Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Матейко не е путинист.Бъркаш го с изкукалият изобретател.
Интересно е,че и двамата с Барби са либерасти,а се ненавиждат.То тук във форума са се оформили такива взаимоотношения,че ум да ти зайде.
Щото единият е ментѐ “либераст” тип интересът клати феса. Сещай се кой. И всичко се връзва.Last edited by Selena2024; 27.04.2025, 17:03.
Коментар
-
Ами не са всички дефектни около мен.Всички,на когото съм показал НЛО-а са убедени,че са такива.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Наистина има много такива обекти и със сигурност и над България, но не са НЛО. Всъщност са точно НЛО, но не са извънземни, обратното - земни са. Запада е толкова изостанал, че дори не може да установи присъствието им. Които иска може да намери снимки какво представляват, дори снимки има и не такива когато са вдигнати. Могат да летят, присъстват много дълго време, защото се зареждат със соларни клетки.
- Как успяха да изостанат толкова много ? Гениални са това отношение.Last edited by supertrader; 27.04.2025, 12:28.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Тука сериозно се замислих: може ли заклет путинист да бъде обявен за либераст? Малко ти танцуват пачанга двете концепции.
Интересно е,че и двамата с Барби са либерасти,а се ненавиждат.То тук във форума са се оформили такива взаимоотношения,че ум да ти зайде.Last edited by Vergil1975; 27.04.2025, 08:51.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Тука сериозно се замислих: може ли заклет путинист да бъде обявен за либераст? Малко ти танцуват пачанга двете концепции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от antani Разгледай мнениеТук във форума се подвизаваше един доста умен човек, който го познавах лично и смея да твърдя, че беше един от най-умните хора, които познавам. С него сме прекарвали по цяло лято като ученици да наблюдаваме за НЛО-та. Той за разлика от мен прекарваше цялото си свободно време в наблюдение. От времето прекарано в наблюдение бях установил, че НЛО не може да се види с невъоръжено око. В най-добрият случай ще е необходим 7х35 бинокъл. А вече за по-детайлни наблюдения си трябва зрителна тръба. Имайте впредвид, че аз не съм наблюдавал, но той беше видял НЛО 5 пъти за 10 години, като прекарваше на ден по поне 3-4 часа в наблюдение!
ПП: Все пак НЛО е Неиндефициран летящ обект. Не е задължително да е извънземни!
Коментар
-
Естествено, че ще те обиждам-кой беше ти,та да ти позволя да ме обиждаш безнаказано. Объркал си човека.Аз на най-долните престъпници не съм мълчал,та на палячо като теб ли ще мълча.
Ти си типичен либераст с промит мозък с либерастка пропаганда. Щом нещо се отричало от либерастките медии било конспирация.Естествено има и пълни глупости, но нещата, които съм изброил не са никаква конспирация.Last edited by Selena2024; 26.04.2025, 23:44.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Тук във форума се подвизаваше един доста умен човек, който го познавах лично и смея да твърдя, че беше един от най-умните хора, които познавам. С него сме прекарвали по цяло лято като ученици да наблюдаваме за НЛО-та. Той за разлика от мен прекарваше цялото си свободно време в наблюдение. От времето прекарано в наблюдение бях установил, че НЛО не може да се види с невъоръжено око. В най-добрият случай ще е необходим 7х35 бинокъл. А вече за по-детайлни наблюдения си трябва зрителна тръба. Имайте впредвид, че аз не съм наблюдавал, но той беше видял НЛО 5 пъти за 10 години, като прекарваше на ден по поне 3-4 часа в наблюдение!
ПП: Все пак НЛО е Неиндефициран летящ обект. Не е задължително да е извънземни!
- 1 like
Коментар
-
Естествено, че ще те обиждам-кой беше ти,та да ти позволя да ме обиждаш безнаказано. Объркал си човека.Аз на най-долните престъпници не съм мълчал,та на палячо като теб ли ще мълча.
Ти си типичен либераст с промит мозък с либерастка пропаганда. Щом нещо се отричало от либерастките медии било конспирация.Естествено има и пълни глупости, но нещата, които съм изброил не са никаква конспирация.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеhttps://vm.tiktok.com/ZNdNC54tj/
НЛО над Москва е подложено на масиран обстрел от руското ПВО без никакъв ефект.
Ето го НЛО-то, заснето отблизо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Между другото премахнах най-тъпите вярвания на ниско образованите, за да не обидя някого тука във форума:
1. Леене на олово
2. Гледане на кафе
3. Хвърляне на боб
4. Вяра в хороскопи
5. Вяра в бяла и черна магия
6. Вяра във врачки и гледачки
7. Вяра в духове
8. Вяра в прераждане
9. Вяра в полтъргайсти
10. Вяра в поверия (напр. черна котка да ти мине път)
11. Вяра в урочасване
12. Вяра в съновници
13. Вяра в задгробен живот
Общото между всички тези вярващи е, че имат много висока собствена самооценка, и вярват, че който не е с тях, значи е глупав, прост и тъп. Истината обаче е, че единственото общо между тях е ниското образование и голямото невежество.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениематейко,
защо не оставиш твоя ии директно да се саморазправи с барбаронския ии
и после да кара поред из форума
сега някак като посредник на ии се явяваш в цялата тая работа
1. Леене на олово
2. Гледане на кафе
3. Хвърляне на боб
4. Вяра в хороскопи
5. Вяра в бяла и черна магия
6. Вяра във врачки и гледачки
7. Вяра в духове
8. Вяра в прераждане
9. Вяра в полтъргайсти
10. Вяра в поверия (напр. черна котка да ти мине път)
11. Вяра в урочасване
12. Вяра в съновници
13. Вяра в задгробен живот
Общото между всички тези вярващи е, че имат много висока собствена самооценка, и вярват, че който не е с тях, значи е глупав, прост и тъп. Истината обаче е, че единственото общо между тях е ниското образование и голямото невежество.Last edited by Mateev; 26.04.2025, 22:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Постингът не беше за тебе, а за свестните хора, за да разберат що за стока и интелект си ти и една камара други отрепки от форума, включително и росотрепките. Няма две мнения - вярата в конспирации пряко корелира с нисък интелект, ниско образование и невежество в изобилие. А сега ще започнеш да ме обиждаш, което е още едно доказателтво за нисък интелект.
Ти си типичен либераст с промит мозък с либерастка пропаганда. Щом нещо се отричало от либерастките медии било конспирация.Естествено има и пълни глупости, но нещата, които съм изброил не са никаква конспирация.Last edited by Vergil1975; 26.04.2025, 21:23.
Коментар
Коментар