Първоначално изпратено от satz
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Last edited by Pyramid; 25.01.2025, 15:09.
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеПо-скоро нямам идея какво детектира.
В инструкцията пише Beta, Gama и X-Ray. Но незащитена електроника би реагирала не само на импулсите от тръбичката, но и на мощно електромагнитно поле. Това го забелязах когато поставих уредчето на поставката за безконтактно зареждане на GSM-и. А снощи ми реагира и на 10 сантиметра от GSM-а, а после и на 50 сантиметра, което вече е много съмнително.
Та такива неидентифицирани странни събития предизвикват безпокойство точно толкова, колкото и едно НЛО. Затова и писах в тази тема. Иначе дори и с най-стария ми уред (един доста голям бумбалник) още преди 7-8 години пак забелязах нещо подобно. Тогава с него обикалях из имота няколко часа и изведнъж се случи нещо подобно - естествения радиоактивен фон нарастна 3-4 пъти и стоя така 15-20 секунди, след което се върна и стана нормален. Тогава пак се случи 2 пъти през няколко часа и пак писах във форума, с което естествено си изпросих подигравки. Тогава обаче бях далеко от всякакви източници на мощно електромагнитно поле.
Тогава забравих за случая, щото дори и да имаше нещо подобно, показанията пак си оставаха в безопасната зона. Снощните два случая обаче бяха вече в зоната за аларма, така че вече си е притеснително. Тоест на мене вече ми се случват 4 такива неидентифицирани събития и си струва да положа малко повече усилия да се опитам да си изясня за какво става въпрос.
Знам ли - може би някакво сканиране от страна на сателит или на НЛО ....
И използват гама или рентгенови лъчи, за да погледнат малко по-дълбоко в земята или зад стените на сградите ...
Дистанционното геосондиране може да е, ама инфо как работят няма много
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Човечеството се развива бързо, особено във военните дела, така че действително това може да ги притеснява.И може да са решили да ни унищожат, за да не сме заплаха за тях.Естествено само мога да предполагам какви са им намеренията, щото няма достатъчно информация. Даже има и няколко вида извънземни и на кои точно са тия НЛО в последно време не се знае.В каква връзка са помежду си различните видове също не е ясно.Като няма достатъчно информация само гадаем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеИмпулсните заряди са слаби. Сигурно има извънземни в мазето
и когато установяват връзка с кораба майка - има смущения.
Затова уредите трябва да имат и aliens-detection !
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНестабилен честотен генератор, понеже трябва да е много чувствителен е надут колкото е възможно, а е и евтин. Също щом е с батерия значи няма филтри за смущения може би..за честотите които вкарват импулсните зарядни.
и когато установяват връзка с кораба майка - има смущения.
Затова уредите трябва да имат и aliens-detection !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ми тя тая радиация и лъчения да не идват просто така в дома на матейко
D.Y.F-091066
Коментар
-
Pyramid, не може да се пътува физически, Сигурен съм, тези скорости за придвижване във времето са посилни само за най малките частици. С тях се прехвърля информация, дори не са частици сигурно. Ако човечеството успява да оцелява някога ще разбере как е направено всичко.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеmirodes, а не може ли да сме по нов модел и с много по големи възможности за развитие, което да ги притеснява, те да са се развили повече за много по дълго време. Да си повдигнем самочувствието.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеmirodes, а не може ли да сме по нов модел и с много по големи възможности за развитие, което да ги притеснява, те да са се развили повече за много по дълго време. Да си повдигнем самочувствието.
...А пропищяването на уредчето, е междузвездното намигване:
СПОКО, наблюдаваме ви, всичко върви по план. Няма проблеми.
...и там, успокойте и приласкайте Вергилча, да не се тревожи. Няма да ви нападаме. Даже ще ви помогнем по пътя към звездите.
ААСЛИЛУЙЯЯЯ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеКакто винаги си прав
Затова още не могат да разшифроват буквите в пещерите
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеНе е достатъчно. Трябва да има и aliens-detection !препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение...Или изводи за това, кой език е по-мощен информационно и предава повече информация с по-малко букви.
Затова още не могат да разшифроват буквите в пещерите
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение[/B]търси камера с моушън детекшън
Коментар
-
mirodes, а не може ли да сме по нов модел и с много по големи възможности за развитие, което да ги притеснява, те да са се развили повече за много по дълго време. Да си повдигнем самочувствието.
D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Днес уредчето пищя още 2 пъти. Сглобявахме мебели в съседната стая и само го чух, но не видях нищо. Най-близкия GSM беше на 5-6 метра, така че GSM-ите отпадат като първопричина за смущения. Утре ще поработя по опитната постановка. Освен уредчетата ще трябва и захранване на всички + камера + пак захранване. Тези, които са на батерии не стават. Трябва да са с вградени акумулатори и да ги оставя включени към USB зареждачка. С камерата може да е проблем. Имам GoPro, но тя прегрява много бързо. Имам и разни други, включително и на DJI, но все още не знам коя ще ми свърши работа.
Има и друг проблем - как после се търсят 2 секунди запис сред файлове от цялото денонощие? Ще трябва да измисля нещо.
търси камера с моушън детекшънпрепоръка е
Коментар
Коментар