IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат на Investor.bg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Brain
    Лузър си има домашен Винпром и работи като дегустатор
    Майтап!
    Братле, въобще не ги разбирам тия алкохоли Пия каквото има и ако не ме боли главата на другия ден значи съм пил нещо добро според мен. Все пак трябва и да ме позамае защото то и от тоника не ме боли глава
    Какво обичаш да пийваш ти?
    Keep walking ...

Коментар

• Първоначално изпратено от tya
      Днес и аз пукнах от студ, че тръгнах без колата подлъгана от уж хубавото време сутринта, но зима е все пак. Лузър, в къщи ли работиш или успяваш да се издържаш само от търговия на борсата, извинявай за любопитството.
      Ей, любопитке Бях съдружник във фирма но продадох дела си и сега имам повече свободно време, което да отделям за инвестиции. В наши дни благодарение на елекронните платформи и банкиране мога да върша почти всичко изцяло от нас. Досега се издържах предимно от бизнеса но тъй като го няма вече смятам основният ми доход да идва от борсови спекулации и инвестиции. Все пак лятото има вероятност да отида пак в Щатите и да поработя малко за разнообразие и някой лев

Кажи какво направи с ELARG-a?

Успех!
      Keep walking ...

Коментар

• Brain, като се замисля във форума ти, znae6t, ravnovesie, мечка и спекулант давате точна, кратка и бърза информация. Надявам се да сте 5 различни души А и SOFIX също... сигурно пропускам още...

Някой ще допълни ли списъка?

Коментар

• Лузър си има домашен Винпром и работи като дегустатор
          Майтап!

Коментар

• Днес и аз пукнах от студ, че тръгнах без колата подлъгана от уж хубавото време сутринта, но зима е все пак. Лузър, в къщи ли работиш или успяваш да се издържаш само от търговия на борсата, извинявай за любопитството.
            tya

Коментар

• Ей, не знам как в било през деня ама излязох за малко и да ви кажа си е бааахти бахъра навън Някой спомена, че идва студа от Русия и скоро се очаквали температури от -20 градуса Не знам за вас ама аз съм се подготвил с една домашна яка шлокавица и едно червено пак домашно
              Вива домашното!
              Keep walking ...

Коментар

• VNM, сега като погледнах пак има логика и последователност в твоите думи Ще ме прощаваш ама преди малко станах та не съм се осаферил още.
                Keep walking ...

Коментар

• Неграмотен, като гледам не си писал от следобеда и си правя извода, че си отишъл да свършиш работата. Браво на теб Аз цял ден не съм мръднал от нас и даже спах до преди малко. Сега ще изляза малко, че то и само у вас да си седиш омръзва

VNM, какво да ти кажа. Имам чувството, че не говориш на български Явно само ти си го разбираш

Буров, да бе и аз чух нещо. Един приятел купи акции на ФрансТелеком точно преди да се изсипят щото германския му брокер хубави неща казал...и сега сигурно ядат и пият за здраве на авера

Знаещ и на мен ми е направил добри впечатления така, че ще пийна довечера едно и за негово здраве ... и знание

Бъдете здрави и успех!
                  Keep walking ...

Коментар

• 6te se varna estestveno,za6to sam s takav nik misli6.Atanas Burov e bil golqm privarjenik na Demokraziqta i e slagal ob6toto blago nad 4astnoto i e mileel za rodinata.Ako si be6e usa6testvil zelite nie 6tqhme da jiveem po dobre sega.Za6to da ne se postaraem sega nie za dezata ni

Коментар

• Буров поздрави и на теб, губиш се напоследък нещо. Обичам коректния тон да, макар че едвам се удържам да не излея някои грубички мисли в темата за Юга.

Коментар

• Що да се връща ти мислиш ли да се връщаш и да отваряш школа по финансово право? Или мислиш да го финасираш за да се върне?

Коментар

• Сега друго му е до главата - да взима ли на ц7 или да играе по-активно. На взимане на Ц7 следва здрава и дълготрайна свръзка.

Коментар

• ne mislite li 4e znae6t e pi4,korekten e i vinagi se griji za dobriq ton,rekoh da go pozdravq 6toto me nakefi z temata za zaspalite drujestva

Коментар

• dano da se varne v BG i da ni izgradi edna silna balgarska 6kola,tov bih kazal na Topalov.Ti kak misli6?

Коментар

• Chessvirtuoso - Топалов страда срещу Мамедьяров. Какво ще става мислиш?

Коментар

Working...
                                X