If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аз не се справих много добре с отговорите, само два верни имах, но и на мен ми беше много приатно, изкафих се. Наистина няма как да си губещ човече, ти си адски позитивен човек!
С тези публикации не можеш да бъдеш "губещ"... Хора с толкова свежо чувство за хумор могат да бъдат само печеливши... Подобри ми настроението за "раз бройки"... между другото отговорих вярно на четири от въпросите... Весел уикенд на всички.
Уговорихме се да се срещнем в кафето до магазина на чашка кафе. Цял ден ходих по магазините с приятелки, мислех че ми е ядосан защото мъничко закъснях. Той дори не го изкоментира. Разговорът не вървеше , той мълчеше през цялото време. Предложих му да се приберем на по -тихо местенце за да поговорим спокойно. Той се съгласи, но продължи да мълчи. Попитах го какво го безпокои, а той отговори че всичко е наред. Попитах дали вината е в мен , затова че е мълчалив .Каза че всичко е ок и не си струва да се безпокоя. По пътя към вкъщи му казах, че го обичам , той се усмихна и продължи да шофира.
Не мога да разбера поведението му и не знам защо не ми отговори. Вкъщи не ме напускаше усещането, че мъжът ми е много объркан. Седеше неподвижно втренчен в телевизора, чувствах го отдалечен. Накрая реших да си лягам да спя. След десет минути , той дойде и изненадващо - отговори на ласките ми , правихме секс, но все още го чувствах странно отдръпнат. Реших че това вече е прекалено и че трябва непременно да го обсъдим, но забелязах че той вече е заспал. Плачейки, заспах и аз. Убедена съм, че си има друга !. Моят живот е катастрофа.
СTРАНИЦА ОТ ДНЕВНИКА НА МЪЖА :
Събота вечер. Днес ЦСКА загуби , за сметка на това с жената здраво се изчукахме.
Долу има четири (4) въпроса и един бонус-въпрос. Трябва да им отговориш веднага. Не може да мислиш, отговори на всички моментално. Ок?
Нека да видим колко умен си всъщност!
Готов ли си? ДАВАЙ! (Превърти надолу, бавно. Недей хитрува, не надничай предварително да видиш отговора!)
Въпрос Първи:
Участваш в надбягване. Задминаваш втория в надбягването. На коя позиция си?
Отговор: Ако си отговорил, че си на първо място, си абсолютно неправ! Ако задминеш втория в надбягването и заемеш мястото му, ти си втори!
Опитай се да не прецакаш втория въпрос! За да отговориш на въпрос номер две, се опитай да не му отделяш толкова време, колкото отдели на номер едно!
Втори въпрос:
Ако си задминал последния човек, ти си...?
Отговор: Ако си отговорил, че си предпоследен, пак грешиш. Кажи, как можеш да задминеш ПОСЛЕДНИЯ човек?
Нещо не ти се удава. Нали?
Трети въпрос:
Коварна математика! Забележка: трябва да се сметне изцяло наум!
НЕ използвай молив и хартия или калкулатор. Опитай.
Вземи 1000 и добави 40 към него. Сега добави още 1000. Сега добави 30. Добави още 1000. Сега още 20. Добави още 1000. И още 10. Какъв е крайният резултат?
Получи ли 5000?
Верният отговор всъщност е 4100.
Не вярваш ли? Провери го с калкулатора. Днес определено не ти е ден. Може би ще отговориш на последния въпрос вярно?
Четвърти въпрос:
Бащата на Мари има пет дъщери: 1. Нана 2. Нене 3. Нини 4. Ноно
Как е името на петата дъщеря?
Отговор: Нуну?
Не! Разбира се, че не!
Името й е Мари! Прочети въпроса отново!
Добре, време е за бонус!
Ням човек се опитва да си купи четка за зъби. Като имитира движенията на човек, който си мие зъбите, той успешно се изразява пред продавачката и покупката е осъществена.
Сега, ако там застане сляп човек, който иска да си купи чифт слънчеви очила, как трябва да обясни той?
Просто трябва да си отвори устата и да попита, толкова е лесно!
Разпространявай това, за да дразниш
умните хора, които познаваш!
Brain, eх този Тодоров значи. Единия от снабдителите ми е с тази фамилия но доколкото знам не се занимава с производство на вина
Аз до преди няколко месеца яко водка с тоник жулих. Напоследък обаче и ракийчицата почна да ми се услажда нещо. Тези ги поркам като съм в компания с идея да се орбитираме
Винцето пасва добре на по-интимни ситуации. А на среща с приятел биричката винаги е на мястото си Особено ако сме шофьори.
tya, тия домашните не ги взимаме от някоя ламаринена сапунерка Тоя даде, оня даде ... от друг си поискам и така (тоя, оня и другия не са непознати ). Също така не пия и в промишлени количества за да се притеснявам толкова.
Това Тодоров май не съм го пробвал ама пък да взема да го видя какво е . Честно казано много са ми интересни тия хора дето като опитат виното и почват едни приказки ... откъде е, що е, как е гледано, коя година Много са ми чужди тези неща. Аз от вина и ракии не разбирам. Дай ми пари да въртя на мен
Ами не ми е скучно Не прекарвам седмицата непрекъснато пред компютъра. Студент съм на 2 места и обичам да пътувам много. Отделно се занимавам с доста други неща.
Хей момчета, ще си повредите черните дробчета ако не внимавате какво пиете!
В къщи е на почит червеното вино и нашето е Тодоров, но умерено.
А от Еларга си накупих още, мерси, Лузър. Не ти ли е скучно така в къщи?
Мен домашните рядко ме оставят на мира, но снощи ме болеше адски главата от студа през деня, май съм загубила тренинг да ходя пеша, та се скрих в спалнята с лаптопа, че ме дразни телевизорът и затова се разписах посред нощ, но ако всеки ден съм сама с компютъра май ще се побъркам.
Братле, въобще не ги разбирам тия алкохоли Пия каквото има и ако не ме боли главата на другия ден значи съм пил нещо добро според мен. Все пак трябва и да ме позамае защото то и от тоника не ме боли глава
Какво обичаш да пийваш ти?
И аз съм на това мнение, алкохолът се пие на първо място заради веселия му ефект, всичко друго е поза и суета. Ако не беше така щеше да се пие само безалкохолна бира например. Аз съм фен на червеното вино, напоследък минах на Тодоров, иначе преди наблягах на италиански и испански вина.
Коментар