IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Само ЛЕВСКИ - София !

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Топнападателите на Удинезе Винченцо Якуинта и Антонио ди Натале не са включени в групата на тима за срещата-реванш срещу Левски от 1/8-финалите от турнира за Купата на УЕФА.

Двамата няма да пътуват с отбора за София, а треньорите най-вероятно са решили да им дадат почивка с цел запазване на силите за домакинския мач срещу Милан в неделя от Серия "А".

Други от основните титуляри също няма да пътуват за България, сред които са и опитните Мунтари, Кандела, Натали и Фелипе.

Вместо тях днес в София ще пристигнат играчите от младежкия тимч Осо Армелино, Полити, Морозини и Рацари.

На печелившите ЧЕСТИТО
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Ами Пената да е...
      Не стига, че е най-великият треньор, ами редовно е обезличавал Гунди в мачовете между двата отбора.
      А за простотиите - ние тука говорим за велики футболисти, не за салонни джентълмени.
      Да.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
        Акуариус - да знаеш, че предпочитам Георги Аспарухов - големият футболист и човек, живял и ритал топка, реалната личност, пред Гунди - напомпаният с пропаганда балон от сектор Б, пред митът, не по-малко измислен и от митът за "отборът на народът".

Най-малкото защото вторият получи незаслужено и за смях на футболният свят наградата за футболист №1 на векът, докато първият, ако бе жив, щеше да откаже да я вземе.
        Импе, знаеш ли, замислих се кой от вашите може да мине за легенда.
        Пената ще да е.....

А за тъпотията (простащината) на "камата" има повече приказки от головете му! А той е вкарал много - признавам!

Коментар

• Някой от ултрас- форумите се е преместил тук явно. То няма ли такива форуми за ултраси като вас момчета ?

Коментар

• Не виждам къв е смисъла да ти отговорям, нищо смислено не казваш а ломотиш простотий (то кво и друго да очаквам от говедо), живуркай си в обора, и спри да мучиш.

Коментар

• Момко,
              гледам че се мъчиш да "цитираш"...
              виж не се насилвай
              не се напъвай излишно...
              има един момент, когато човек трябва да млъкне...
              не се ли усети и продължи да полага усилия да пише, да мисли, с компютър да работи и т.н.
              едиственият възможен резултат, който ще се получи е
              ЖАЛКА ГЛЕДКА...
              червей
              ЗАЩО ДА ВЪРВИШ ТАМ КЪДЕТО МОЖЕШ ДА ЛЕТИШ ?

Коментар

• [quote="Kolchoslepeca"][quote="enzo"]
                Първоначално изпратено от Sitting Bull
                enzo,
                Сбъркал си форума.

младеж, с оглед на написаното ми се виждаш тъп...
                самото ползване на компютър от субекти като теб може да приеме за постижение на държавата в процеса на интеграцията на хората в неравностойно положение...
                щом някой си е губил времето да те ограмотява - не всичко е загубено
                Успех ти пожелавам ...

Колчооооо в неравностойно положение е майка ти на околовръсното с тираджийте.

Коментар

• Първоначално изпратено от Флинт
                  Не знам вие как мислите, но според мен Удинезе снощи определено видяха зор
                  Да, видяха зор със лошото време но не и със вас, с изключение на пропуска на цигането не видях нищо смислено от вас, не че и те направиха нещо особено. Просто поредния тъп мач без голове и интересни положения и ситуации. На реванша очаквам същата скука и в крайна сметка дано ви дръннат по тиквите в изпълнението на дузпите.

Коментар

• [
                    Ех, Енцо, Енцо, признавам, че притежаваш качеството да не си лицемер и дори да си удивително жизнерадостно искрен. Браво! Длъжен си обаче да знаеш и друго свое качество - ти си и глупак Енчо. Не влагам никаква негативна емоция, когато ти го казвам. Не казвам, че си голям или малък глупак. Дори си ми симпатичен. Просто си глупак. Хубаво е да си го знаеш. Трябва да знаеш също така и, че си глупак не защото си от ЦСКА, а просто защото такъв са те направили родителитети и/или природата. Затова и не ти се сърдя на глупавите разсъждения - те просто не могат да бъдат други. Апропо виждал съм такива глупаци и сред привържениците и на Левски - отбора на който аз симпатизирам. Може да се сред твоите приятели, поради което не те коря, че не желаеш да гледаш мача с тях.[/quote]

Офффф боли ме фара дали мислиш че съм глупак само защото не съм фен на тъпия ви отбор, в крайна сметка изобщо не ме познаваш за да ме класифицираш по този начин но карай здраве да е. За родителите ми пък хептем нямаш право да се обаждаш, така само показваш какво е твоето възпитание. Ти обаче явно си много умен щом от два поста разбра коефицента ми на интелигентност и начетеност, браво голям си, голям тъпак си.

Коментар

• Ба - Удине тоже имаха... Левски има сили и реална възможност да продължи...

Коментар

• Първоначално изпратено от Флинт
                        Не знам вие как мислите, но според мен Удинезе снощи определено видяха зор
                        Аз мисля, че трябваше да ги биете, защото Левски имаха 1 чисто положение, а Удинезе нито едно... Дано не се издъните на "Васил Левски"

Коментар

• Не знам вие как мислите, но според мен Удинезе снощи определено видяха зор

Коментар

• Това е нещо велико, но ти за съжаление никога няма да го разбереш...

Коментар

• Ах колко жалко е да си чорбар!!!!!!!

Коментар

• Акуариус - да знаеш, че предпочитам Георги Аспарухов - големият футболист и човек, живял и ритал топка, реалната личност, пред Гунди - напомпаният с пропаганда балон от сектор Б, пред митът, не по-малко измислен и от митът за "отборът на народът".

Най-малкото защото вторият получи незаслужено и за смях на футболният свят наградата за футболист №1 на векът, докато първият, ако бе жив, щеше да откаже да я вземе.

Коментар

Working...
                                X