IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поддържане на физиката на инвеститора

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе хора,на Централна гара няма ли за товарене и разтоваряне.Или на борсата за хамали пред Попското.

Коментар

• Далеееееече-далече от София...но вие и тук ще дойдете и като реша да ходя,няма да има място да се обърна в залата...

Коментар

• я кажи къде се намира тая зала, изгодно ми изглежда.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
          мда, като гледам в интернет цената за фитнес е 3.50
          значи не са го обновили
          Как 3,50 за фитнес,бе,колега Боби 75?Това си е чиста лудост...и кражба!В момента при нас за 20 лв месечен абонамент ползваш всички уреди,без пътечката,баня,сауна,като си доплащаш по лев на ходене или 1,50,ако ще ползваш и пътечка!При това много добре обурудвана,широка,просторна и нова зала!...И пак ми се вижда скъпо!

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
            http://www.sports-light.com/

Намира се в Мусагеница. Не че съм го пробвал, ама знам че го има щото ми е в квартала. Иначе аз съм привърженик на фитнеса на Caessar
            А така,колега netware 5,айде в кръчмата!

Коментар

• Не е сигурно!

Коментар

• мда, като гледам в интернет цената за фитнес е 3.50
                значи не са го обновили

Коментар

• Фитнес

Още Хипократ го е казал: "Който не пие от кръчмата, пие от аптеката!"
                  Иначе и в ПХ Москва има фитнес, но е доволно стар и амортизиран. Ако скоро са го ремонтирали, можеш да пробваш и там. Имат и сауна.

Коментар

• http://www.sports-light.com/

Намира се в Мусагеница. Не че съм го пробвал, ама знам че го има щото ми е в квартала. Иначе аз съм привърженик на фитнеса на Caessar
                    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• днес фитнеса ми беше разкарване по фитнесите

Сити Клуб няма пътечеки за бягане, а ми се щеше и сауна.

А Атлетика не можах да го намеря?!?!

Къде точно се намира? Обикалях навсякъде там на Далчев 1

Коментар

• Първоначално изпратено от mimonzi
                        На ул.Атанас Далчев в посока хотел Плиска отляво има фитнес-клуб Атлетик.
                        Има и мацки

Коментар

• ходете да плувате и играйте футбол бре. тоа фитнес е егати скуката -(((

Коментар

• Браво,колега смехурко,добре им го каза!Аз - докато ходех на фитес - не можех да кача повече от 115 кила...сега съм малко над 140 и съм супер-супер О.К.!Аййдддееее,наздраве,банда,не ви трябва фитнес!

Коментар

• А бе хора, пийте редовно, за кво ви е фитнес. Вижте ме мене, кат фиданка съм!
                              Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Първоначално изпратено от Арго
                                То физиката ясно, че не ви е най-силната дисциплина, ами поне внимавайте с химията
                                ...ииииии с математиката,колега Арго,и с математиката...че трябва да излязат сметките накрая!

Коментар

Working...
                                X