Цветан Васил се пробва да си купи индулгенция!!! Ама докато КТБ то дава 8.25 % лихва всичко е наред
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Финансов брокер стана монах
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеЦветан Василев да не ходи за финансови съвети при отец Никанор?
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеОтец Никанор: Кризата ще продължи още 7 години
Явно продължава доста да се интересува от икономика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеОтец Никанор: Кризата ще продължи още 7 годиниТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
http://www.svetogorie.com/%D0%B4%D0%...5%D0%BB%D0%B8/
Коментар
-
"Интернет е само последната стъпка в еволюцията на човешката комуникация и както всяка друга нова медия тя ни представя огромни възможности,но и предизвикателства", е водещата идея на създателите.
http://news.ibox.bg/news/id_16401942
10-те блогърски заповеди:
1 Не поставяй блога над себе си;
2 Не превръщай блога в кумир;
3 Не злоупотребявай със своя ник, използвайки анонимността за съблазни;
4 Помни съботния ден, един ден от седмицата живей без блога;
5 Почитай другите блогъри повече от себе си и не придавай голямо значение на грешките им;
6 Не убивай чуждата чест, репутация и чувства;
7 Не прелюбодействай в интернет;
8 Не кради чуждо съдържание;
9 Не произнасяй лъжливи свидетелства по адрес на друг блогър;
10 Не пожелавай рейтинга на друг блогър. Бъди доволен от твоя собствен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърама още ли е монах?
Въпросното интервю вчера по Нова ТВ е показателно и за професионализма му като финансист. Както вече писах, това за мен беше един от най-интересните анализи на кризата тези дни. Човекът мислеше като професионалист, а не със заучени фрази.
Напускането на пазара за него е част от личната му еволюция, въпреки че се е реализирал успешно на пазара. София е малка, така че предлагам да поразпитате онези, които са работили с него допреди 6 години. Не са един и двама
8)
Коментар
-
Първоначално изпратено от малката мечкаПървоначално изпратено от ИмператорътТова е - някои хора просто изтрещяват.
Все пак има и светъл лъч - не съм чул поради кризата някой брокер или играч да се е самообесил - а това е хубаво, нали? :-)
Аз не бих станал поп, просто попщината не ми е в кръвта. Но някой ден може да пуснете тема тук под заглавие "Аплодисменти за Имераторът, който заряза всичко, замина за Карибите и стана реге-певец" ;-)
А за да станеш истински поп се иска повече, от това да си Император, не се учудвай, че не ставаш.
А и да стана - докато си пея реге, короната ми (тоест Златният кинт) ще се люшка на верижка на вратът ми... ;-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътТова е - някои хора просто изтрещяват.
Все пак има и светъл лъч - не съм чул поради кризата някой брокер или играч да се е самообесил - а това е хубаво, нали? :-)
Аз не бих станал поп, просто попщината не ми е в кръвта. Но някой ден може да пуснете тема тук под заглавие "Аплодисменти за Имераторът, който заряза всичко, замина за Карибите и стана реге-певец" ;-)
А за да станеш истински поп се иска повече, от това да си Император, не се учудвай, че не ставаш.
Коментар
-
Това е - някои хора просто изтрещяват.
Аз не бих станал поп, просто попщината не ми е в кръвта. Но някой ден може да пуснете тема тук под заглавие "Аплодисменти за Имераторът, който заряза всичко, замина за Карибите и стана реге-певец" ;-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
БанкрутЪ
пичага
Коментар
Коментар