If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Това са по-скоро митове. Възможно е да се е разбила летяща чиния и тя и останките на извънземните да са взети,но чак пък и контакти да са установили е фантастика.
Е не забеляза ли, че напоследък са малко историите за отвличания за разлика от преди 20 години, например?
И защо реши че са фейкове от ИИ??? та част от клиповете са от преди ИИ !!!
друга част са си съвсем реални хвърчила.
Или ако не ти е размазано - то не е извънземно
Естествено, че повечето снимки и видеа са размазани, щото не са заснети от професионални камери и разстоянието е голямо.Ама има и много ясни,които съм публикувал тук.
И защо реши че са фейкове от ИИ??? та част от клиповете са от преди ИИ !!!
друга част са си съвсем реални хвърчила.
Или ако не ти е размазано - то не е извънземно
Просто в наше време вече на нищо не може да се вярва. Аз спрях да вярвам отдавна, след като гледах Междузвездни войни и най-вече Терминатор 1,2,3..... Така че сега дори и да покажат по новините как Тръмп се ръкува с извънземни на поляната на Белия дом, пак няма да повярвам. Дотам я докарахме ...
Важи и обратното:
Ако извънземни кацнат в моя двор и си поприказваме, хапнем, пийнем и после се разходим из слънчевата система, и всичко това го запиша с камера, ще си пазя филма в тайна, защото никой няма да повярва и най-много да си изпрося подигравки ...
Викаш щом има фейкове направени с ИИ,то и ХИЛЯДИТЕ видеа и снимки, направени с телефони или камери са фейк.
Уникална логика.
А и аз няколко нощти подред наблюдавам два светещи обекта на неголяма височина, които висят по 10 часа.И вчера покрай единият мина хеликоптер. Интересно съвпадение. Със сигурност е забелязан и от военните и са минали покрай него да го заснемат и съберат данни ако е възможно.
Наблюдавай още, и снимай! Чакаме с нетърпение твоите снимки и видео
Още има надежда за това момче Започва да се досеща нещо
Санитари, почакайте малко, може и да се оправи
Не съм расист, ама май ще стана расалиенист !
Пазете си жените и дъщерите, ако са брюнетки. Прелъстяват ги и ги изоставят.
А блондинките направо изяждат
Е, то това са сивите. Говори се, че американците от втората половина на 20-ти век си сътрудничат ама май вече са се разбрали, че са приключили експериментите, задачата е завършена с положителен резултат и вече не отвличат.
Това са по-скоро митове. Възможно е да се е разбила летяща чиния и тя и останките на извънземните да са взети,но чак пък и контакти да са установили е фантастика.
Викаш щом има фейкове направени с ИИ,то и ХИЛЯДИТЕ видеа и снимки, направени с телефони или камери са фейк.
Уникална логика.
А и аз няколко нощти подред наблюдавам два светещи обекта на неголяма височина, които висят по 10 часа.И вчера покрай единият мина хеликоптер. Интересно съвпадение. Със сигурност е забелязан и от военните и са минали покрай него да го заснемат и съберат данни ако е възможно.
Светът ѝ се възхищава вече 500 години, но тайната ѝ си остава неразгадана:
коя е Мона Лиза, увековечена от великия Леонардо да Винчи
и от коя планета е пристигнал той ?
Коментар