IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Финансов брокер стана монах

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Цветан Васил се пробва да си купи индулгенция!!! Ама докато КТБ то дава 8.25 % лихва всичко е наред

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
      Цветан Василев да не ходи за финансови съвети при отец Никанор?
      Винаги е било по-интересно неказаното, интересна среща на материалното и духовното

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
        Цветан Василев да не ходи за финансови съвети при отец Никанор?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          Отец Никанор: Кризата ще продължи още 7 години
          Много добре мисли отеца, няма нито една дума с която да не съм съгласен!
          Явно продължава доста да се интересува от икономика.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            Отец Никанор: Кризата ще продължи още 7 години
            тоз ако разбираше от финанси -немаше да стане ПОП
            Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Много интересно

http://www.svetogorie.com/%D0%B4%D0%...5%D0%BB%D0%B8/

Коментар

• Отец Никанор: Кризата ще продължи още 7 години
                Last edited by X_Y; 07.08.2012, 20:56.

Коментар

• "Интернет е само последната стъпка в еволюцията на човешката комуникация и както всяка друга нова медия тя ни представя огромни възможности,но и предизвикателства", е водещата идея на създателите.
                  http://news.ibox.bg/news/id_16401942

10-те блогърски заповеди:

1 Не поставяй блога над себе си;
                  2 Не превръщай блога в кумир;
                  3 Не злоупотребявай със своя ник, използвайки анонимността за съблазни;
                  4 Помни съботния ден, един ден от седмицата живей без блога;
                  5 Почитай другите блогъри повече от себе си и не придавай голямо значение на грешките им;
                  6 Не убивай чуждата чест, репутация и чувства;
                  7 Не прелюбодействай в интернет;
                  8 Не кради чуждо съдържание;
                  9 Не произнасяй лъжливи свидетелства по адрес на друг блогър;
                  10 Не пожелавай рейтинга на друг блогър. Бъди доволен от твоя собствен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                    ама още ли е монах?
                    Още е. Чувства се щастлив, работи за спасението на душата си и помага на ближните.

Въпросното интервю вчера по Нова ТВ е показателно и за професионализма му като финансист. Както вече писах, това за мен беше един от най-интересните анализи на кризата тези дни. Човекът мислеше като професионалист, а не със заучени фрази.

Напускането на пазара за него е част от личната му еволюция, въпреки че се е реализирал успешно на пазара. София е малка, така че предлагам да поразпитате онези, които са работили с него допреди 6 години. Не са един и двама

8)

Коментар

• Първоначално изпратено от малката мечка
                      Първоначално изпратено от Императорът
                      Това е - някои хора просто изтрещяват.
                      Все пак има и светъл лъч - не съм чул поради кризата някой брокер или играч да се е самообесил - а това е хубаво, нали? :-)

Аз не бих станал поп, просто попщината не ми е в кръвта. Но някой ден може да пуснете тема тук под заглавие "Аплодисменти за Имераторът, който заряза всичко, замина за Карибите и стана реге-певец" ;-)
                      Имало е самоубийства, въпреки, че не си чувал. Разбира се, когато е имало и големи кризи. Подобен е случаят с Livermore, по време на предишната депресия в Щатите опреди незнамси колко години.
                      А за да станеш истински поп се иска повече, от това да си Император, не се учудвай, че не ставаш.
                      Аз говоря за тая криза - туканка... иначе право казваш - призванието прави истинският поп, кръвта прави Императорът... ;-)

А и да стана - докато си пея реге, короната ми (тоест Златният кинт) ще се люшка на верижка на вратът ми... ;-)
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                        Това е - някои хора просто изтрещяват.
                        Все пак има и светъл лъч - не съм чул поради кризата някой брокер или играч да се е самообесил - а това е хубаво, нали? :-)

Аз не бих станал поп, просто попщината не ми е в кръвта. Но някой ден може да пуснете тема тук под заглавие "Аплодисменти за Имераторът, който заряза всичко, замина за Карибите и стана реге-певец" ;-)
                        Имало е самоубийства, въпреки, че не си чувал. Разбира се, когато е имало и големи кризи. Подобен е случаят с Livermore, по време на предишната депресия в Щатите опреди незнамси колко години.
                        А за да станеш истински поп се иска повече, от това да си Император, не се учудвай, че не ставаш.

Коментар

• Това е - някои хора просто изтрещяват.

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Какво е прегърнал, монастирско вино или ракия ? Амии лошо, че не е хванал библията.

Коментар

• пичага

Коментар

• Че то човек трябва да е мазохист или социопат че да му харесва подобна индустрия. Особено по време на криза

Коментар

Working...
                                X