If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
...за всички тия неща съм прав.
Заснети са многократно космически кораби на Земята и в Космоса. Включително такива и на Луната.
Ето един такъв. https://vm.tiktok.com/ZNeKmGdhT/
Към Земята пътува огромен космически кораб или флотилия от кораби(няма как да се разбере дали е един кораб или повече заради огромното разстояние),който се очаква до няколко години да е тук.
Не само на Проксима Б, но още на 5 планети са забелязани изкуствени светлини от телескопа Джеймс Уеб,същият телескоп е забелязал и космическият кораб, който се движи към Земята. Това,че ти нямаш интелектуалния капацитет да осъзнаеш тия неща,си е твой проблем.
На Коледа американската компания"Америкън Еърлайнс"е отменила всичките си полети.
Колкото до извънземната инвазия това е само предположение и аз ще съм най-щастливият човек ако греша, щото в противен случай това би означавало край на човечеството.
А доказателства за присъствието на извънземни има хиляди. Всички тия НЛО нито са природни явления, нито са създадени от човека.
Колкото до"глабалното затопляне 'няма никакви доказателства, че съществува подобно нещо,че човекът е виновен за изменението на температурата на Земята или че е нещо негативно, ако температурата се повиши.
A в църквата в село Добърско има нарисувана картина,на която е изобразен странен обект,който много прилича на заснето НЛО в последните седмици. Не само там, ами има и много други картини или фрески от миналото,на които са нарисувани обекти, които приличат на заснетите в последно време.
Хем ти доказаха че, светлини - а какво остава до изкуствени - на екзопланети е невъзможно да бъдат регистрирани, камо ли разпознати, и ти продължаваш. А после - защо ти се смеем.
Last edited by RUBLA; 12.01.2025, 11:32.
Причина: Спазвайте добрия тон!
За спотайващия се вражески извънземен кораб в Слънчевата система?
За пътуващия от Проксима Б кораб или флотилия ? (тук и той е малко объркан и несигурен колко са точно)
За космическия кораб навестил църквата в Добърско?
За глобалното "застудяване" (други негови болни бълнувания)
За изкуствените светлини на Прокисма Б,които нямаме технологията да видим?
За подготвяната извънземната извазия и поробване на човечеството?
За затвоереното по Коледа американско въздушно пространство?
Вероятно пропускам още много.
За кое по-точно е прав? Кога изобщо е бил прав за нещо,та сега да е?
А извънземни,че има има,това е ясно и на децата.Че са идвали на Земята,може би,но за момента НЯМА нито едно доказателствоза това.
...за всички тия неща съм прав.
Заснети са многократно космически кораби на Земята и в Космоса. Включително такива и на Луната.
Ето един такъв. https://vm.tiktok.com/ZNeKmGdhT/
Към Земята пътува огромен космически кораб или флотилия от кораби(няма как да се разбере дали е един кораб или повече заради огромното разстояние),който се очаква до няколко години да е тук.
Не само на Проксима Б, но още на 5 планети са забелязани изкуствени светлини от телескопа Джеймс Уеб,същият телескоп е забелязал и космическият кораб, който се движи към Земята. Това,че ти нямаш интелектуалния капацитет да осъзнаеш тия неща,си е твой проблем.
На Коледа американската компания"Америкън Еърлайнс"е отменила всичките си полети.
Колкото до извънземната инвазия това е само предположение и аз ще съм най-щастливият човек ако греша, щото в противен случай това би означавало край на човечеството.
А доказателства за присъствието на извънземни има хиляди. Всички тия НЛО нито са природни явления, нито са създадени от човека.
Колкото до"глабалното затопляне 'няма никакви доказателства, че съществува подобно нещо,че човекът е виновен за изменението на температурата на Земята или че е нещо негативно, ако температурата се повиши.
A в църквата в село Добърско има нарисувана картина,на която е изобразен странен обект,който много прилича на заснето НЛО в последните седмици. Не само там, ами има и много други картини или фрески от миналото,на които са нарисувани обекти, които приличат на заснетите в последно време.
Last edited by RUBLA; 12.01.2025, 11:34.
Причина: Спазвайте добрия тон!
Хора, трябва да спрем с подигравките ! Бай Мирчо може би е прав !
За кое по-точно?
За спотайващия се вражески извънземен кораб в Слънчевата система?
За пътуващия от Проксима Б кораб или флотилия ? (тук и той е малко объркан и несигурен колко са точно)
За космическия кораб навестил църквата в Добърско?
За глобалното "застудяване" (други негови болни бълнувания)
За изкуствените светлини на Прокисма Б,които нямаме технологията да видим?
За подготвяната извънземната извазия и поробване на човечеството?
За затвореното по Коледа американско въздушно пространство?
Вероятно пропускам още много.
За кое по-точно е прав? Кога изобщо е бил прав за нещо,та сега да е?
А извънземни,че има има,това е ясно и на децата.Че са идвали на Земята,може би,но за момента НЯМА нито едно доказателствоза това.
barbaron, и на патагонски да го питаш без значение версията е все един и същ резултата. Не може да се учи от въпростите на незнаещите хора, а информацията която е стойностна в интернет е като игла в купа сено. Единственото положително на ИИ е че се развива езиков модел, тези софтуери не са способни на нищо повече. Превежда според мен от български на английски и обратно просто перфектно. Не знам какви езикови проблеми му откриваш..Какво значение има езика на който ще го питаш.
Това пък за ретината аз не го знам. Но в крайна сметка бай е отломка нищожна от великата цивилизация на просветени атланти, а и те са като евреите - традицията се спазва яко.
Материали в нета давай ако имаш.
Нета не го чета. В нета само намирам потвърждения ad hoc. И не се задълбочавам в тях, защото не нетът ми е изворът. Няма нищо по-добро от написаното. Нетът е пълен фейк. За да напишеш една книга на дадена тема, ти се подготвяш с десетки прочетени преди това и резюмираш в една невероятна тематична консистенция. А в нета има някаква си статийка, която е почерпила информация от някаква периферна друга статийка. А и знания се надграждат. Понякога можеш да измъкнеш едва една единствена мисъл от цяла книга, но която те придвижва много напред.
Като изключим дразнещата мизогиния и комплексарщина на някои от авторите има рационално зърно. Те са група търсещи умове.
И не, не мисля - специално за тези два материала. Попадал ли ти беше този сайт преди?
Не, ровя безраборно къде ли не. Но тази теза е доста утвърдена. Нали знаеш за магиите. Има хора, дето те поглеждат и после умираш. Това е за ретината, което не бях чувал, сега го прочетох.
Коментар