти седмично, където имаха негови дискове и от тогава съм запален слушател
Коментар