If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Поздрав за младите момичета с едно парче от 2012г.
По време на записа Каролин Коста е на 16г., а Йенс Улрик Мунтер е на 18г. и именно те изпълняват това парче. http://vbox7.com/play:d24645e7a2
Ама - ще напиша нещо във връзка с Дон Кихот на Тангра от избора на Ежка... Не че не можех да мина без това мое мнение, но взех ново решение: така, както се самоопределих - като "изнизал" се от сайта - ще продължа в тоя дух - с едно влизане месечно тук. Предполагам темата /любимата ви музика" си заслужава, само, ако не я разваля /без да искам/, защото...
...така де - да споделя мимоходом /както много други правят в различни от политиката - теми/: аз пък мисля, че Дон Кихот е червен! Ама, като казвам "червен" - значи червен, та чак аленее! Кой друг може да се бори с вятърни мелници, освен червените, затова именно Дон Кихот е червен /и Орешарски, май..., но това не е по темата.../? ..., но - дали пък са точно червени форумни идиоти - де да знам? Нали първо някой /в случая - аз/ - трябва да даде тон за песен...
Та, не се опитвам да политизирам темата. Само споделих една моя бърза хрумка, която вече дори се изличава от паметта ми: някой си - се борел с вятърни мелници. Не винаги си струва.../особено в тоя форум..., а и в тая страна, в която трябва да сме разделени, защото.... /всеки знае защо/..., и където /в тая страна!/ е от значение единствено някакъв цвят, но в никакъв случай не се котират компетенции, знания, толерантност, коректност /качества от ония, които болшинството притежават в "белите" страни..., защото в тая трябва да имаме клеймото на челото - с някакъв цвят/. И точно така става: всички се стремяха към червеният цвят. После едни просто пребоядисаха червеното и станаха /представи си/ ...
Когато се идентифицираме по цвят, вече можем да кажем какъв е всеки, както и да го определим като борещ се с мелници - абе - луд за вързване /нещо такова/...
Така, де, за тоя месец - толкова от мен. До октомври...
Коментар