If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Лузър си има домашен Винпром и работи като дегустатор
Майтап!
Братле, въобще не ги разбирам тия алкохоли Пия каквото има и ако не ме боли главата на другия ден значи съм пил нещо добро според мен. Все пак трябва и да ме позамае защото то и от тоника не ме боли глава
Какво обичаш да пийваш ти?
Днес и аз пукнах от студ, че тръгнах без колата подлъгана от уж хубавото време сутринта, но зима е все пак. Лузър, в къщи ли работиш или успяваш да се издържаш само от търговия на борсата, извинявай за любопитството.
Ей, любопитке Бях съдружник във фирма но продадох дела си и сега имам повече свободно време, което да отделям за инвестиции. В наши дни благодарение на елекронните платформи и банкиране мога да върша почти всичко изцяло от нас. Досега се издържах предимно от бизнеса но тъй като го няма вече смятам основният ми доход да идва от борсови спекулации и инвестиции. Все пак лятото има вероятност да отида пак в Щатите и да поработя малко за разнообразие и някой лев
Кажи какво направи с ELARG-a?
Успех!
Keep walking ...
Коментар
Negramoten
Brain, като се замисля във форума ти, znae6t, ravnovesie, мечка и спекулант давате точна, кратка и бърза информация. Надявам се да сте 5 различни души А и SOFIX също... сигурно пропускам още...
Днес и аз пукнах от студ, че тръгнах без колата подлъгана от уж хубавото време сутринта, но зима е все пак. Лузър, в къщи ли работиш или успяваш да се издържаш само от търговия на борсата, извинявай за любопитството.
Ей, не знам как в било през деня ама излязох за малко и да ви кажа си е бааахти бахъра навън Някой спомена, че идва студа от Русия и скоро се очаквали температури от -20 градуса Не знам за вас ама аз съм се подготвил с една домашна яка шлокавица и едно червено пак домашно
Вива домашното!
Неграмотен, като гледам не си писал от следобеда и си правя извода, че си отишъл да свършиш работата. Браво на теб Аз цял ден не съм мръднал от нас и даже спах до преди малко. Сега ще изляза малко, че то и само у вас да си седиш омръзва
VNM, какво да ти кажа. Имам чувството, че не говориш на български Явно само ти си го разбираш
Буров, да бе и аз чух нещо. Един приятел купи акции на ФрансТелеком точно преди да се изсипят щото германския му брокер хубави неща казал...и сега сигурно ядат и пият за здраве на авера
Знаещ и на мен ми е направил добри впечатления така, че ще пийна довечера едно и за негово здраве ... и знание
6te se varna estestveno,za6to sam s takav nik misli6.Atanas Burov e bil golqm privarjenik na Demokraziqta i e slagal ob6toto blago nad 4astnoto i e mileel za rodinata.Ako si be6e usa6testvil zelite nie 6tqhme da jiveem po dobre sega.Za6to da ne se postaraem sega nie za dezata ni
Буров поздрави и на теб, губиш се напоследък нещо. Обичам коректния тон да, макар че едвам се удържам да не излея някои грубички мисли в темата за Юга.
Коментар