Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Last edited by Vergil1975; 11.06.2025, 23:07.
-
Pyramid, има много средства за противодронова защита, които частни лица - фирми са си накупили. Например има радари които засичат дори птици и лазерен лъч се позиционира и осветява птицата в небето. Човек с далекогледство вижда това нещо без бинокъл или други средства. Той вижда някакви такива неща сигурно, което е възможно защото на мен също ми направи впечатление. Китайците произвеждат и продават при това забелязах вече много евтино. Например киловатова мощност глушилка с много голям честотен диапазон е няколко стотин долара, а бяха 100 хиляди. Да му мислят мобилните оператори като се напълни с такива неща и ще трява да ударят кепенците. Някакви такива глупости се появяват съвсем нормално е. Сигурно и тези радари ще ги пуснат по два за лев и един бакшиш и тогава оборота на дроновете ще се сгромоляса естественно.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Няма, щото не го ползва по предназначениеLast edited by Pyramid; 12.06.2025, 06:39.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ти темата остави. Снимките къде са?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениедойде и мибова....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениедойде мирко и темата живна
но загадката още не е разбулена
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Никъде не съм се покрил, а не бях добре здравословно. То и сега не съм, но съм по-добре в сравнение с това, което беше.
Последните нощи са облачни и ги няма. Преди това два пъти ги виждах, но не на местата,където бяха преди.Единият път бяха само две и то много нависоко ,втория път бяха повече като две бяха на същата височина като преди,но на поне 10 км встрани.
Коментар
-
М/у другото,.докато се беше покрил, те идвали ли са пак?
Последните нощи са облачни и ги няма. Преди това два пъти ги виждах, но не на местата,където бяха преди.Единият път бяха само две и то много нависоко ,втория път бяха повече като две бяха на същата височина като преди,но на поне 10 км встрани.
- 1 like
Коментар
-
Е да де: За какво ти подари Матеев телескопа? При това, беше коректен: Обеща, изпълни, точка. Сега чакаме теб. А.колко ни е интелекта, е сложно точно ти да прецениш: Не е боб, не се измерва в килограми, че да го претеглиш на везните.
Ти си последният човек пък,на който ще давам обяснения.
Коментар
-
Остава и да ми кажеш по какви физични закони Венера слиза ниско долу и започва да се движи като няколко пъти променя курса си.
Коментар
-
Качвал съм многократно клипове както на НЛО,така и на извънземни. Това,че нямаш достатъчно интелект да ги осмислиш си е твой проблем.
С телескопа видях ярка светлина, не искам да спекулирам, че задължително е НЛО-от това,което видях няма как да направя извод,че е НЛО,нито да правя извод, че е нещо друго.
Явно единственият вариант е да се приближа максимално и тогава да го гледам с телескоп или с бинокъл и да снимам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Трудно ще ти е да се доближиш до Венера или до някоя друга планета.
Коментар
Коментар