If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
пичове ама тествайте ги тез неща преди да ги пуснете )) иначе трябва по един хонорар на участниците в тестовете да дадете
хах аз съм съгласен за хонорара ;-)
иначе се надявам системата да не се активира пак към 1.00 -2.00 часа през нощта, че мразя да се будя по това време и съм много лют
Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
аз се присъединих, ама може ли да ми кажеш защо получих 7 е-майла, опс станаха 9 и продължават да идват с честитка че съм се присъединил към групата - има някакъв бъг
моля да го отстраните, че GSM-а ми се побърка да звъни с известия за е-майли - айде станаха 12 - ужас )
ето копие:
Поздравления,
Вашата молба да се присъедините към групата "Sresti na obsnostta" на Investor.BG е била одобрена.
Клинкнете на следната връзка за да получите повече информация за групата:
--
Известяване чрез SMS за курсовете на валутите или цените на акциите на БФБ-София.
Повече за услугата на адрес http://investor.bg/sms/
Цена 30 ст. с включен ДДС
и това досега цели 12 пъти!!!
Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Може тук да си съберем мейлите и преди следващата среща да изпратя масови мейли, за да се подсетим за срещата, тези които по-принцип имаме желание да присъстваме.
Моля, който има желание да присъства на поредната среща, да се включи в групата.
Де на гости, де на гости? :-)
Ако е за монополи - винаги бих разцъкал... отдавна не съм играл и съм позабравил стратегиите, така че ще бъдем со равен старт... :-)
А идейките не са за публичното пространство (е, не са и за създаване на публичен дом) :-)
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Да След като се видяхме вече можем да пристъпим към по-специализираните срещи. Императоре, с удоволствие бих те чул каквото и да имаш да казваш. Ако искаш взимай самоделното монополи и идвай на гости. Предполагам ще се навие още някой да дойде
Идеята и ползата от срещата. Възможнноста да изпиеш една бира с Хора които мислят като теб.Това не се постига много често.А и едно доразвитие на идеята.Може това място да стане за постоянни контакти да речем вечер от 17до 20часа.
Напълно подкрепям "доразвитието" на идеята. Но може би на този етап е по-реалистично срещите да бъдат един път седмично.
Идеята и ползата от срещата. Възможнноста да изпиеш една бира с Хора които мислят като теб.Това не се постига много често.А и едно доразвитие на идеята.Може това място да стане за постоянни контакти да речем вечер от 17до 20часа.
Коментар