IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мейдън в София на 4 юни

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от evlogi
    Абе много добри си бяха Мейдън,но наистина малко късичко си беше шоуто.Може би и годинките се обаждат.Иначе това което изсвириха си беше на супер ниво,само дето липсваха доста от великите парчета,може би това поохлади и публиката
    Именно годинките вероятно са причина за концерт само !!! час и половина.Пожелавам си не техните години да съм със същата енергия,която съм гледал по концертите им по ММ,а тези с личното пространство по-добре да не идват в Каварна на 30-ти,че там ще е по-злобно.Fighting the World!
    Only God Can Judge me...

Коментар

• Не съм съгласен, че не са се раздавали. Дори напротив, мисля, че бяха доста всеотдайни. Сцената, която била мизерна, си е тяхната, за уредбата не знам. Сетлистът беше ок. Нормално беше да наблегнат на A Matter of Life and Deat. Все пак е нов албум (от ноември 2006 г.). Но изпълниха и някои от най-емблематичните си песни от миналото. Но един концерт не може да обхване всичко. Просто Maiden е легендарна група и каквото и да изпълнят, никога няма да е достатъчно.

За мен концертът беше страхотен. Голяма част от публиката обаче беше под всякаква критика - неподвижни, без енергия. Аз бях пред сцената на около 20-30 метра. Там някои хора дори правеха забележки на други, че ги били блъскали - нарушавали им личното пространство. Представяте ли си, да отидеш на концерт и да искаш да не те блъскат. Ами който иска лично пространство, да стои по-назад, на трибуните, или изобщо да не ходи. Да отидат те на Soulfly или на Machine Head да видят те едно лично пространство.

А в Каварна се очертава да е много добро - на 29-ти и 30-ти съм там.

Коментар

• бяха грандиозни. Брус Дикинсън не спря да търчи както обикновенно и спряха да пеят за не повече от 5 минути. И на мен ми се искаше да пеят цяла нощ, но едва ли щяха да ми стигнат силите и за още 30 минути.
        Рамщайн, не съм съгласен за феновете, май си попаднал на скучна агитка. Около мен всичко пееше, а на fear of the dark мисля че се е чуваше чак в центъра.

Коментар

• Абе много добри си бяха Мейдън,но наистина малко късичко си беше шоуто.Може би и годинките се обаждат.Иначе това което изсвириха си беше на супер ниво,само дето липсваха доста от великите парчета,може би това поохлади и публиката

Коментар

• Благодаря, Mussi, за пожеланието, жив и здрав и ти. Имаше само един бис с три парчета.
            Все пак на нас всички ни се иска повече тръпка със старите банди, дето у на са станали легедна, ама на ...

хайде през юни при Цонко в Каварна, че там идват звезди втора и трета категория - т.е. позалезли, ама пък често става купон ...

Коментар

• Все пак колко биса е имало??? Не можах да отида,че и беше далече,а не можах да се освободя,но на 30-ти в Каварна ще гледам другата група скоято съм израснал
              Only God Can Judge me...

Коментар

• И аз донякъде съм разочарован. Листа с песните излезна още на 02 и те не мръднаха от него. Даже и 1 бис не направиха. Но все пак си беше добро преживяване. Сега се готвя за Kaliakra Rock Fest.

Коментар

• Първоначално изпратено от ariman_007
                  .... Като цяло съм разочарован.
                  Бъди здрав приятелю.Това е най-важното!
                  Only God Can Judge me...

Коментар

• Професионално, но доста формално, един бис, без много раздаване на сцената. Сцената - мизерна, също и уредбата, явно е една за цяла БГ и всеки нея дрънка.
                    Голяма група, посредствен концерт, 90 минути, и това беше. Като цяло съм разочарован.

Коментар

• Ako знаете как ви завиждам пичове
                      Life won't wait for you.

Коментар

• момчетаь да се подготвиме за следващите шоута - Marylin Manson и ILL Nino, вторите са може би една от най-интересните нови метъл банди на днешната музика....страхотни са

Коментар

• Феноменална, грандиозна, вдигаща адреналина беше снощната вечер За всички фенове на тази музика мисля, че това беше изживяване, което ще помним за цял живот. Радвам се, че бях свидетел на това шоу
                          ~МЕЧО~

Коментар

• Размазан съм. Така не съм се вълнувал от първия концерт на Лайбах. Страхотно шоу, страхотна енергия. Мисля, че сет листът беше добре подбран. Но не беше само това. Цялата атмосфера беше много приятна преди и след концерта - как улиците на половината град (от центъра до стадион "Локомотив") бяха изпълнени с любители на хеви метала, които се забавляват. Наистина имаше някакъв заряд вчера. А концертът си беше от класа. Но публиката можеше да бъде малко по-раздвижена все пак.

Коментар

• размазващ концерт!много енергия в чист вид!страхотен звук и много радост за акционерите,пардон феновете!

Коментар

• Много по-добре беше от концерта в Белград. Определено надминаха очакванията ми!

Коментар

Working...
                                X